|
![]() |
#1 |
![]() http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14702183.asp?gid=373
Evet şimdilik fısıltı halinde dolaşıyor haber AMA çok yakında tüm ağızlarda bu olacağa benziyor Zira istanbula başkan adayı olduğunda CHP nin oylarını %36 lara kadar çıkarmayı başaran Gandi Kemal şimdi genel başkanlık için hazır gibi Özellikle postal medyası olan amiral gemi hürriyet GANDİ KEMAL üzerinde duruyorsa,bu boşuna değildir... Ve onu da CHP nin başına bir kurtarıcı gibi getirmek esasen tüm bu kaset muhabbetinin özeti Ne dersiniz Gandi Kemal AK Partiyi yada Erdoğan'ı zorlar mı?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Yedirmezler Gandi pardon Dandik kemale...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() chp'nin yeni başkanı can baytok olacakmış diye fısıltı var kulislerde
![]() --- deniz baykalın istifa etmesine en çok sevinen kılıçdaroğlu dur kesin. Çünkü tek başına gittiği gezilerde her defasında chp yönetimini eleştirdiği gibi,partinin yenilenmesini dile getiriyordu.Kim bilir,bu işte parmağı olabilir ? |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Dandiye kadar ohoo ooo
![]() Dünde aynı kulislerde arzuhan doğan yalçındağ diye yazıyordu |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() kılıçdaroğlu iyi bir hatip değil. yerel seçimlerde oluşturulan suni gazlama havalarıyla ancak o kadar oldu.burada gözden kaçan şey topbaşın oyunu yüzde 9 gibi arttırması.mhp nin istanbul seçmenlerinin kulaklarına, kılıçdaroğluna oyunuzu kullanın dediğini çok iyi biliyorum.
liderlik yapacak kabiliyeti yok. dersim ve birçok konudaki tutarsızlığı bunun güzel örnekleri.partideki yaşlı sırtlanlarla başedemez. kılıçdaroğlu benim gözümde memur gibi biri.güçlü bir lider profili çizmiyor.partiye kim geçerse geçsin chp nin derdi bitmeyecek. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() arkadaslar chp nin basina "beyaz türk" olmayan birinin gecmesi imkansiz gibidir.. heleki alevi kökenli olan kilicdaroglu cok zor..
bakmayin siz chp nin alevileri arka bahcesi olarak görmesine gerci sayin öymen "dersim katliamini" hatirlatarak aslinda chp nin cizgisini ortaya cikarmistir.. kilicdaroglu bana göre tam bir devlet memuru profilidir kesinlikle kriz dönemlerinde parti yönetecek, kitlelere hitap edebilecek, costuracak, arkasindan sürükleyecek kapasitede degildir.. onu bu siralar parlattilar yok dürüst, yok saibesiz oysaki sgk daki saibeleri ayyuka cikmis, bir 80 yasindaki nenesini kayitli göstermemis olan bu kisinin cilasida ilk secimde dökülür merak etmeyin! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Baykalın ses tonu,bu kılııçdaroğlununda sakin tavrı beni deli ediyor
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | ||||
![]() Alıntı:
![]()
|
|||||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Rahat olun biz her halukarda tekbaşına iktidar oluruz.
Recep Tayyip Erdoğanın başkanı olduğu parti bu. Hepsi birleşim tek parti kursa yine zerre kadar kaygılanmam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|