09-21-2010, 14:07 | #1 |
Amorti
Amorti biletimi, kör bir piyangocunun titreyen ellerinden çekiyorum savrulmuş hayatıma bir amorti vursa bu, en büyük ikramiye bana! sen'lerden örülmüş bir duvarın kenarından yürüyorum yalnızlıklardan kaçıyorum güya yalnızlıklarıma birer davetiye gönderirken ben o sen'leri bölüyorum o sen'ler beni bölük pörçük hayatımı iliklemeye çalışıyorum beceriksiz ellerimle! yamalı bir kum torbasına dönmüşüm kendimi dövmekten geliyorum bir iş dönüşü saati yorgunum, bitkinim dargınım kendime! cevapları kendi içinde saklı sorguların binlerce soruya gebe bakışlarında bir sümüklüböceğin kabuğunu sürüklediği çaresizlikte sürüklüyorum kendimi bir kaplumbağanın "evim" dediği heyecanda taşıyamıyorum artık bedenimi! kendimi ispiyonluyorum bir casusun kurşuna dizilme hakkını görebilmek için kendimde terazi burcundan gündönümlerinde akşamdan kalma yorgun bir gündüzün sarhoşluğu, kazandığı savaşlardan topladığı madalyaları ağlayarak sayan bir askerin gölgesiyim ah! göz özü görmeyen bir havada fareli köyün kavalcısını arıyorum: ömrümün kalan kısmına hükümlü peşinatsız dört taksit sudan ucuz üç kuruşluk acılarımı dökmesi için denize! Reha Yünlüel
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|