AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-25-2010, 01:33   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Angry Akbank rezillikte hala ısrarlı

Hafta sonunda İnönü Stadı'nda gençliği olumsuz etkiledikleri gerekçesiyle bazı ülkelere girişi yasaklanan Rammstein isimli rock grubunun konser vermesi planlanırken, grubun sponsorluğunu yapan Akbank'ın, şehitlerimiz sebebiyle ülkemizde yaşanan yas havası ve Rammstein grubunun birçok ahlaksızlıkla gündeme gelmesine rağmen sponsorluktan geri adım atmaması dikkat çekiyor.

MURAT ALAN'IN HABERİ...

Birbiri ardına gelen saldırı ve şehit haberleri Türkiye'yi derinden sarsarken Sabancı Holdingin Akbank'ı, Siyonist İsrail firmalarının gençliğimizi zehirleyen konserine verdikleri desteği devam ettireceklerini duyurdu. Cuma günü İsrailli şirket Purple Concerts'ın Türkiye'ye getireceği Rammstein isimli ahlaksız grubun konserine sponsor olan Sabancı Holdinge bağlı Akbank, tüm tepkilere rağmen sponsorluktan vazgeçilmeyeceği ve abartılacak bir durum olmadığı açıklamasında bulundu.

GERİ ADIM YOK SİYONİST FİRMAYA DESTEĞE DEVAM

Homoseksüellik ve sadizm dahil her türlü sapıklığı özendirdiği için Avrupa'nın birçok ülkesinde ‘toplum düşmanı' ilan edilen Alman grubu Rammstein'ı Türkiye'ye getirip gençlerimizi zehirlemeye çalışan İsrailli organizatör şirkete sponsorluk desteği sağlayan Akbank, kararından geri adım atmıyor.

Sanat bahane edilerek her türlü rezilliğin sergilendiği konsere destek olan Akbank, milli ve manevi değerlere gösterdiği saygı ile milletin takdirini kazanan merhum Sakıp Sabancı'nın hatırası ile çelişmekle suçlanıyor.
Konu ile ilgili gazetemizi arayan Akbank Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Murat Göllü, Rammstein'ın gayet normal bir grup olduğunu iddia ederken, İsrailli firmaya sponsor olmaktan vazgeçmeyeceklerini söyledi. Muhabirimizin, “İsrail ve taşeronları Türkiye üzerindeki alçak planlarını gizleme gereği dahi duymadan uyguladığı şu günlerde Siyonist İsrail firmasına destek olup Avrupa'nın en ahlaksız grubunu Türkiye'ye getirmeniz doğru mu?” şeklindeki sorusuna, “Biz sanatı destekliyoruz, hangi firma kime ait bunu takip edemeyiz. Binlerce sponsorluğumuz var” cevabını Göllü, firmanın kime ait olduğunu bilmediklerini belirtti. “İslami duyarlılığı olan organizatör firmalara da sponsor olur musunuz veya kazara Hamas'a destek olsanız durum ortaya çıkınca sponsorluğu iptal eder misiniz?” şeklindeki soruyu cevap vermek istemeyen Göllü, durumun bu kadar abartılmaması gerektiğini söyledi.

İÇKİ VE YAŞ SINIRLAMASI YOK

Beşiktaş İnönü Stadı'nda cuma günü başlayıp pazar gecesine kadar devam edecek festival organizasyonu, Gazze'ye yardım götürürken şehid edilen insanımıza nispet edercesine Purple Concerts isimli İsrail firmasına verildi. Festivalin güvenliğini ise daha önce haberlerimiz ile Mossad ajanlarından kurulduğunu ortaya çıkardığımız ICTS isimli firmanın sağlayacağı biliniyor. Purple Concerts isimli firmanın iki ortağı bulunuyor. Ortaklardan Marcel Avram İsrail doğumlu ve İsviçre'de yaşarken, diğer ortak Hagai Strohweiss ise İsrail'de yaşayan eski bir İsrail Özel Kuvvetler askeri olması dikkat çekiyor. Festivalin ayrı bir skandalı ise yaş sınırı ve alkol yasağının olmaması. İstanbul Valiliği'nin bu duruma müdahale etmesi bekleniyor.

Akbank, alkolün serbest olduğu ve türlü rezilliklerin yaşanması beklenen konsere desteğini sürdüreceğini açıkladı. Gazetemizi arayan Akbank Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Murat Göllü, internette türlü ahlaksız video klipleri bulunan Rammstein'ın gayet normal bir grup olduğunu iddia ederken, İsrailli firmaya sponsor olmaktan vazgeçmeyeceklerini söyledi.

AVRUPA'DA BİRÇOK ÜLKEYE GİRİŞLERİ DAHİ YASAK

Rammstein'ın şiddet, mazoşizm, homoseksüellik ve diğer sapıklıkları özendirmesi sebebi ile birçok Avrupa ülkesinde yasaklandığı biliniyor. Grubun ülkelerinde konser vermesine en son yasak getiren ülke ise Beyaz Rusya. Beyaz Rusya Sosyal Ahlak Konseyi, Devlet Başkanı Alexander Lukaschenko'nun da desteğiyle grubun Minsk konseri öncesi Rammstein'ı halk düşmanı ilan etti. Rammstein şarkılarının toplum ahlakını çökerttiğini belirten devlet başkanı Lukaschenko, sergilenen iğrençliğin eğlence veya müzikle izah edilebilir bir şey olmadığını kaydediyor.

VAKİT

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-25-2010, 02:15   #2
Kullanıcı Adı
unnamed
Son anda gitmekten vazgeçtim....
Yoksa merakla beklediğim bir gruptu...
yayaşayış tarzları beni ilgilendirmez....
ben müzikleriyle ilgileniyorum...
BANG...BANG....BANG!!!
Alt 06-25-2010, 02:47   #3
Kullanıcı Adı
AK-Şemşettin
bence cok abartmmak lazım ben de yıllarca bu tür müzikleri dinledim ve hala da arasıra dinlerim..festivalde sadece rammstein yok ki,,,ona gelinceye kadar, manowar,,,, metallica,,,, megadeth,,,accept,,,, pentagram,,,,, vb. dünyaca ünlü dev gruplar ve bu grupların türkiyeye aynı anda bir festivalde gelmesi tanıtım ve reklam açısından bulunmaz bir fırsattır...byuk ihtimalle yurtdışından komşu ülkelerden binlerce insan bu festival için bilet almıştır oteelerde yer ayırtmıştır ve bu da turizmde bir kaç günlük de olsa esnafta da bir rahatlamaya sebep olcak demektir...
eee sonuçta paranın dini imanı olmaz değil mi) ayrıca bu ab ye aday olan ülkemiz için de artı puan demektir...ne kadar çağdaş!!! olduğumuzu göstermek için önemli bir fırsattır...rammstein da arada kaynasın gitsin canım noolacak
AK-Şemşettin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-25-2010, 12:14   #4
Kullanıcı Adı
novek
ramstein gurubunu severim kilibini izlerseniz anlamlı parçalar yapıyorlar.
oyle sizin bildiginiz gibi anlamsız bagırmalar degil.

Konu novek tarafından (06-25-2010 Saat 15:29 ) değiştirilmiştir..
novek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-25-2010, 12:18   #5
Kullanıcı Adı
Secret man
Alıntı:
novek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
rastein gurubunu severim kilibini izlerseniz anlamlı parçalar yapıyorlar.
oyle sizin bildiginiz gibi anlamsız bagırmalar degil.

Novek sıkıntın ne kardeş?
Alt 06-25-2010, 13:05   #6
Kullanıcı Adı
unnamed
Alıntı:
AK-Şemşettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bence cok abartmmak lazım ben de yıllarca bu tür müzikleri dinledim ve hala da arasıra dinlerim..festivalde sadece rammstein yok ki,,,ona gelinceye kadar, manowar,,,, metallica,,,, megadeth,,,accept,,,, pentagram,,,,, vb. dünyaca ünlü dev gruplar ve bu grupların türkiyeye aynı anda bir festivalde gelmesi tanıtım ve reklam açısından bulunmaz bir fırsattır...byuk ihtimalle yurtdışından komşu ülkelerden binlerce insan bu festival için bilet almıştır oteelerde yer ayırtmıştır ve bu da turizmde bir kaç günlük de olsa esnafta da bir rahatlamaya sebep olcak demektir...
eee sonuçta paranın dini imanı olmaz değil mi) ayrıca bu ab ye aday olan ülkemiz için de artı puan demektir...ne kadar çağdaş!!! olduğumuzu göstermek için önemli bir fırsattır...rammstein da arada kaynasın gitsin canım noolacak
yazdığının yorumu, öylesine okuyorum...
eğer ki imâ yapmaya devam edersen, cevaplarını vereceğim...
Alt 06-25-2010, 15:29   #7
Kullanıcı Adı
novek
insanların inançlarına, zevklerine lutfen saygı gosterin herkes sizin gibi dusunmeyebilir.
sizde onlar gibi konsere gitmek oyle muzikleri dinlemek zorunda degilsiniz.
novek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)