11-02-2007, 17:52 | #1 |
Karadeniz'de sıcak gece
Karadeniz'de sıcak gece
11. haftanın açılış maçında Trabzonspor - Ankaraspor'u konuk ediyor. Ersun Yanal yönetimindeki ilk maçında Fortis Türkiye Kupası'nda Vestel Manisaspor deplasmanında ağır bir yara alan Trabzonspor, Süper ligin 11. haftasının açılış maçında bugün kendi sahasında oynayacağı Ankaraspor maçını kazanıp üç maçlık mağlubiyet serisine son vermek istiyor. Trabzonspor'un cezası sebebiyle seyircisiz oynanacak maçta Halis Özkahya yönetecek. Halis Özkahya'nın yardımcılıklarını Muhittin Gürses ve Şahan Yılmaz yapacak. Karşılaşma 20.00'da başlayacak ve Lig TV'den canlı olarak yayınlanacak... Turkcell Süper Lig'de Ankaraspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçta 3 puan almayı hedefliyor. Son 3 lig ve 1 Fortis Türkiye Kupası maçı olmak üzere 4 maçında galibiyet alamayan bordo-mavililer'de hedef Ankaraspor'u yenerek kötü gidişine ''dur'' demek. Ligin 1. haftasında Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan Sivasspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle sahası 5 maç kapatılan Trabzonspor, bugün oynayacağı Ankaraspor maçı ile cezasını dolduracak HÜSEYİN'İN DURUMU Kulüp doktoru Doç.Dr. Ahmet Kalaycıoğlu, Hüseyin'in durumunun iyi olduğunu, ancak bu futbolcuyu riske etmek istemediklerini söyledi. Hüseyin'in aynı yere darbe alması halinde sıkıntı oluşabileceğini kaydeden Kalaycıoğlu, bunun için bu futbolcuyu bu hafta dinlendirmeyi düşündüklerini belirtti. Kalaycıoğlu, kaleci Tolga Zengin'in ise sahalara dönmesinin 2-3 hafta daha zaman alabileceğini kaydetti. TESTERE 4 İLE MOTİVE OLDULAR Hikmet Karaman'ın göreve gelmesiyle yükselişe geçen Ankaraspor, Trabzonspor maçına ilginç bir şekilde motive oldu. Trabzonspor ile çok önemli bir maça çıkacak olan Ankaraspor'da teknik heyet ve futbolcular, hep birlikte son dönemin dikkat çeken film serilerinden Testere'nin son bölümü olan Testere 4'ü izledi. Galatasaray ile deplasmanda berabere kaldıktan sonra Gençlerbirliği'ni 2-0 mağlup ederek iyi bir çıkış yakalayana Ankaraspor bu formunu Trabzonspor karşısında da sürdürmek istiyor... TRABZONSPOR Jefferson Tayfun Erdinç Risp Mustafa Ayman Serkan Gökdeniz Ceyhun Umut Yattara ANKARASPOR Senecky Murat Akyüz Emre Batak Ediz Özer Hürriyet Adem Tita Mehmet Yılmaz Necati Stat: Avni Aker Saat: 20.00 Hakem: Halis Özkahya Yayın: Lig TV 7. RANDEVU Trabzonspor ile Ankaraspor bugün ligde 7. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek iki takım arasında yapılan 6 maçta, galibiyetlerde 2-2'lik eşitlik bulunuyor. 2 karşılaşma da beraberlikle sona erdi. Trabzonspor 11 gol atarken, kalesinde 8 gol gördü. Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda da rakibi karşısında üstünlük sağlayamadı. Bordo-mavililer, sahasında maçlarda 1 galibiyet, 1 yenilgi ve 1 beraberlik aldı. kaynak:sporx.com
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-02-2007, 17:56 | #2 |
Karadeniz'de sıcak gece
ben çarşı gurubundan olarak trabzonspora başarılar diliyorum ama şunu unutmayın fotbol şiddet değildir şimdi ben çarşı gurubundanım diye bana dövücekmiş gibi bana bakmayın unutmayın biz şiddet göstermiş olabiliriz ama o defterleri kapatalım
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|