AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 08-07-2010, 14:28   #1
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart Tesettürlü Mayoyla Denize Girince Saldırıya Uğradı!!
Ben asker karısıyım böyle denize giremez

Tesettürlü mayoyla denize girince saldırıya uğradı

Çeşme'de tesettürlü mayo ile denize giren Hatice Şenocak ve çocukları asker eşininsaldırısına uğradı. Şenocak, suç duyurusunda bulundu.

İzmir'de öğretmenlik yapan Hatice Şenocak, tesettürlü mayoyla denize girmek isteyince, plajda başka bir kadının sözlü ve fiziksel şiddetine uğradı. Çeşme'de çocuklarıyla plaja gelen Hatice Şenocak, 'haşema' olarak bilinen ve başı da örten özel mayo ile denize girmek istedi. Şenocak, çocuklarıyla yüzerken, Birsel Pehlivan adlı bir kadının saldırısına uğradı.

'ÖRÜMCEK DENİZİ KİRLETİYORSUN'
Şenocak, başından geçen çirkin saldırıyı Yeni Şafak'a anlattı. Çocuğuyla birlikte yüzmek istediğini söyleyen Şenocak, "Adının Birsel Pehlivan olduğunu sonradan öğrendiğim kadın, 'örümcekler, utanmıyor musun denizi kirletmeye, Atatürk Cumhuriyetini kirletiyorsunuz' diye bağırarak hakaretler etti. Yanımda çocuğum vardı. Onlara, bari çocuğumu sahile çıkarayım dediysem de dinlemediler. Beni tartaklayarak sahile çıkarmaya çalıştılar. Jandarmayı çağırdık. Jandarmaya da ben asker karısıyım, hiçbir şey yapamazsınız' dedi.
SEN DE MAYO GİYECEKSİN
Pehlivan'ın küçük oğlunun koluna tırnaklarını geçirdiğini anlatan Şenocak, "Ardından jandarma çağırdık, geldi. Jandarma iyi niyetliydi. Kadın 'ben asker karısıyım Bunlar böyle denize girmeyecek' dedi. Jandarma da çaresiz kaldı" şeklinde konuştu.
Olayla ilgili Hatice Şenocak'ın avukatlığını ise savcılık görevinden isitifa ederek İzmir'de avukatlık yapmaya başlayan eski Cumhuriyet Savcısı Gültekin Avcı üstlendi. Gültekin Avcı, Memur-Sel İlçe Başkanı Abdurrahim Şenocak'la birlikte Çeşme'de dün olay tespiti yaptı. Avcı ise "Birileri ülkenin tek sahibi olduğunu zannediyor. Asıl bu zihniyet Türkiye'yi kirletiyor" dedi. Denizde yüzerken saldırıya uğrayan Şenocak, 3 günlük doktor raporu aldı. Olayın yaşandığı 4 Ağustos'ta şikayetçi olan genç öğretmen, dün de savcılığa suç duyurusunda bulundu. ( Yeni Şafak)

EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-07-2010, 14:41   #2
Kullanıcı Adı
unnamed
ahh be....
bana gelipte yapamazlar ki....
bak bakalım ne yapıyorum.....
Alt 08-07-2010, 14:46   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Azgın Azınlık azdıkça azıyor. Kahrolsun Laikçi Faşistler! Kahrolsun CHP Zihniyeti!
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-07-2010, 14:49   #4
Kullanıcı Adı
El Emin
Gayretullah'a dokunmaya az kaldı

ALLAH sonumuzu hayır etsin.
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-07-2010, 14:49   #5
Kullanıcı Adı
Hıfz-ı lisan
Düşünceler hastalıklı olunca herşeyi heryerde yaparlar,ancak başörtülü birisinin orada ne işi var oda tartışılır.Yanlış anlaşılmasını istemem elbette ancak çeşme dedikleri yer oldukca açık(açıktan kastım anlaşılmıştır umarım) biryer değil midir,düşünce yapıları belli.ailesiyle rahat ve huzurlu yerler varken neden orası..Kısıtlamak gibi anlaşılabilir belki =/ ancak biraz dikkat edilse iyi olur diye düşünüyorum..
Hıfz-ı lisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-07-2010, 14:55   #6
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Hıfz-ı lisan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Düşünceler hastalıklı olunca herşeyi heryerde yaparlar,ancak başörtülü birisinin orada ne işi var oda tartışılır.Yanlış anlaşılmasını istemem elbette ancak çeşme dedikleri yer oldukca açık(açıktan kastım anlaşılmıştır umarım) biryer değil midir,düşünce yapıları belli.ailesiyle rahat ve huzurlu yerler varken neden orası..Kısıtlamak gibi anlaşılabilir belki =/ ancak biraz dikkat edilse iyi olur diye düşünüyorum..
Hiç dokunmayın orası ayrı bir konu zaten.Benim yüreğimin en çok kanayan yerlerinden biri.
Hele ki Toplumun 4*4 lük muhafazakar gazete olarak gördüğü vakit gazetesinin sitesinde bile başörtülü mayo reklamı vardı.
O derece aştık kendimizi....
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-07-2010, 15:01   #7
Kullanıcı Adı
Hıfz-ı lisan
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hiç dokunmayın orası ayrı bir konu zaten.Benim yüreğimin en çok kanayan yerlerinden biri.
Hele ki Toplumun 4*4 lük muhafazakar gazete olarak gördüğü vakit gazetesinin sitesinde bile başörtülü mayo reklamı vardı.
O derece aştık kendimizi....
İşte muhafazakar diye nitelendirilip biryerlerde hakarete uğrayanca insan biraz kendine dönmeli,bunu yapmam doğru muydu.Herşeyi kendinde bulma değil ancak eğer inandığınız gibi yaşamaya gayret ediyorsanız davranışlarınız bunu desteklemeli,eğer kişi diyorsa ben doğru olanı yaptım ozaman hakareti yapanları Allah ıslah etsin.

Vakit gazetesi hakkında bilgim yok ancak başörtülü mayolar nekadar doğru hükmünü insanlara bırakanları anlamıyorum.yine konuyu değiştirdim sanırım (:

Konu onurcan tarafından (08-28-2015 Saat 00:04 ) değiştirilmiştir..
Hıfz-ı lisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-07-2010, 15:03   #8
Kullanıcı Adı
İntifada
içimden öyle birşey yazmak geliyor ama yazamam forum kurallarına aykırı kaçar...
Alt 08-07-2010, 15:23   #9
Kullanıcı Adı
Fırat
Müslüman kadını plajda ne işi var yahu..
Alt 08-07-2010, 15:58   #10
Kullanıcı Adı
milletinadami
Müslüman kadının mayo ile(ne olursa olsun) halka açık plajda işi olmaz...
olamaz...
Ama bu asker karısıyım diyen yaratığın yaptığıda yanına kar kalmamalı...
milletinadami isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)