AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 10-01-2010, 17:24   #1
Kullanıcı Adı
M.Atilla
Lightbulb İşte Kollama'nın yeni sürprizi
Samanyolu ekranlarında 1 Ekim tarihinden itibaren yeni bölümleriyle yayınlanacak olan KOLLAMA dizisi yeni sezonda kadrosuna Türk sinema tarihinin usta oyuncularından EŞREF KOLÇAK'ı dahil etti.

Usta oyuncu Eşref Kolçak yeni diziye gizli kurumun başındaki “MAZHAR BEY” rolü ile giriyor.

Dizinin yeni bölümlerinde; devletin gizli saklı tüm sırlarını taşıyan bir kara kutu hükmündeki kitap çalınıyor…Kitapkimin eline geçecek? Kim peşine düşecek? Yiğitlerden ve İKT'den sonra oluşan boşluğu kim dolduracak? Yeni bir birim kurulacak ve efsane bir isim tarafından yönetilecek… Bu efsane kim? Nereden bu gücü alıyor? Hepsi KOLLAMA'da…

Yapımcılığını Mustafa Kartal'ın, yönetmenliğini Barış Yöş'ün yaptığı Kollama'nın başrollerinde Eşref Kolçak, Mehmet Özgür, Ali Başar ve Orhan Bıyıklı oynuyor…
İşte Kollama dizisinin yeni fragmanı

M.Atilla isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-02-2010, 21:00   #2
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Akşam izleme fırsatım oldu , izleyeniz varsa doktor ile kaya minikin konuşmasında gecen ajan kim olabilir. Ordaki güzel bayanmı ki hani yiğit ile göz göze gelen bayan
Hakan Özkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2010, 21:23   #3
Kullanıcı Adı
El Emin
Güzel takip edilesi bir dizi.Üstat hakan abim çok az bir kesitini seyir edebildim.Öyle bir sahne görmedim hatırladığım kadarıyla ondan yorum yapamayacağım.
El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2010, 21:27   #4
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Samanyolu tv içerik olarak güzel programlar yapıyor.Bide oyuncuları biraz daha profesyonel olsa daha çok izleyen olur.
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2010, 21:53   #5
Kullanıcı Adı
Hakan Özkan
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel takip edilesi bir dizi.Üstat hakan abim çok az bir kesitini seyir edebildim.Öyle bir sahne görmedim hatırladığım kadarıyla ondan yorum yapamayacağım.

Hanımlara derin devleti anlatmak güç o yüzden bu dizilerin çok faydası var zorla izlettiriyorum.

Nasıl görmessin kardeş. Doktoru kaçırmak için organizasyon yaptılar yiğitte vardı aralarında sonra bir depoya gittiler kaya minik oraya geldi ve aranızda bir ajan var dedi ona dikkat edin ama bu ajan bayanmış.

Konu onurcan tarafından (08-23-2015 Saat 16:03 ) değiştirilmiştir..
Hakan Özkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2010, 22:03   #6
Kullanıcı Adı
Eşref
Türk sinemasında Fikret Hakan, Kemal Sunal, Şener Şen, Ediz Hun ve Çetin Tekindor ile birlikte en çok sevdiğim isim Eşref Kolçak.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2010, 23:16   #7
Kullanıcı Adı
M.Atilla
Lightbulb
dizideki oyuncular gittikçe ünlü oyunculardan oluşmaya başladı..eşref kolçak'ın da katılımıyla gerçekten dizi muhteşem bir hal aldı..zaten dizideki adarıyla yiğit, pikeas ve melike(şimdiki değişimiyle leyla) da kollama dizisinden önce de ünlü oyunculardı..bütün dizi ekibini gönülden kutluyorum..STV gerçekten bu konularda bir numara..
M.Atilla isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)