![]() |
#1 |
![]() Daha önceki ‘’ Tekel işçileri ve doktorlar eylemlerinde haksızdırlar ‘’ başlıktaki yazımda belirttiğim bir gerçeği tekrarlayayım:
Tekel İşçilerinin eylemi ve grevi haksızdır: Çünkü; *** Tekel işçileri vardır tam 12 000 kişi *** Fakat TEKEL idaresi yoktur. Olmayan bir kurumda üretim yoktur. Sonra; *** Ortada emekçi işçiler vardır, *** Fakat ne yazık ki yine ortada bir emek yoktur. 12 000 kişiye bir şey üretmeden tam maaş verilmesi bu günkü dünyada, dünya ekonomisi yoktur. Böyle bir aksaklığın faturası yine milletimize çıkacaktır. Bu gün 01.02.2010 akşamı TV haberlerinde Tekel işçileri ve sendikaların direniş ve eylemine hükümetin pes etmediği duyuruldu. Hükümetin kararı gayet yerinde ve haklıdır. TÜRK-İŞ ve diğer toplum kuruluşları direniş ve genel grev tehditlerinde bulunuyor. AKOĞLAN ( Başbakanımıza benim verdiğim isim ) bu güne kadar cesur ve kararlı getirdi bu konuyu. Ben diyorum ki ; DAYAN AKOĞLAN HAKLISIN ! Sessiz çoğunluk senin arkandadır. Haklılığın sonunda kabul edilecektir.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
tekel işçileri - eylem |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|