![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hakem: Bülent Yıldırım Tarih: 03.02.10 20:00 Yer: ANTALYA ATATÜRK Yayın : TRT 1
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Antalyaspor 2-1 Galatasaray...
Gol:Necati Ateş... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() yahu yazıklar olsun çeyrek finale gelmişsin böylemi oynanır.. bu ne ruhsuzluk umursamazlık, inanılmaz top kayıplarıdır yav..sen antalyayı yenemiyorsan kimi yeneceksin...sanki iş bitti, asıl iş şimdi başlıyor ama bizim oyuncular bitti sanıyor galiba..
Keita'yıda Allaha havale ediyorum..Burda bir önemli maçı çevirmek, çok sevilmek arkada hayranlar bırakmak varken karaktersizliği tercih etti oda..3 gün geç gelmiş, teknik heyette kadro dışı bırakma cezası vermiş.. bizi gene bu karaktersiz futbolcu davranışları yakabilir |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() O ikinci gol neydi ya.. Necati'nin plasesi müthişti. Necati topu düzeltirken -yazık etme pozisyona- diyordum ki köşeye yuvarlandı top :-)
Bu maçı gördükten sonra biz İ.B.B'den iyi sıyırdık diyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() İyide başlık neden hâlâ 1 - 1 onu anlamadım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() 2.Golde benden olsun diyeceğim ama Antalya zaten attı.Güzel ve zevkli bir karşılaşma idi.Antalya ezici bir oyun oynayarak büyük avantaj sağldı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() Bu arada sizin bölümde 4-3'lük konu hiç gözükmüyor..Maşallah bu el çabukluğunu yapan arkadaşımızı tebrik ediyorum..Hemen kaybedivermiş ![]() Konu hipermuhafazakar tarafından (02-04-2010 Saat 18:54 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() nerde GS minik yıldızları sahada ben göemedim bir arda ruhu gezinirdi amma diğerleri sek sek mi oynarlar nedir
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|