AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 10-01-2010, 12:17   #1
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart Kurtulmuş İstifa Etti...
Saadet Partisi Genel Başkanı Sn.Numan Kurtulmuş genel başkanlıktan ve partisinden istifa etti...
Numan Kurtulmuş Saadet Partisi Genel Merkezi önünde son kararını açıklıyor.

Bu arada genel merkez önüne toplanan çok sayıda partili Kurtulmuş lehinden 'Numan nerede biz de oradayız" ve "Başbakan Numan" şeklinde sloganlar atıyor...

Kurtulmuş şunları kaydetti:

Süreçte bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum.

Bu yoğun ilgi ve alaka bizim sürdüreceğimiz siyasi hareketimize de gelecekte ışık tutacaktır.

Bize karşı bu muameleyi yapanlarla gönül ilişkimiz İstanbul'daki iftarda masamıza tekmelerle saldırılmasıyla kopmuştur.

Bu kararı bugüne kadar tevhil etmememizin en byük nedenlerinden birisi de referandum sonuçlarıdır. Evet oylarının azalmaması için kararımızı beklettik.

Partimize kayyum kararı getirtenleri ve getirenleri milletimize havale ediyorum.

Kayyum davası Türk siyasetine müdahalenin açık kanıtıdır...

Bize sistemli bir şekilde komloyla karşı karşıya bırakıldık, sistemli bir şekilde boğulmaya kalkıldık.

Numan Kurtulmuş ve ardadaşları başarısız oldukları için Türkiye'nin umudu olan Saadet Partisi'ni siyasetin yeni yıldızı haline getirdikleri için cezalandırılmaya çalışılıyor.

Bu komployu kuranlar, alet olanlar utansın... Bizim utanacak bir şeyimiz yok.

Yürüyüşümüzü engellemeye kimsenin gücü yetmeyecektir....

Biz alemlerin Rabbinden başka kimsenin önünde diz çökmeyeceğiz...

BİRLİKTE SİYASET YAPMA İMKANIMIZ KALMADI

Kongreden sonra yaşananlar uslüp ve yöntem farklılıklarımızı ortaya koydu. Artık bu parti içerisinde birlikte siyaset yapma imkanımız kalmamıştır.

Bizler içe kapanık yapılar oluşturmak yerine milletimize açılmaya gayret ettik. Şahıslara değil ilkelere bağlılığı esas aldık.

KARARI AÇIKLAMAK ZOR

Aldığımzı kararı açıklamak bana ve arkadaşlarıma zor geliyor. Ben ve arkadaşlarım sırça köşklerde oturup ahkam kesmedik.

Belki eksik yapmadık, belki doğru belki yanlış yaptık ama asla ve asla ne kendimizin ne de bu davanın mensuplarının başını yere eğecek hiç bir yanlış iş yapmadık.

Daha fazla kavgaya, daha fazla çatışmaya, yeni kerbala denemelerine ve anlamsız tepkilere imkan vermememek için bugün itibari ile genel başkanlıktan ve Saadet Partisi'nden ayrılıyorum.
Haber 7

EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-01-2010, 12:22   #2
Kullanıcı Adı
Terennüm
hayırlı olsun..
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2010, 12:24   #3
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Vicdanım Numan beyin haklı olduğunu söylüyor.

Bu partiye gönül vermiş olan samimi bulduğum kardeşlerim ile yaptığım sohbetler de ise yetkili arkadaşlar . Numan beyin Milli görüş cizgisinden taştığı yüksek istişareyi dinlemediğinden ötürü yalnış yaptığını söylüyor.

Bende Numan beyin vizyonu bu partiyi daha fazla kitleye mal etmek için yapısal lbir takım değişiklikler için sorumlu kıldığını ama bu dönüşümleri parti tepesindeki güçler tarafından istenmediğinin kanısı var.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2010, 12:26   #4
Kullanıcı Adı
ALmi´
Ve sanıyorum sp artık bitti..
Kendisi için hayırlı olsun..
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2010, 12:29   #5
Kullanıcı Adı
Mâsivâ
gitmesi üzücü fakat kalması da abes olurdu bunca yaşanan olaylardan sonra. ama kesinlikle sp için ideal bi başkandı. artık çok oy kaybeder diye düşünüyorum o parti. hayırlısı..
Mâsivâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2010, 12:37   #6
Kullanıcı Adı
Menderesay
Ülkemiz için hâyırlara vesile olsun..
Menderesay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2010, 12:45   #7
Kullanıcı Adı
Akl-ı Selim
Hayırlısı olsun...........Allah istikamet versin.............

Numan Bey i Ak parti de görmek güzel olur...................
Akl-ı Selim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2010, 12:46   #8
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
numan kurtulmuş halkın güvendiği bir isim. SP de iken, bu parti içerisindeki Erbakancılardan dolayı partiye sıcak bakmayanların sayısı oldukça fazlaydı. Kendi partisinde, tamamen kendisinin oluşturacağı listeyle iyi bir oy oranını tutturabilir. AK Partili olup da Kurtulmuş'u beğenen insanların sayısı hiç de az değil. Kurtulmuş'un SP de kalması partimiz için daha iyi olurdu ama erbakancı yönetim buna izin vermedi, hayırlısı olsun.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2010, 12:47   #9
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Kendisi için hayırlsı olur inşALLAH bundan sonra. Sp büyük bir oy kaybına uğrayacak.Zaten tabanlarda gezen oy dağılımını biraz olsun toparlamıştı Kurtulmuş yeniden kan kaybedeceği besbelli sp'nin. Yazık oldu parti adına.
Ama yeni parti arayışı içine girerse biz onu şevkatli kollarımızla kucaklayabiliriz
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2010, 12:50   #10
Kullanıcı Adı
Terennüm
sıcağı sıcağına yazıyorum..herkesime kucak açacak kadar geniş bir parti kurarsa akpartiden hatırı sayılır bir grub kurtulmuşa dahil olur..çünkü akpartide mutlu olmayan teşkilatlardan ve vekillerden memnun olmayan epey bir yekün var..
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)