AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 03-30-2010, 20:42   #1
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
Standart 2009'un En İyi Projesi
2009'un En İyi Projesi "OF SAHİL PROJESİ"...

Özel Kalem Dergisi'nin bu yıl 2. sini düzenlediği Yerel Yönetim Ödülleri, 16.03.2010 Salı gecesi İstanbul İtalyan Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören ile "Yılın Valisi" ve "Yılın Belediye Başkanı" seçilen katılımcılara verildi. Belediye Başkanımız Oktay Saral, Büyük Sahil Projesi ile Eğitim, Sağlık ve Toplumsal Etkinlikler kategorisinde "yılın ilçe Belediye Başkanı" ödülünü aldı.
Prof.Dr. Cevat Geray başkanlığında, Bursa Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Erdoğan Bilenser, Sadun Emrealp, Prof. Dr. Hasan Ertürk, Prof.Dr. Zekai Görgülü, Prof.Dr. Ruşen Keleş, Yrd. Doç Dr. Sırma Turgut, Prof. Dr. Handan Türkoğlu ve gibi uzman ve kararları her zaman saygı ile karşılanan değerleri üyelerin oluşturduğu seçici kurul tarafından, 12 farklı kategoride aday olan yüzlerce proje arasından belirlenen ve ödül almaya layık görülen 24 proje açıklandı.
“Bu Ülkenin Her Kenti İçin Tarafsız”
Törende konuşan Özelkalem Dergisi İmtiyaz Sahibi Erengül Bilenser, derginin 3 yıl önce Türkiye’nin yerel yönetimlerine yol arkadaşlığı etmek, onlarla ortak hedeflere doğru anlamlı adımlar atmak, bu ülkenin her kenti için tarafsız, samimi, bağımsız bir dergi olarak hayatına başladığını söyledi. Özelkalem’in, Türkiye’de bir şeylerin artık daha iyi olacağına inananların, daha iyisi için kendini gece gündüz yoranların, çabaladıkça daha iyiye doğru yol alanların dergisi olduğunu belirten Bilenser, ”Özelkalem, hep kendisi için konuşanların değil, başkalarını da can kulağıyla dinleyenlerin dergisidir” diye konuştu.
“Biz Her Yerde Varız”
Belediye Başkanımız Oktay Saral ilçemize kazandırdığı sahil projesi ile Eğitim, Sağlık ve Toplumsal Etkinlikler kategorisinde 2009 yılının en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi. Ödülünü Trabzon Milletvekilimiz Kemalettin Göktaş’ın elinden alan Başkan Saral yaptığı konuşmada “Böylesine özel ve anlamlı bir gecede, bizlere layık gördüren bu ödül şahsım ve ilçem adına çok manidardır. Her alanda adından sıkça bahsettiren Of İlçesi’ni burada temsil etmekten gurur duydum. Özellikle ilçemize kazandırmış olduğumuz Sahil Projemizin çok değerli jüri üyeleri tarafından ödüle layık görülmesi beni son derece mutlu etmiştir. Bu organizasyonu tertip eden Özel Kalem Dergisinin değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Saral’ın “Dünyanın her yerinde bir Of’lu vardır. Burada da varız” şeklindeki esprili sözleri salonda alkış ve gülücüklerle karşılık buldu.
Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri 2009” ödül töreninde kategorilere göre, ödül alan vali ve belediye başkanları şöyle;
Eğitim Sağlık ve Toplumsal Etkinlikler Kategorisi’nde; Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Of Belediye Başkanı Oktay Saral, Kültür ve Tabiat Varlıklarının Korunması Kategorisi’nde; Mardin Valisi Hasan Duruer, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen,
Kentsel Dönüşüm Projesi Kategorisi’nde; Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Melizkgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,
Ekolojik Planlama Kategorisi’nde;Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı,
Turizmi Destekleme Kategorisi’nde; Karabük Valisi Nurullah Çakır, Kültür ve Sanat Etkinlikleri Kategorisi’nde; Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,
Kent İçi Ulaşım Kategorisi’nde; Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,
Başarılığı İş Birliği Kategorisi’nde; Karaburun Belediye Başkanı H.Serdar Yasa ve Mordoğan Belediye Başkanı Ahmet Çakır (ortak ödül),
E-Belediyecilik Kategorisi’nde; Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan

Erhan KARACA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-30-2010, 20:45   #2
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Her alanda adından sıkça bahsettiren Of İlçesi’ni burada temsil etmekten gurur duydum. Özellikle ilçemize kazandırmış olduğumuz Sahil Projemizin çok değerli jüri üyeleri tarafından ödüle layık görülmesi beni son derece mutlu etmiştir

Of 'lu olmak nasıl bir duygu Erhan. Yalçın ile bir bağın varmı senin.
Hakan Özkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-30-2010, 21:00   #3
Kullanıcı Adı
Erhan KARACA
Sagolsun başkanımız Çalışıyor (:
Erhan KARACA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)