06-01-2010, 15:27 | #1 |
İsraili Protesto Eylem Duyuruları
İsraili protesto eylemlerinin duyurularının bir başlıkta toplanmasının iyi olacağını düşündüm. Bildikleriniz varsa duyurursanız iyi olur. Kahrolsun israil. ************** İSTANBUL - 1 Haziran Salı 09.00 - Siyonist Konsolosluk Önü (Filistin Dostları) ANKARA 1 Haziran Salı Günü 18.30'da İsrail Büyükelçiliği yanındaki Seymenler Parkında şehit kardeşlerimiz için gıyabi cenaze namazı kılınacak. (Ankara Filistin Dostları) ANTALYA 1 Haziran Salı günü İkindi Namazını müteakiben şehitlerimiz için Antalya Murat Paşa Camii'nde gıyabi cenaze namazı kılınacak. (Filistin Dostları) SİVAS 1 Haziran Salı günü 12.30'da Kent Meydanı'nda protesto eylemi yapılacak. Yine Sivas'ta 2 Haziran Çarşamba gününden itibaren her sabah namazında Ulu Camii'de toplanılacak ve bir çadır kurulacak... VAN 1 Haziran Salı günü 16.30'da Beş Yol Mevkiinde miting yapılacak... ERZURUM 1 Haziran Salı günü sabah namazı sonrasında Erzurum Ulu Camii'de toplanılacak. BURSA 1 Haziran Salı günü 19.00'da AVP Tiyatrosu önünde toplanılacak, Fomara Meydanına doğru yürüyüş yapılacak... (Özgür-Der Bursa Şubesi) AKHİSAR 1 Haziran Salı günü 12.30'da eski belediye binası önü... (Özgür-Der Akhisar Temsilciliği) TRABZON 1 Haziran Salı günü 17.00'de Trabzon Meydanı Belediye önünde miting yapılacak. GEYVE 1 Haziran Salı günü 18.30'da Geyve Postanesi önünde basın açıklaması yapılacak. (Özgür-Der, Eğitim-Bİr-Sen, AGD) DİYARBAKIR - 1 Haziran'dan itibaren her gün Ulu Camii önü... (Diyarbakır Gazze Gönüllüleri) KOCAELİ 1 Haziran Salı günü öğle namazını Fevziye Camii'nde müteakiben gıyabi cenaze namazı kılınacak. Ayrıca 17.30'da Merkez Bankası önünden yürüyüş yapılacak. ADANA 1 Haziran Salı günü 12.00'de İnönü Parkı'nda basın açıklaması var (Adana Memur-Sen) GİRESUN 1 Haziran Salı günü 13.00'te Atapark'ta İsrail'i tel'in mitingi yapılacak.
Konu Hüdaverdi tarafından (06-28-2010 Saat 05:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-01-2010, 15:33 | #2 |
İyi oldu valla hocam.Bugün var olduğunu biliyordum ama saati kestiremedim çünkü hiç bir yerden açıklama yapılmamıştı.Sağolsun bir arkadaşsöyledi gidecektim geç kalmama rağmen ama malesef gidemedim..
Belli ki İstanbulda hergün saat 9'da konsolosluk önünde toplanılcak,oradan Taksim'e geçilcek 12:30 da orada toplanılcak.Dün böyle olmuştu bugünde böyle oldu. Akşam saat 21:00 da konsolosluk önünde toplanılıyor. İlk gün maşallah çok kalabalıktık.Konsolosluk önüne gittiğimde rakamın az olduğu gözüme çarptı ama insanların yol boyunca uzandığını fark etmedim.Yola çıktık ki yolda katılanlar,aramıza giren TSK lar,Taksim de bekleyenlerle 10 binler olduk aktık. Devam edeceğiz inşallah.Bugün olamadım malesef ama yarın yine orada olacağım. Ankaradan şikayetçiyim.Bu kadar mı duyarsız olunur ? |
|
06-01-2010, 15:39 | #3 |
Bilgisi olan arkadaşlar türkiyenin her yerinden bu başlıkta şu saatte filan yerde şu eylem var diye duyurulursa iyi olur diye düşünüyorum.
Ankarada israil elçisinin evinin orda sürekli eylem var. Ama polis nedense acaip sert davranıyor evden çok çok uzağa götürdüler eylemcileri. İçişleri bakanı buna müdahele etmelidir. Kraldan çok kralcı olmaya gerek yok. |
|
06-01-2010, 15:42 | #4 |
Aslında duyuruların çok daha önceden yapılması lazım sayın abim insanların kendisini ona göre ayarlaması lazım..planını programını mesela yarının eylem programını açıklamaları lazım bugünden...
Cuma günü beyazıtta büyük ihitmal büyük bir eylem olur .... ve redyellow abi evet kraldan çok kralcı olunmaması lazım bildiğime göre galiba gece biraz taşkınlık çıkmış taşlama falan |
|
06-02-2010, 00:16 | #5 |
Saadet'den büyük miting
Saadet Partisi,Çağlayan'da İsrail korsanlığına dur demek için büyük bir miting yapmaya hazırlanıyor. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, İsrail’in, Gazze’ye insani yardım götüren gemilere saldırarak 19 yardım gönüllüsünü şehit etmesi ve gemileri İsrail limanlarına çekmesi üzerine İstanbul Çağlayan Meydanı’nda büyük bir miting yapma kararı aldı. İsrail saldırısına karşı daha gür bir sesle tepki göstermek için büyük bir miting yapma kararı alan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, mitingde tek amacın Türk ve dünya kamuoyunun haklı tepkisini milyonların dilinden ortaya koymak olacağını açıkladı. KORSANLIĞA DUR DEMEK İÇİN 05.06.10 Cumartesi günü Çağlayan Meydanı’nda saat 17:00’da yapılacak olan mitingle alakalı olarak bir açıklama yapan Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Erol Erdoğan, “İsrail’in, uluslararası hukuku, insan hak ve hürriyetlerini hiçe sayan pervasız tutumu dünya kamuoyunca bilinen bir gerçekti. İçinde çocuk, kadın ve yaşlıların da bulunduğu sivil bir gemiye saldırarak masum insanları öldürmesi bunun son örneğidir. İsrail’e karşı sadece Türkiye’de değil, dünya kamuoyunda büyük tepki oluşmuştur. Günler geçmesine rağmen hala gemilerden, gemidekilerden, ölü ve yaralılardan sağlıklı bilgi de alınamamaktadır. Bu tam bir karartmadır. Bu mitingi biz düzenlememize rağmen bir siyasi parti mitingi değildir; onlarca sivil toplum kuruluşunun da destek vereceği zulme karşı olan herkesin mitingidir. 4 Ocak 2009’da yine Çağlayan’da yaptığımız Gazze mitingi bunun en güzel örneğidir. Benzer ve çok daha görkemli bir mitingle İsrail’in sınır tanımaz korsanlığına dur diyeceğiz. Bu maksatla sadece İstanbulluları değil, İsrail’in saldırganlığına “dur” demek isteyen her görüşten ve kesimden insanımızı Cumartesi günü Çağlayan’a bekliyoruz” dedi. Erol Erdoğan, bu çerçevede miting hazırlıklarını paylaşmak üzere; 04 Haziran 2010 Cuma günü Saat 11.00’de İstanbul İl Başkanlığında bilgilendirici bir basın toplantısı yapacaklarını da sözlerine ekledi. (alıntı) Tarih: 05.06.20010 Gün : Cumartesi Saat: 17 Yer: Çağlayan Meydanı |
|
06-02-2010, 00:56 | #6 |
İsrail'e karşı suç duyurusuna sizde katılın
Mazlumder İnsan Hakları Derneği, Siyonist İsrail'in yardım filosuna gerçekleştirdiği saldırıya karşı suç duyurusunda bulunma kararı aldı “Rotamız Filistin Yükümüz İnsani Yardım” sloganı ile ilaç, tıbbi cihaz ve sair insani yardım malzemelerini abluka altındaki Gazze’ye ulaştırmak isteyen filoya 31 Mayıs 2010 tarihinde uluslararası sularda İsrail tarafından yapılan saldırıyla ilgili olarak Sultanahmet Adliyesi’nde mağdur ailelerle birlikte suç duyurusunda bulunuyoruz. Suç duyurusu metnine kimlik fotokopinizi ekleyerek siz de İsrail’e suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. MAZLUMDER İstanbul Şubesi Hukuk Komitesi Yer : Sultanahmet Adliyesi Tarih : 2 Haziran Çarşamba (Yarın) Saat : 13.30 İrtibat: 0212 526 24 40 |
|
06-02-2010, 06:51 | #7 |
Cumartesi günü çağlayanda olcam,milyonlar toplanır inşallah...
|
|
06-02-2010, 13:01 | #8 |
İSTANBUL
Filistin Dostları her akşam saat 21:00'dan gece 12:00'a kadar Levent Siyonist Konsolosluk önünde. 4 Haziran Cuma - Cuma namazında Beyazıtta buluşuyoruz. 5 Haziran Cumartesi saat: 16.00 - Çağlayan Meydanında buluşuyoruz. TOKAT 4 Haziran Cuma - Cuma namazında Ali Paşa Camiinde buluşuyoruz. SİVAS Sivas'taki sivil toplum kuruluşlarının aldığı karar doğrultusunda 2 Haziran Çarşamba günüden itibaren sabah namazlarında Ulu camii'de dua yapılıp akşamları kent meydanında oluşturulacak olan İHH çadırında etkinlikler gerçekleşecek. |
|
06-02-2010, 14:13 | #9 |
4 Haziran Cuma - Cuma namazında Beyazıtta buluşuyoruz.
demiştim...taksim,çağlayan büyük yerler geniş çaplı eylemler olur ama beyazıt bir başkadır... özel nedenlerden dolayı pazartesi taksimdekine katılamadım ama buna iki elim kanda olsa gideceğim İnşAllah |
|
06-02-2010, 14:17 | #10 |
Evet beyazıt bambaşkadır.Ama çağlayanında havası başkadır,her ikiside kaçmaz ama beyazıttakine gidemicem.Çağlayana kesin giderim.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|