![]() |
#1 |
![]() Çalık: 12 Eylül'den hesap sormaya karşı çıkan vatanseverim demesin
![]() Ülkücü camianın önde gelen aydınlarından Mustafa Çalık, 12 Eylül'de yapılacak referanduma yönelik çok çarpıcı açıklamalar yaptı. 12 Eylül ürünü Anayasaya sahip çıkmanın akılla mantıkla izahı olmadığını savunan Çalık, ""Mustafa'yı asan, Hüseyin'i namazda copla öldüren alçaklar hukuk önünde hesap vermediği müddetçe namus borcumuzu ödemiş olmayacağız" ikbâl, iktidar uğruna kimse sahtekârlık etmesin. 12 Eylül'den herhangi bir şekilde hesap sorulmasına mani olan kim varsa sakın vatanseverlik iddiasında bulunmasın" dedi. Çalık, 12 Eylül'de asılan ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu'nun mektubunu okurken ağlayan Başbakan Erdoğan'ı eleştirenlere de, "Ne yapmalıydı? Davul zurna mı çalması lazımdı? Şarkı mı söylemeliydi? O mektubu okuyup da duygulanmaması için insanın eşek olması lazım" diye seslendi. "Evet" diyerek acı çekenlerin yanında, cuntanın karşısında yer alıyorum. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ile birlikte Gazeteci Ömer Şahin'in Kanal a'daki "Görüş Farkı" programına katılan Türkiye Günlüğü Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Çalık, ülkücü camiaya önemli meseajlar verdi. 12 Eylül öncesi Ülkü Ocakları Yönetiminde bulunan Çalık, "Evet veren ülkücü değildir" diyen MHP yönetimine mesaj gönderdi:" Milliyetçilik terazisini kimse eline almasın; bizim ülkücülüğümüzü tartmak kimsenin haddi değildir". Referandumda neden "evet" oyu kullanacağını da açıklayan Çalık, "AKP biz caydık dese de benim vazifem Kenan Evren'in önüme koyduğuna her fırsatta hayır demektir. Evet diyerek cuntacıların karşısında, çile çekenlerin yanında yer alıyorum. Bana hakikat böyle gözüküyor. Hakikat karşısında susan, dilsiz şeytandır." Hüseyin Çelik'e sahip çıktı, Bahçeli'yi eleştirdi Mustafa Çalık, MHP lideri Bahçeli'nin "sarkık bıyık" açıklaması nedeniyle "Türk düşmanı" ilan ettiği Hüseyin Çelik'e de sahip çıktı. Çelik'in Milli Eğitim Bakanlığı döneminde yaptırdığı sosyal bilimler lisesine dikkat çeken Çalık, "Bütün Türk Milliyetçilerine, vatanperlere, Türk Kültürüne saygı duyanlara soruyorum. Hanginizin aklına; A.Hamdi Tanpınar, Nurettin Topçu, Bahtiyar Vahapzade, Cengiz Aytmatov'un adını taşıyan sosyal bilimler lisesi kurmak geldi. Siyaset ateşine dalıp fazla hücum etmemek gerekir. Heyecanlı arkadaşlar kendilerini biraz zaptetsinler. Öfke gelir göz kararır, öfke gider yüz kızarır" dedi. Çalık,Türklük ve kimlik konusunda tartışma doğuracak sözler söyledi:" Samimi Müslümanın Türk düşmanı olmasına imkân yoktur; çünkü, Türklük Müslümanlıktır. Türklük bir ırk değildir, mukaddesat ve maneviyattır. Yargı, CHP vesayetinden kurtuluyor Ülkücü camianın referanduma "hayır" demesini gerektiren bir durum olmadığını anlatan Mustafa Çalık, CHP için ise durumun farklı olduğunu ifade etti. Çalık, şunları söyledi: "Tartışmanın özü şudur: Yargı, bugüne kadar tek partinin, CHP'nin vesayetinde idi. Şimdi CHP'nin vesayetinden kurtuluyor. Cuntaların, darbelerin başfetvacısı bizde yargı olmuştur. Bizde hakim kılıklı bazı kişiler cinayetlere fetva vermiştir." MHP'de ülkücüler gitti, ANAP, DYP'liler geldi Kendisinin 14 yaşından beri ülkücü olduğunu söyleyen Mustafa Çalık, MHP'nin tepe yönetiminde ülkücülerin yerine ANAP ve DYP kökenlilerin yer aldığını da iddia etti: "Benim gibi insanlardan boşalan yeri eski ANAP, DYPliler devraldı. Ülkücüdür, değildirler, vaktiyle ülkücülerle vaktiyle alay etmiştirler ona girmiyorum; mevzu derin. Bizden boşalan yeri tepe tepe kullansınlar." Zaman 22.07.2010
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Helal Olsun...
Bunlar Gerçek ülkücü... Diğerleri ise bahçeli ve borozanlarıdır... Hele o Vuvuzela Oktay yokmu bitiriyor beni... Mahalledeki dedikoducu karılardan daha çok çenesi var... Makineli tüfek gibi hep konuşuyor hep konuşuyor... İcraata gelince sıfır... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Mustafa Çalık KİMDİR?
1956 yılında Gümüşhane'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini, Gümüşhane'de tamamladı. 1972 yılında Türk Ülkücüler Teşkilatı Gümüşhane Şubesi'nin Denetleme Kurulu'nda bulundu. 1975'de Elmadağ MHP İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'na seçildi. 1977'de Ülkü Ocakları Genel Merkez Yönetim Kurulu'na seçildi. Propaganda Masası sorumluluğuna getirildi. 1978-1979 yıllarında MHP Araştırma Merkezi ve Parti Okulu'nda vazife yaptı. 1978 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu. HELAL OLSUN SANA MUSTAFA ÇALIK,İŞTE GERÇEK ÜLKÜCÜ...GERÇEK ÜLKÜCÜLERLE ÇAKMA ÜLKÜCÜLER BU REFERANDUMDA BELLİ OLACAK..GERÇEK ÜLKÜCÜLER 12 EYLÜLDE EVET DİYECEK |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
oooooofff çok ağır konuşmuş ya... Bahçeli çok kızacak şimdi ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Hiçbir gerçek ülkücü 12 Eylül 2010 Referandumunda Hayır oyu kullanamaz! Ülkücü olduklarını iddia edenler arasında 12 Eylül 2010 Referandumunda Hayır oyu kullanacak olanlar sahte ülkücülerdir.
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 336 oyla kabul edilmiş ve 12 Eylül 2010 tarihinde oylanacak olan Anayasa Değişiklik Paketine Hayır oyu verecek olan sahte ülkücüler; 12 Eylül 1980 Askerî Darbesine Evet demiş, 12 Eylül 1980 Askerî Darbesinden sonra kapatılmış olan MHP'nin kapatılmış olmasına Evet demiş, 12 Eylül 1980 Askerî Darbesinden sonra kapatılmış olan ülkücü derneklerin kapatılmış olmalarına Evet demiş, 12 Eylül 1980 Askerî Darbesinden sonra 4,5 yıl kadar hapis yatmış olan dönemin MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in 4,5 yıl kadar hapis yatmış olmasına Evet demiş, 12 Eylül 1980 Askerî Darbesinden sonra Mamak Askerî Cezaevinde işkenceye uğratılan ve bazıları işkenceyle öldürülmüş olan ülkücülerin işkenceye uğratılmış olmalarına ve bazı ülkücülerin işkenceyle öldürülmüş olmalarına Evet demiş olacaklardır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|