|
![]() |
#1 |
![]() ![]() CHP Genel Başkanı Baykal, 2011’de yapılacak genel seçimin stratejisini açıkladı. Radikal Ankara Temsilcisi Murat Yetkin’in yazısına göre; Baykal, Demirel’in ‘ödünç oy’ istediği 1991 seçimindekine benzer bir kampanya yürütecek. CHP halka, “Kimliklerinizi koruyun ama bize destek verin” diyecek. İŞ BULANA KADAR ÖDEME SÜRECEK CHP seçim kampanyasını aile ve esnafın ‘ayakta tutulması’ üzerine oturtacak. Baykal’ın ilk seçim vaadi şöyle: Ailede kimse çalışmıyorsa ve aile en düşük gelir grubunda yaşıyorsa ayda 300 lira maaş verilecek. CHP ailenin reisi olarak gördüğü için parayı kadına verecek. Ödeme, aileden biri iş bulana kadar sürecek.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Çok büyük salladı ama...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() AK Parti hükümetinin iktidara geldiği zamandan bu yana sosyal yardıma muhtaç vatandaşlarımıza her ay bunun kat kat mislini zaten ödemektedir.Baykal bu kadar ile milleti kandıracağını düşünüyorsa yanılıyor.Daha büyük vaatlar lazım
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() O konuda haklısın ishak abi.
Devlete ait yardım kurumu erzak vb gibi yardımları ihtiyacı olanlara iletiyor hakkı ile. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() İşcinin hakkını verdinde zamanında işsize para verirsin..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Deniz Baykal'ın sonuç alabileceği tek vaadi olabilir;
"Seçimi kazanırsam siyaseti bırakıyorum" ![]() Oy patlaması yaşar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ailesinde hiç kimsenin çalışmadığı olabilirmi ben hiç rastlamadım.İşkembeyi kübradan teraneler okumak Baykalın en sevdiği şeydir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() hhmmm bu teklif beni cezbetti
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Sayın Baykal ve saz arkadaşları bakmışlar siyasetten fikir ve düşünce üretemiyorlar,hadi sallama siyasetine başvuralım!demişler.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
baykal, chp, etö, uzan |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|