![]() |
#1 |
![]() Dün 12 Eylül'dü...
12 Eylül 1980 darbesinin 30.cu yıldönümü ve Anayasa değişikliğinin Referandum günüydü. Referandum sonucu %58 "Evet" %42 "Hayır" oyu çıktı. Millet tarafından ülke daha demokratik günlere erişmiş oldu/olacak. Herkese hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor ve daha Demokratik günlerin tez zamanda gelmesini temenni ediyorum... Şimdi Ak Parti'nin eline çok büyük bir güç ve çok önemli bir imkan geçmiş oldu. Bunu en iyi şekilde değerlendirmesini temenni ediyorum. "Evet" Oyunu buralarda kullanmak pek kolay olmadı. Bulunduğum yerde katılım yüzde 10 oldu. Gergin, sıcak, ve ıssız bir hava vardı dışarda. Oy kullanmaya gidenler "birileri" tarafından çok rahat bir biçimde takip edilebilirdi.. Yani fişlenmek çok kolaydı... Ben yüreğimin ve vicdanımın sesini dinleyerek güvenlik güçleri ve sandık müşahitleri dışında bomboş okula gidip "Evet" oyumu kullanıp çıktım... En başta Asıl Anayasa değişikliğinin zemini Kürt Sorunun çözümü Başörtüsü yasağının kaldırılması için Bu Referandum'u destekledim. Kendimce doğru olanını yaptım. Aşağılanmalara, dışlanmalara, küfürlere ve baskılara rağmen gidip yapmam gerekeni yaptım... Eski bir BDP seçmeniyim. BDP'nin son bir-iki yılki olumsuz tavırları beni önemli ölçüde tarafsızlığa itti. Artık kendi hür irademle demokratik, aydın ve tarafsız biri olmaya çalışmaktayım. Bunu ne kadar başarabilirim bilemiyorum ama demokratik ve tarafsız olmak gerçekten çok zor bir iştir... Bana göre herkes öyle olmalı, doğru olan da budur zaten.. Elbette partilerin doğrularını ve gerekirse partilerin kendilerini de desteklersiniz, ancak yinede üstünde yürüdüğümüz çizgiye dikkat etmeliyiz. Bu önemli değişikliğin herkese tekrardan hayırlı olmasını diliyorum... Bâki Selamlar...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hepimize hayırlı olsun...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Güzel günler göreceğiz çocuklar
Motorları maviliklere süreceğiz Kilidi açtık anahtarı hükümete teslim ettik. Bizden günah gittimi gitti Çözümü bekleyen ACİL KONULAR Kürt Sorunu ve Demokratik haklar Başörtüsü ve Müslümanların sorunları Azınlıkların Sorunları Yargı zulmüne son |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() senin gibi yürekli vatandaşları kutluyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Demokrasi adına verilen gayretlerde bazı yönlerden farklı düşüncelere sahip olunsada omuz omuza kazanılan zaferde herkesin payı yüksek. Gönlünüze sağlık.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Şimdi Ak Parti'nin eline çok büyük bir güç ve
çok önemli bir imkan geçmiş oldu. Değilde,Türkiyenin eline büyük bir güç ve imkan geçti demek doğru olur.Sonuçta bugün var yarın başkası olacak başbakanımızın dediği gibi.Bazı çevreler bunu dayatmaya çalışıyor,bu yüzden bu sözü kullanmamakta fayda var,zaten gerçeği yansıtmayan bir söz bu.Millet rahatsız olunca sandıkta istediğini iktidar yapar,istediğini yerin dibine sokar.İşte o bazı çevreler bunu göremiyor. Değişim Türkiye için oldu,hayırlı olsun.Bu değişiklik sorun yaratırsa veya uygulanamazsa halk çözer sorunu elbet.Halka güvenmeyen her zaman ezilmeye mahkum olacaktır. |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
en çok onun elinde imkan ve güç var." Bunu dedim ben. Bizde biliyoruz bu proje sadece AK partinin projesi değildir. Konu Gönülden tarafından (09-15-2010 Saat 00:01 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|