![]() |
#1 |
![]() Kılıçdaroğlu'nun adaylığına Erdoğan "Seçilsin ondan sonra değerlendiririz" dedi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP liderliği için adaylığını ilan etmesine Başbakan Erdoğan, "Seçilsin ondan sonra değerlendirme yaparız" dedi. Başbakan Erdoğan ve İlham Aliyev Bakü'de ortak basın toplantısı düzenledi. Erdoğan'a Kılıçdaroğlu'nun adaylığı soruldu.. Erdoğan konuyla ilgili şunları söyledi: "İç politika ile igili önemli bir gündeme bu maddenin girmesi hoş değil. Şu anda Kılıçdaroğlu gibi bir rakibimiz yok. Malum siyasi rakiplerimiz CHP'dir, diğerleridir. Seçilsin ondan sonra değerlendirme yaparız. Şu an CHP'de bir görevdedir." Dünya Bülteni
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Tek aday kendisi olcak sanırım.2. bir aday chp yi iyice darma duman eder.
Kendi/parti çıkarları yerine ülke çıkarları için çalışırlar umarım. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Sağduyulu bir yaklaşım tabi ki başbakanımızın açıklaması..
Henüz parti başına geçip geçmeyeceği belli olmayan biri için, ne söyleyebilirdi ki başka.. Ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu'nun gelmemesini temenni ediyorum. Sebebi ise; sadece Deniz Baykal'ın koltuk hegemonyasından dolayı chp'ye oy vermeyenler vardır mutlaka.. Şimdi onlara göre (sözde) değişik bir yüz olmasından ötürü, chp'nin oylarında artış olabilir..(Olmaması temennimdir. İnşaAllah daha da düşer..Duamızı araya sıkıştıralım: D ) Lakin gel gelelim, bu düşünceleri ne kadar mantıklıdır, orası tartışılır diyemeyeceğim..Zira tartışmasız saçma bir düşünce olur kanaatindeyim.. Chp'ye bundan sonraki yaşamında başarısızlıklar dilerim Allah'tan.. Allah yollarını açık etmesin. Hep sürünmeye devam etsinler..Ama inşaAllah millet de arkalarından sürünmez: D Konu Feride tarafından (05-17-2010 Saat 17:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Başbakanımız güzel söylemiş .Baykalın Genel Başkanlığı bırakacağı düşündürücü halende inanmış değilim dengesizlik var onlarda, fazla sevinmekte istemiyorum (:
Feride hani bir futbol maçında hoca dua ediyordu bilmiyorum gördün mü onun gibi olmuş. içten sessiz bir amin. (: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Sessiz 'amin' lerin gibi: ) Konu Feride tarafından (05-17-2010 Saat 21:25 ) değiştirilmiştir.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Kemal Kılıçdaroğlunu chp tabanında istemeyen cok insan var. Hem alevi hem kürt oldugu için. Buda secımlerde chp nın oylarını olumsuz yonde etkıleyecektır (inşallah..) Ama yıne de bay-kal geri donsun.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Büyükşehir'i bile kazanamayan adam.... Bu adam hiçbirşey yapamaz, bir kere siyasetçi tipi yok, hitabet desen hiç yok...Bunlar mazlum gözüküyor....Ecevitede benzetmiyor değilim esasında bu adamı....
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Kılıçdaroğlu bence oyları artırabilcek birisi.Zaten Baykal solcular tarafından sevilmediğine kaç defa şahid olduk.Zaten herkes Chp'ye Deniz Baykal için değil Chp olduğu için veriyordu.Kılıçdaroğlu ayrıca hatırlarsanız İstanbul seçimlerinde gerçekten çok büyük performans sergiledi.Açıkçası ben çok korkmuştum.İstanbul'un Avrupası Chp'ye vermişken doğusu ise AK partiye vermişti.Ama biliyoruzki Chp'e ters olduğunu düşündüğümüz insanlar bile Chp'e oy vermektedir.Hatırlarsanız bir ara Kuran Kursu ve çarşaf açılımıda yapmıştı Sayın Baykal.Zaten aslında bundan sonra Deniz Baykala nefret arttı ya!!!Kılıçdaroğlu ile o kesim artık Chp'e oy vermeyecektir.Eskiden Chp'e sadece fikirleri için değer verilirken, şimdi Kılıçdaroğlu ile hem başkanı hem partisi hem icraatleri için Chp'e oy verilecek bence.Nasıl Başbakan Akp'nin kalesi Kılıçdaroğluda o hale gelecek diye düşünüyorum.Zaten yapılan araştırmalar Kılıçdaroğlu sayesinde oyların artçağına işaret ediyor.Bu arada Kılıçdaroğlu aynı zamanda hatırlarsanız iftiradada ustadır.Bence Kılıçdaroğlu ile Türkiye yeni ve can sıkıcı olaylara hazır olmalıdır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Arkadaşlar Kılıçdaroğlu Ak Partiyi taklit etmekten başka birşey yapmıyor Parti genel yönetiminide Ak Partininki gibi yapıcakmış Kılçdaroğlu göstermelikde olsa halkın arasına giriyor halkın çeşitli zümreleri ile ilgileniyormuş ve dertlerini dinliyormuş gibi görünüp rating yapmaktadır 3 gün sonra sorsanız ne dertleri var Kılıçdaroğlu diye kem küm edicektir çünkü samimi değiller. .
Yeni parti politikasında Ak Parti hükümetinin fakir halka yaptığı yardımları eleştirmek yokmuş bundan vazgeçilecekmiş onun yerine kendi parti programında halka 300 tl lik bir yardım programı olucakmış Bizler ne yapmalıyız bizim yapıcağımız şey daha büyük düşünüp İktididar olmanın verdiği avantajları daha iyi kullanmamız lazım herkes partimizin gönüllü bir neferi olarak çalışmalıdır. Konu EZEL tarafından (05-20-2010 Saat 17:34 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|