![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar okurken adrenalin coştuğu veya merak duygunu artıran kısacası etlileyen birçok şey okuyup dinlemişizdir.
Başta kitap olmak üzere, müzik, makale ne olursa tavsiye edelim. Konusu bilgi edinme veya ilgi alanlarına yönelik olabilir. Ben bir kaç taneyle başlayayım, Mağlumunuz pek populer olan bir yazar; Adam Fawer İki tane kitabı bulunmaktadır ikiside bende yüksek merak ve şaşkınlık oluşturmuştur. Adamımız yüksek bir eğitim almış ve ünlü üniversitelerde eğitmenlik yapmıştır, Bazı büyük firmalarda yönetici mevkisinde çalışmıştır. Ayrıca paranormal deneyler yapan birisidir. Yani insan beyninin görünmeyen enerjisi üzerinde, psişik eğilim gösteren konularda. İlk ve en populer kitabı olan Olasılıksızda; Mükemmel bir kurgu vardır, psikolojik olarak şizofrenliği ele almış ve bilimsel olarak olasılık hesaplamalarını ele alarak insanı hayrete düşüren bilgiler vermiştir ve bunlarıda mükemmel bir akıcılık sağlayan bir hikaye ile harmanlamıştır. ![]() 2. Kitabı ise Empati'dir. Ve bence muazzam bir kitaptır. İnsan beyninin psişik özelliklerini ele almış, teknolojiden, edebiyattan, müzikden, bilimden mükemmel bir izah ve betimleme ile tamamlamıştır. ![]() Açıkçası 3. kitabını yazmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Bir başka kitap daha önermek isterdim tarihi bir kişilik ile ilgili ama kitapdaki yeryer ataistliğe kaçan kısımlardan dolayı tehlikeli buldum ve vazgeçtim. Kitap okurken genelde kitabın konusuna göre fon müzikleri dinlerim, Film müziklerinden Robdougan ve hans zimmeri tavsiye ederim bunlar gerçekdende duygu yoğuluğunu artırarak okumaya olan zevki besliyor. Sizin etkilendiğiniz kitap, makale, bilimsel araştırma, biyografi, müzik neler var? Bu başlıkda rastladıkça yazalım. Yanlış anlaşılmasın kitap tavsiyesi başlığı değildir sadece, önemli olan en iddialı yapımlar hani bazen birşeylerden takviye almak istersiniz ya hayat rutinleşmeye başlayınca o manada tavsiyer.
![]() Konu Seyyah tarafından (04-08-2010 Saat 17:14 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|