AK Gençliğin Buluşma Noktası
Makale & Deneme Makale ve deneme içerikleri.

Stil
Seçenekler

Alt 11-10-2007, 12:34   #1
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Standart Yüreğimi sana bıraktım....
yüreğimi sana bıraktım..

--------------------------------------------------------------------------------

Yüreğimi sana bıraktım. Yoo, yoo emaneten değil. Riyakârca değil. İçten pazarlıklı hiç değil. Ben yüreğimi sana vakfettim.

Yüreğimi sana bıraktım. Bıraktım ki etraf gül gülistan olsun. Seni soluklasın bütün yürekler. Herkes yüreğini sana bıraksa,diye düşündüm. Ne kadar güzel bir dünyamız olurdu. Kansız,şiddetsiz,nefretsiz...

Yüreğimi sana bıraktım. Çünkü en değerli varlıklar yine kendisi gibi en değerli mekanlarda bulunmaya, zebercetten , zümrütten saraylara bırakılmaya layıktırlar. İşte bende bu yüzden yüreğimi sana bıraktım. Yüreklerin bırakılacağı,bırakılması gereken en uygun yer olarak seni gördüm.

Yüreğimi sana bıraktım. Hiç tereddüt etmedim bunu yaparken. İnsanlığın düzelmesi,huzura kavuşması için tek çare olarak yüreklerin sana bırakılmasını gördüm. Çünkü senin kadar fatih bir ruha sahip ikinci bir varlık tanımadım. Hiçbir şeyin yapamayacağı güzellikleri senin kolayca meydana getirdiğini gördüm. Yüreklerin senin için attığı devirlerde,insanlığın dünyayı cennete çevirdiğini öğrendim. Senin sayende nice insanların başarılarını okudum,duydum,gördüm. Velhasıl seninle olanların,seni kendine rehber edenlerin her zaman kazançlı çıktığına inandım.

Yüreğimi sana bıraktım. Bütün yüreklerin de sana bırakılmasını arzuladım. Başarının sırrı olarak seni bildim. Yaşanabilir bir dünya için seni baş tacı etmenin kaçınılmaz olduğuna kanaat getirdim.

Yüreğimi sana bıraktım. Çünkü kahramanların elinde sen, her düşmanı yenebilecek bir silah,her kapıyı açabilecek sihirli bir anahtarsın. Öğrendim ki asrın fitne ve fesadına karşı en faydalı ilaç sensin.Seni sevmek,nefretten nefret etmek, kin dolu bir kalbi sinede yük saymak dertlere devadır.Sensizlik bütün hastalıklara davetiye çıkarmaktır.

Kaderin hep keder soluklamaması için,

Hayatı doya doya ve insanca yaşamak için,

Arzın merkezine mutluluk bayrağını dikmek için,

İçten pazarlıklı hiç değil. Ben yüreğimi sana vakfettim.

Yüreğimi sana bıraktım. Bıraktım ki etraf gül gülistan olsun. Seni soluklasın bütün yürekler. Herkes yüreğini sana bıraksa,diye düşündüm. Ne kadar güzel bir dünyamız olurdu. Kansız,şiddetsiz,nefretsiz...

Yüreğimi sana bıraktım. Çünkü en değerli varlıklar yine kendisi gibi en değerli mekanlarda bulunmaya, zebercetten , zümrütten saraylara bırakılmaya layıktırlar. İşte bende bu yüzden yüreğimi sana bıraktım. Yüreklerin bırakılacağı,bırakılması gereken en uygun yer olarak seni gördüm.

Yüreğimi sana bıraktım. Hiç tereddüt etmedim bunu yaparken. İnsanlığın düzelmesi,huzura kavuşması için tek çare olarak yüreklerin sana bırakılmasını gördüm. Çünkü senin kadar fatih bir ruha sahip ikinci bir varlık tanımadım. Hiçbir şeyin yapamayacağı güzellikleri senin kolayca meydana getirdiğini gördüm. Yüreklerin senin için attığı devirlerde,insanlığın dünyayı cennete çevirdiğini öğrendim. Senin sayende nice insanların başarılarını okudum,duydum,gördüm. Velhasıl seninle olanların,seni kendine rehber edenlerin her zaman kazançlı çıktığına inandım.

Yüreğimi sana bıraktım. Bütün yüreklerin de sana bırakılmasını arzuladım. Başarının sırrı olarak seni bildim. Yaşanabilir bir dünya için seni baş tacı etmenin kaçınılmaz olduğuna kanaat getirdim.

Yüreğimi sana bıraktım.

Yüreğimi kime mi bıraktım?

"Sevgiye...

Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-10-2007, 12:57   #2
Kullanıcı Adı
suskun_prenses
:'( yüreğine sağlık cnm +1
suskun_prenses isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-10-2007, 12:58   #3
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Alıntı:
suskun_prenses Nickli Üyeden Alıntı
:'( yüreğine sağlık cnm +1
Saol esracım :-[
Alt 11-10-2007, 14:09   #4
Kullanıcı Adı
Ngereklinsan
çok güzel paylaşım için teşekkürler abla +1
Ngereklinsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-10-2007, 14:11   #5
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Teşekkür ederim kardeşim

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)