![]() |
#1 |
![]() “Ülkeye asıl büyük zararı hainler (brütüsler) verirler.
İhanet İhanetin kardeşidir. Siyasette veya yatakta olması fark etmez. Bu görüntüler ne komplo kurbanlarına aittir ve ne de montaj eseridir. Gerçektir. Brütüslerin ihanet maceraları -1-” ŞİFRELİ SÖZLER Görüntülerin sonunda ise “Kendini nasıl hissediyorsun küçük brütüs? Hançerlenmek nasıl bir duydu?” ifadesi yer alıyor. Videonun en sonunda da “Brütüslerin ihanet maceraları 2, 3 ve 4 çok yakında” deniliyor. yourfilelink.com`da yayına konulan video görüntüsündeki bu kişinin CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi olduğu iddia ediliyor. Meclis albümünde yer alan bilgilere göre, CHP`li Hamzaçebi evli ve 1 çocuk sahibi. CHP`DEKİ İÇ SAVAŞIN YANSIMALARI MI? Kılıçdaroğlu`na yakın bir isim olan Hamzaçebi`yle ilgili bu kasetin internete sızdırılması akıllara Baykal kasetini getirdi. Kılıçdaroğlu, Baykal`ın kaset skandalının patlak vermesi sonucunda CHP Genel Başkanı olabilmişti. Ve Baykal kasetinin Kılıçdaroğlu`na yakın isimler tarafından sızdırılmış olabileceği konuşulmuştu. Şimdi ise Kılıçdaroğlu`nun önde gelen vekillerinden biri olan Hamzaçebi`nin yatak odası görüntüleri internete sızdı. Bu sızdırmaların CHP`deki iç savaşın yansımaları olabileceği ifade ediliyor. (habervaktim.com)
![]() Konu Mavera tarafından (08-13-2010 Saat 06:17 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() abicim resimleri öyle uluorta koymasaydin aile var o yüzden izninle resimleri siliyorum
![]() ![]() Konu Mavera tarafından (08-13-2010 Saat 06:18 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() kusura bakma ben de terbiyemden resimlere dikkatli bakmamışdım...
. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bir parti milletin değerleri ile savaşıyorsa değersizlikleri ile yıkılı gider. Bizlere ise onların o iğrençliklerini sergilemek değil onlarda ders almak düşer.
Akkobalı kardeşimiz çok etkin yazılara sahip olsada sertliği kabul görmüş. ![]() ![]() Konu Ukbâ tarafından (08-14-2010 Saat 00:46 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Yakında yenileri de gelecek anlaşılan öyle görünüyor. Çok şiddetli bir Kaset Meydan Muhaberesi izleyeceğiz gibi.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|