AK Gençliğin Buluşma Noktası
Eğitim ve Öğretim Üniversiteler ve Üniversite Öğrencileri, Ak Parti Forum lise, ilköğretim ve okul öncesi eğitimi; İmam Hatip ve Açıköğretim.

Stil
Seçenekler

Alt 08-12-2010, 16:13   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Arrow Üniversite Yerleştirme Sonuçları Yarın Açıklanıyor...

LYS SONUÇLARI AÇIKLANIYOR
Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarına göre üniversite yerleştirme sonuçları yarın saat 10.00'da açıklanacak...

Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarına göre üniversite yerleştirme sonuçları yarın saat 10.00'da açıklanacak.

Yerleştirme sonuçları yarın saat 10.00'dan itibaren ÖSYM'nin ''www.osym.gov.tr'' internet adresinden öğrenebilecek.

Beş ayrı oturumda gerçekleştirilen LYS sonucunda, 784 bin 564 aday 180 ve üstünde puan alarak, tercih yapmaya hak kazanmıştı.

(AA)

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-12-2010, 18:34   #2
Kullanıcı Adı
Cihan_ŞümuL
hadi hayırlısı.

bakalım bizim diğer kardeş nere kazanacak.
Cihan_ŞümuL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2010, 23:58   #3
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
büyük ihtimalle site yine çöker.

ben böyle gerizekalı bir kurum görmedim. böyle bir kurumun başında olan adamda zerre kadar haysiyet varsa bir iş beceremediğini itiraf edip istifa eder. tabi bu onur ve şeref kendisinde olmadığı için kıçı koltuğa yapışık olarak kalmaya devam edecektir. ülkemizde işini yapamayanlar yıllardır işlerine nasıl devam eder bir türlü anlamıyorum.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-13-2010, 00:01   #4
Kullanıcı Adı
nrsbh
hayırlısıyla inş gönlümüze göre olsun....
nrsbh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-13-2010, 00:03   #5
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
büyük ihtimalle site yine çöker.

ben böyle gerizekalı bir kurum görmedim. böyle bir kurumun başında olan adamda zerre kadar haysiyet varsa bir iş beceremediğini itiraf edip istifa eder. tabi bu onur ve şeref kendisinde olmadığı için kıçı koltuğa yapışık olarak kalmaya devam edecektir. ülkemizde işini yapamayanlar yıllardır işlerine nasıl devam eder bir türlü anlamıyorum.
bu ne sinir ya, sende mi sinava girdin
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-13-2010, 00:09   #6
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
ben ÖSS ye girince de bu beş para etmez başkan yine görevinin başındaydı. diploma notuma göre aldığım diploma puanım oldukça düşük geldi. 55 puan geldi diplomadan, benden 1 not düşük ortalaması olanlara 72- 73 gelmişti. itiraz ettim defalarca hiç oralı olmadılar. istediğim bölümü okuyamadım.

dün KPSS açıklandı. sözde 14 de açıklanacaktı ama saat 13 de site çöktü. her defasında site çöküyor. sahurda öğrenebildim notumu. 7 boşum var ama 2 boş bırakmışım görünüyor gerisini yanlış cevap olarak hesaplamışlar. geçen sene arkadaşım notuna itiraz etti, 2 puanını daha düşürdüler. itiraz etme hakkınız var diyorlar itiraz edenlere iyi bakmıyorlar.

velhasıl-ı kelam bu hıyarlara hakkımı helal etmiyorum. Allah'dan bulsunlar.
Alt 08-13-2010, 00:14   #7
Kullanıcı Adı
Mavera
himm anladim.. ya o degilde bu ünal yarimagan hic emekli olmaz mi ben öss ye girdigimdede bu adam vardi ben ünv yi bitirdim, yüksek lisansi bitirdim bu adam hala daha baskan
bu arada kpss nasil gecti kardesim, sonuc kötü mü.
Alt 08-13-2010, 00:20   #8
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
sonucun kötü olmasına yanmıyorum. keşke ne yaptıysam onun sonucunu görebilsem vallahi zoruma gitmeyecek.

vallahi billahi ben 7 boş bıraktım ama sonuç açıklanınca 2 boş bırakmışım görünüyor. gerisini yanlış olarak hesaplamışlar. 4 netim düşük geldi.

bizim branş 76,800 ile kapattı ben 77,200 aldım. beklediğim netler gelseydi, en azından boş bıraktığım sorular yanlış hesaplanmasaydı kesin içerdeydim diyebilirdim ama çok kritik bir yerde kaldım. bizim branştan ne kadar alım yapılacak ona bağlı benim durumum. pek ümitli değilim ama yine de Allah'tan ümit kesilmez. gelse de Şırnak, Hakkari gelir üstelik operasyon bölgeleri, dağlıca, şemdinli, yüksekova, hantepe vs vs oralara da razıyım. bu zaman da üniversite okumak en büyük aptallık.
Alt 08-13-2010, 00:22   #9
Kullanıcı Adı
Mavera
hayirlisi nereyse orasi gelsin kardesim.. oralarda ülkemizin güzide yerleri evet su anda hava puslu ama oradaki insanlarinda hizmete ihtiyaci var ve onlara senin gibi o yörenin derdinden anlayan insanlar daha güzel hizmet verir..
insallah Rabbim gönlüne göre verir kardes, olmazsa da sorun degil insallah bir dahaki sefere..
Alt 08-13-2010, 00:32   #10
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
eyvallah hacı sağolasın. bir daha girmeye takatim kalmadı benim

zaten öğretmen olsam da çok fazla sürdürmezdim heralde. bi yolunu bular ticarete yönelirim. ama en azından bu 2-3 yıl öğretmenlik yapmak isterdim sonra gençlerin önünü açacağım

gençlerin önünü açarım derken, 60 yaş üstü olan hasta, dermanı kalmamış, emekli olma zamanı gelmesine rağmen görevini bırakmayan, koltuğuna yapışık eski kafalı öğretmenler (ki bunların çoğu müdürlük yapıyorlar) artık çekilseler ne iyi olurdu. geçen dönem bir ilkokulda görev yaptım, müdür 60 yaşında. hastalık geçirmiş, yürümeye bile mecali yok, bir deri bir kemik, konuşunca sesini duyuramıyor ama görevine devam ediyor. okula da 2 günde bir 1-2 saatliğine öylesine uğruyor. devletin müfettişleri ne yapıyor? devlet bunları nasıl kontrol ediyor? kıçlarını koltuktan çekemiyorlarsa kıçlarına tekme vurmak gerekmez mi? neyse daha fazla konuşmayayım

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)