10-31-2007, 01:48 | #1 |
Virüz--anti virüs diyoloları....
Anti-virüs : Şşşşt nereye genç?
Virüs : Abi birisine bakıp çıkıcam hemen... Anti-virüs : Olmaz giremezsin yassah!!! --------------- Anti-virüs : Aaaaa Aaaaa sağa çek bakayım! Virüs : Buyrun abi ne vardı? Anti-virüs : Bölgeye zarar veriyorsun. Tutuklusun Virüs : Abi be, sen al şimdi şu 20 YTL yi beni görme bak yanımda manita var Anti-virüs : Tamam ama çok zarar vermeyin ha! --------------- Data : Amca amca senin dosya boyutun niye bu kadar büyük Virüs : seni daha iyi saklayabilmek icin... Data : Peki amca senin simgen neden diğerlerinden çok farklı Virüs: Sen gel bakayım bi şöyle. Ne tatlı şeymişsin sen öyle --------------- Virüs : Amman Trojen kavur excelleri, Amman trojen kavur bellekleri..... Anti-Virüs : Şııııt len dürzü ne ediyon burda ? Virüs : Oooo abim gelmiş hoş gelmişşşşş. Nörüyon laaaa Anti-Virüs : Şimdi ben senin yedi ceddinden başlamam mı beeaaaa Virüs: Naş Yavrum Naşşşş biraz geç kaldın. Çoktan yayıldık sisteme! Anti-Virüs : He He He Heyyttt beaaaa, abime sistemler feda olsun beaaa. Yürüüü beaaa --------------- Virüs: abi ne kadar kazanıyosun bu işten? Antivirüs: walla ekmek parası zor çıkıyo Virüs: abi sigortan varmı ? Antivirüs: yok be ne sigortası abicim ya Virüs: abi sen ne uğraşıyon burada, burada kazandığının iki katını vereyim, bizle takıl... Antivirüs: tamam anasını satayım Virüs: saldırın ulan bu tamamdır alıntıdır saygılar
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-31-2007, 01:53 | #2 |
Virüs : Amman Trojen kavur excelleri, Amman trojen kavur bellekleri.....
|
|
10-31-2007, 12:48 | #3 |
Virüs: abi sen ne uğraşıyon burada, burada kazandığının iki katını vereyim, bizle takıl...
Antivirüs: tamam anasını satayım Virüs: saldırın ulan bu tamamdır en çok bunu sevdimm ben |
|
10-31-2007, 20:11 | #4 | |
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|