![]() |
#1 |
![]() Cumhurbaşkanı'ndan Anayasa Mahkemesi'ne atama
![]() Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, YÖK kontenjanından Prof. Dr. Engin Yıldırım'ı Anayasa Mahkemesi üyeliğine atadı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Anayasa Mahkemesi asıl üyeliğine, Yükseköğretim Genel Kurulu'nca gösterilen üç aday arasından, Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Engin Yıldırım'ı seçti. (CİHAN)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Diğerlerine hukukçu ve tarafsız gözü ile bakmıyorum ondan kusuruma bakmayın... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Size aynen katılıyorum ... Sezerin atadıklarına bende güvenmiyorum ki Sezerin bu gün ne yaptığı ortada duydumki lobi faliyetlerine katılacakmış Anayasa için ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Az kaldi az.. yaklasik 10 sene orada halkin adamlari ön plana cikacak!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zamandan bol neyimiz var rahat olun
![]() 3. dönemde daha neler olacak neler... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() Nereye gidiyorlar ki? benim bildiğim sacit adalı gidiyor, başka da var mı? sacit adalı da anayasa mahkemesindeki düzgün kişilerden zaten. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() anayasa mahkemesi üyeliğinden kim gitti veya ayrıldıki yerine bu atandı...
![]() bilen varmı?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Yeni atanan üye 44 yaşında, yasa gereği 65 yaşına kadar anayasa mahkemesi üyeliği yapacak. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() 2015'e kadar toplam 8 üye atayacağız. Şimdi çaputlarını "hakka hukuk"a bağlayanlar (!) yarın nereye bağlayacaklar orasına da siz karar verin.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
şurda bir kaç ay var işte... ![]() Konu EpiVaTeS tarafından (04-10-2010 Saat 12:47 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|