10-31-2007, 01:30 | #1 |
yeni nesi kız isteme... msn
Talipp:
Slm... KizEvy: Slm... Ho$ geldiniz. Talipp: MSN adresinizi oglumdan aldim. KizEvy: Evet . Kizim söyledi. Bekliyorduk zaten Talipp: Sizin evde ba$ka PC var mi? Hanimlari da görü$meye davet etsek KizEvy: Tabii ki. Bizim hanim online zaten. Kiz da internet cafe de. Talipp: Ok... Kaynana34 konu$maya katildi Oglananasi konu$maya katildi Talipp: Hanimlar da geldi. Ben bizim oglani da davet ediyorum. ÇilginDamat konu$maya katildi BirEvinBirkizi konu$maya katildi Oglananasi: Slm... KizEvy: Ho$ geldiniz hanim efendi Kaynana34: Slm... Oglananasi: Ho$ bulduk efendim ÇilginDamat gönderiyor: CICEK.GIF Aktarimi ba$latmak için burayi çift tiklayin Kabul et (Alt+C) Farkli kaydet...(Alt+F) Reddet (Alt+D) ÇilginDamat gönderiyor: CIKOLATA.GIF Aktarimi ba$latmak için burayi çift tiklayin Kabul et (Alt+C) Farkli kaydet...(Alt+F) Reddet (Alt+D) Kaynana34: Ay niye zahmet ettiniz? Te$ekkürler. Talipp: Zahmet ne demek? Çam sakizi çoban armagani. Kaynana34: Nasilsiniz? Iyi misiniz? Ben Hacer. Burcu´nun annesiyim. Talipp: Iyilik elhamdülillah. Sizleri sormali. KizEvy: Iyiyiz çok $ükür. Kaynana34: Sizler Mersin´denmi$siniz degil mi? Talipp: Evet efendim. Sizler de Istanbul´dan Kaynana34: Evet efendim. Biz iki yil önce gelmi$tik Mersin´e Çok güzel bir yer. Oglananasi: Güzeldir. Bekleriz bize de. KizEvy: In$allah. Bu yaz güneyi dü$ünüyorduk zaten Oglananasi: Yaza kalmasin diyoruz. Beey ! Hadisene... Talipp: Efendim. Hanim hakli. Sebebi ziyaretimiz malum. KizEvy: Evet efendim. Malumumuzdur. Ba$imizin üstündedir. Ho$ geldiniz. Talipp: Evlatlarimiz net üzerinden tani$mi$, kayna$mi$lar. Bize de vazifemizi yapmak dü$üyor. Allah´in emri Peygamber´in kavliyle Oglumuz ÇilginDamat´a kizimiz BirEvinBirKizi´ni istiyoruz. KizEvy: Evet beyefendi. Sizin de belirttiginiz gibi evlatlarimiz anla$mi$lar. Eh o zaman bizlere de hayirlisini dilemek dü$er. Oglananasi: Müsaitseniz eger gelecek ay aile içinde bir ni$an yapalim diyoruz. Kaynana34: Bekleriz efendim. Biz ni$an için gerekli hazirliklari yapariz. Istanbul´da kalacak yeriniz yoksa biz agirlayabiliriz. Oglananasi: Yok. Zahmet vermeyelim. Çok kalamayiz zaten. Dayimin oglu var. Bostanci´da oturuyorlar. Kaynana34: Ayol ne zahmeti? A$k olsun. Akraba olacagiz sonuçta. Hem Bostanci çok uzak. Biz Avcilar´dayiz. Yollarda peri$an olursunuz. Yerimiz müsait. Oglananasi: In$allah diyelim o zaman. Kaynana34: In$allah efendim. Kizim! Hadisene. BirEvinBirKizi: Tamam anneee! BirEvinBirKizi gönderiyor: KAHVE.GIF Aktarimi ba$latmak için burayi çift tiklayin Kabul et (Alt+C) Farkli kaydet...(Alt+F) Reddet (Alt+D) ÇilginDamat gönderiyor: SOZYUZUGU.GIF Aktarimi ba$latmak için burayi çift tiklayin Kabul et (Alt+C) Farkli kaydet...(Alt+F) Reddet (Alt+D) Talipp: Biz müsaadenizi isteyelim artik. Tani$tigimiza memnun oldum. KizEvy: Biz de memnun olduk efendim. $eref verdiniz. Talipp: O $eref bize ait. Ho$ça kalin efendim. KizEvy: OK . Byeee! Talipp: Bye! Oglananasi: Bye.. Talipp konu$madan ayrildi Oglananasi konu$madan ayrildi Kaynana34: Bye BirEvinBirKizi: Bye Kaynana34 konu$madan ayrildi KizEvy konu$madan ayrildi ÇilginDamat: Bye... $i$$t Burcu kiz? Gitme bir yere yaw BirEvinBirKizi: Hepsi gitti mi? ÇilginDamat: Gittiler gittiler.Nasilsin a$kim? Çok heyecanlandin mi? BirEvinBirKizi: Ay! Ölüyorum zannettim ÇilginDamat: Bak çok korkuyordun. Oldu i$te a$kim. Oldu alıntıdır
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-31-2007, 01:40 | #2 |
geçliğin gidiş hatı değişmezse buda gelevek başımıza :D :D :D her şey bir yana yeni nick buldum kendime BirEvinBirKizi
|
|
10-31-2007, 01:41 | #3 |
eee çağa ayak uydurmak lasım tabiki...
yakıştıda sana bi evin bir kızı :D :D |
|
10-31-2007, 01:43 | #4 | |
Alıntı:
|
||