06-06-2010, 18:16 | #1 |
Erdoğan, Bursaspor'u ziyaret etti; kupayla fotoğraf çektirdi
Erdoğan, Bursaspor'u ziyaret etti; kupayla fotoğraf çektirdi
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Turkcell Süper Lig'i şampiyonu Bursaspor'u Özlüce Tesisleri'nde ziyaret etti. Erdoğan, şampiyonluk kupasıyla gazetecilere poz verdi. Erdoğan, Bursaspor'un ligdeki tüm takımların şampiyon olabileceğini ispatladığını belirterek, Yeşil Beyazlı takımın Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlar alacağına yürekten inandığını kaydetti. Başbakan Erdoğan, Merinos Atatürk Kongre Merkezi açılış ve TOKİ'nin anahtar teslimi töreni sonrasında Bursaspor Özlüce Tesisleri'ni ziyaret etti. Kulüp binası önünde Başkan İbrahim Yazıcı ve Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın yanı sıra Bursasporlu yönetici ve futbolculardan Sercan Yıldırım tarafından karşılanan Erdoğan, şampiyonluk kupasıyla gazetecilere poz verdi. Şampiyonluk kupasıyla hatıra fotoğrafı çektiren Recep Tayyip Erdoğan, Bursaspor'u şampiyonluktan dolayı canı gönülden kutladığını vurguladı. Erdoğan, "Bursaspor Trabzonspor'dan sonra şampiyon olan ikinci Anadolu takımı olarak önemli bir başarıya imza attı. Bursaspor'un bu şampiyonluğu, ligdeki 18 takımın böyle bir fırsatının olduğunun ve şampiyon olabileceğinin ispatıdır. Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlar alacağına yürekten inanıyorum. Ben de altyapıya önem veren birisiyim. Bursaspor altyapıya da büyük önem veriyor. Altyapıya yatırım yapan takımlar, her zaman kazanır. Bursaspor'u tekrar kutluyorum. Hayırlı olsun. Başarılarının devamını diliyorum." dedi. Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı da Başbakan Erdoğan'a üzerinde ismi yazılı forma ve 'İnandık Başardık' yazılı yeşil-beyaz tişört hediye etti. Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise Başbakan Erdoğan'a torunlarının ismi yazılı forma takdim etti. (CİHAN)
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|