AK Gençliğin Buluşma Noktası
Videolar Videolar; komik videolar, dini videolar.

Stil
Seçenekler

Alt 06-20-2010, 21:45   #1
Kullanıcı Adı
amerikakatil
Arrow Şehit ağabeyinden Başbakan'a ağır sözler! 11 şehit Hakkari !
Şehit ağabeyinden Başbakan'a ağır sözler!

"HAKKARİ'nin Şemdinli İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Keşanlı 20 yaşındaki komando er Mustafa Kayın'ın baba ocağı, taziye için gelenlerle dolup taşıyor. Kardeşi ile grur duyduğunu gözyaşları içinde anlatan ve pazarcılık yapan ağabey 27 yaşındaki Süney Kayın şunları söyledi: "Şerefsizlere karşı ağlamayağız. Ben de varım, gelsin alsınlar beni de. Yatakta bebeğe kurşun sıkan teröristbaşı, 5 yıldızlı otel gibi yerde yatıyor. Ama ben ağlamayacağım, o şerefsizleri sevindirmicem!"

Arkadaslar ben en basindan beri bu Acilim Sevadasini desteklemdim, ve halen'de desteklemiyorum!
Son günlerde verdigimiz 11 şehit, 16 yaralı ve son 8 sende 800'den fazla şehit verdik!
Cok Kişiye Acilmi destklemek kolay geliyor, ama bir'de bunu şehit yakinlarina anlatabiliyorsaniz anlatin bakalim! Her şeyi demesi dil'e kolay!

P.S Bu Video'yu kesin silersiniz burdan, ama Video'yu ben deyil Şehit ağabeyinden.
Onunda icindeki aciyi silin silebiliyorsaniz!

http://www.youtube.com/watch?v=Vm8O9aWa0go

amerikakatil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-20-2010, 22:20   #2
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Kardeşi daha dün şehit olmuş, daha toprağa bile vermeden siyaset konuşabilen bir abinin ne söylediğine itimat ederim nede acısına...
Alt 06-20-2010, 22:55   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
2 farklı açıdan eleştirmek yapmak mümkün anca.

1.si acısından dolayı böyle davranıyor. Hoş karşılanır elbet bu durum.
2.si Nusret üstadın dediği gibi toprağa verilmeden siyaset yapmak ki bu en fenası.

Benim anlamadığım olay şu ''bende varım,ağlamıcam,güldürmücem,gelsinler benide alsınlar,benide askere yollasınlar,akan kan bayrak için'' vs. vs. söylemlerin ardından çıkıp teröristlerin göbek atmasına vesile olacak bu söylemleri dile getirmelerine acayip bozuluyorum kahroluyorum,bu kadar çelişkili ve ahmakça bir davranış sergilenemez.Şuan terörün kan akıtmasınınsebebi zaten düzeni,birlik ve beraberliği bozmaya yönelikken sen çıkıp hakaret edersen,istersen ölene kadar TSK da görev yap ülke adına bir çivi dahi çakmış sayılmazsın cahilim.

Boş milliyetçilikle istediğin kadar terörist öldür,istediğin kadar tvlerde hakaret et,ülke adına ne fayda ?
Başbakanın oğlu çıkmış çıkmamış ülke mi kurtulcak ? Nedense paşaları eleştirmekten korkar bu zihniyet.Paşaların çocuklarını sorsunlar,Osmanlı döneminde yaşamıyoruz,paşa içi boş söylem şuan,kelle koltukta gezmezler.

Söz ettiği dağlarda bende bulundum,kendisi gitmemiş ki kolaycana konuşabiliyor.Saygı duymam böylelerine.
Başlarısağolsun der geçerim.
Alt 06-21-2010, 00:16   #4
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Benim de kardeşim şehit olsa,ileri geri konuşabilirim. Muhtemelen aklım başımda olmaz acıdan. Çünkü insan psikolojisidir bu. Birini kaybettiğinde sorumlu arar. Takılmamak lazım bu konuşmaya.
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-21-2010, 00:37   #5
Kullanıcı Adı
Mavera
o degilde konuyu acan arkadasi hic gözüm tutmadi.. ilk mesajindan kendini belli etmis.. tabiki sehit abisi dolu o yüzden söyledikleri agir kacabiliyor ancak bunu siyasi malzeme olarak kullanmak etik degildir.
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-21-2010, 00:59   #6
Kullanıcı Adı
rizzelli
demokratik açılımdan önce şehit gelmiyor muydu?

utanmasalar onbinlerce aziz şehitlerimizin sayısını 2 seneye sıkıştıracaklar !
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-21-2010, 02:18   #7
Kullanıcı Adı
redyellow

Açılım karşıtlarına fırsat doğmuş görünüyor, manşetlerde açılım hedefte.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-21-2010, 02:51   #8
Kullanıcı Adı
İntifada
açılım karşıtları şimdi bunları görsün o zaman gece gece yoracaklar beni upload yapmakla uğraşacağız ama değer...

Yıl 1984

bakın üsttekiyle aynı değil bu başka tarih yine 30 kayıp

Alt 06-21-2010, 03:02   #9
Kullanıcı Adı
İntifada

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)