AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 09-04-2010, 08:30   #1
Kullanıcı Adı
sudaduran
Thumbs up Emre Belözoğlu EVET oyu vereceğini açıkladı
‘Vicdanım icin evet’

Emre Belözoğlu, anayasa değişiklik paketi için yapılacak referandumda ‘evet’ diyeceğini açıkladı

MİLLİ Takım Kaptanı Emre Belözoğlu, anayasa değişiklik paketi için yapılacak referandumda oyunun ‘evet’ olduğunu açıkladı. Zaman Gazetesi’ne röportaj veren milli yıldız, şunları söyledi:

“SİYASETTEN  çok anlamam. Bizler düşüncelerini ayan beyan ifade etmemesi gereken insanlarız. Ama referandum farklı.. Bu sanki vicdani bir görev, bir millet meselesi gibi görüyorum. Oyumu kesinlikle ‘evet’ olarak vereceğim.

BEN 5 günlükken ülkede darbe olmuş. Doğumumun 4. gününde babam işe gitmiş ve askerler babamı tutuklamışlar. Hiçbir şeyden haberi yokmuş ama 3-5 saat tutmuşlar. Ülke bu acıları, bu sıkıntıları yaşamışsa bunlarla yüzleşmek gerekiyor. Ne anneler babalar var 12 Eylül sürecini yaşamış, çocuklarının mezarının yerini dahi bilmiyor. Ne görüşe, ne inanca sahip olursak olalım bununla yüzleşmeliyiz. Bu yüzden kesinlikle ‘evet’ diyeceğim. Evet olursa ülkenin önü açılır diye düşünüyorum. ‘Evet’i bir partiye, görüşe değil, anayasa değişikliğine veriyorum.

vatangazetesi

sudaduran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-04-2010, 11:27   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Dünde Diyarbakır mitinginde başbakanımıza Hakan Şükür ve Suat Kaya eşliketti.
Hakan Şükür,adamım yahu
Alt 09-04-2010, 14:39   #3
Kullanıcı Adı
sudaduran
BİR GALATASARAY'LI OLARAK ESKİ FUTBOLCUMUZ EMRE'Yİ TEBRİK EDİYORUM
sudaduran isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2010, 14:43   #4
Kullanıcı Adı
Terennüm
12 eylül çifte bayram olur inşallah..
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2010, 15:07   #5
Kullanıcı Adı
akgurbetci
'vicdanim icin evet' begendim bu sözü... Helal olsun.
Hakan Sükür de adam gibi adam gercekten. Eskiden sadece siradan bir futbolcuydu benim icin. Ama son zamanlarda biraz biseyler ögrendim hakkinda. Adam gibi adam evet.
akgurbetci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2010, 15:37   #6
Kullanıcı Adı
M.Atilla
ülkemiz için önemli bütün organizasyonlarda Hakan Şükür'ü görmek mutlu ediyor..Emre Belözoğlu'nu da tebrik ederim..
M.Atilla isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2010, 15:43   #7
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
akgurbetci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
'vicdanim icin evet' begendim bu sözü... Helal olsun.
Hakan Sükür de adam gibi adam gercekten. Eskiden sadece siradan bir futbolcuydu benim icin. Ama son zamanlarda biraz biseyler ögrendim hakkinda. Adam gibi adam evet.
Galatasaray'da tek hayranlık duyduğum adam herhalde... Klasik futbolculardan değil..Kendini bile adam gibi adam bir futbolcu kendisine karşı sempatim vardır.Tüm oyuncularımız keşke böyle olsa..

Böyle insanların halkın sempati ve teveccühünü kazanmış insanların veya oluşumların EVET'i desteklemeleri çok güzel.Başbakanımız işi biliyor.
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2010, 18:43   #8
Kullanıcı Adı
yusuf11
helal sana emre
yusuf11 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2010, 20:16   #9
Kullanıcı Adı
akgurbetci
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Böyle insanların halkın sempati ve teveccühünü kazanmış insanların veya oluşumların EVET'i desteklemeleri çok güzel.
Kesinlikle katiliyorum kardesim

Konu Gönülden tarafından (09-03-2015 Saat 23:36 ) değiştirilmiştir..
akgurbetci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)