10-15-2010, 15:30 | #1 |
Kılıç Günü /ATV
Konu Hüdaverdi tarafından (10-15-2010 Saat 15:38 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-15-2010, 15:32 | #2 |
KILIÇ GÜNÜ 90-4 Türkiye’nin dizisi Kılıç Günü, dördüncü bölümüyle 15 Ekim Cuma akşamı 22:15’de ATV’de. Savaş Kızıltan bu kez ciddi: Kılıç Ali’ye pabuç bırakmaya niyeti yok. Ali, hiç beklemediği anda, karısı ve bebeğinin kendisinden koparılışını görüyor. Zaman karşı bir yarış, umutsuz bir mücadele ve Kılıç Ali’nin yapması gereken zor seçim… Günler ilerliyor, Kılıç Ali’nin Firavunla mücadelesi iyice kızışıyor. Kılıç Günü, heyecan fırtınası estirecek yeni bölümüyle ATV’de… Sakın kaçırmayın! Konu Hüdaverdi tarafından (10-15-2010 Saat 15:38 ) değiştirilmiştir.. |
|
10-15-2010, 16:01 | #3 |
Saçma gibi geldi bana Hüdaverdi Reyiz...
|
|
10-15-2010, 16:04 | #4 |
Erbakan ne diyor bak: 'hadi rodan hadi hadi'
Sıradan,ama güzel.En azından trencilik oynamıyorlar. Ben sevdim,deli yürek tarzı bir şey. Osman sınav var zaten. |
|
10-15-2010, 16:05 | #5 |
he o zaman iyi bak...
Osman abiyi severiz... |
|
10-15-2010, 22:04 | #6 |
http://www.akpartiforum.com/kilic-gu....html?t=137256
Hatirlatirim bu dizi ile ilgili bir konu acmistim Bi adamin iki kadini birden nasil sevebildigine sasiyorum. Yani gercek hayatta da varmidir böyle birsey bilmiyorum. Ama ne kadar kötü olsa gerek bi bayan icin. Sevdigin adam bir baskasini daha seviyor ve sen bunu biliyorsun. Feci bisey olsa gerek. |
|
10-15-2010, 22:09 | #7 |
Evet dizide o garip.
Adam kötülerle mücadele ediyor ama kötü bir şey yapıyor. Gerçi evlıklık kendisi,evlaklık değilde,hafız tarafından sahiplenmiş birisi ve hafız kızını buna vermiş. Severek evlenmemişler diziye bakılırsa.Bu yüzden sevdiği kızıda hiç unutmamış. Buna bir ayar çekilmeli,dizi de en rahatsız lduğum konu bu. Gerisi güzel |
|
10-15-2010, 22:32 | #8 |
Yok hayir tam tersine dizi tanitimlarinda kendisi söylüyor hem karisini hem diger kadini sevdigini : )
Hatta bu bölümde bile fragmaninda gördüm ' ailem ( yani karisini kast ediyor ) üzülsün istemiyorum ' diger kadin sonra surat yapinca tebessüm ederek ' senin de üzülmeni istemiyorum ' diyor. Allah korusun ya cok kötü. Benim birde en cok hosuma giden kilic alinin is ortami. Orda ki muhabbetler cok hos oluyor. Hatta su biyikli adamin delikanliyla dalga gecmesi cocuga aciyorum ama komikte oluyo : ) Ayrica cok fazla uzattim ama kilic alinin bilekligini cok begendim. Yakinda piyasada da bulunur diye düsünüyorum. Sayet dizi tutarsa. Sahi reytingleri ne durumda dizinin acaba : )) |
|
10-15-2010, 22:36 | #9 |
Geçen hafta nedense vermediler,bu gün veriyorlar.
İyidir umarım kalkmasın bir dizi zevkim var bozulmasın Tek beğenmediğim oyuncu,hani şu kızın ölmesine sebeb olan zengin iti Rolünü iyi oynayamıyor.Çok yapmacık duruyor,boşuna yer kaplıyor. Onun yerine daha iyi daha deneyimli,daha kötü bakışlı birisi bulunabilirdi. Mesela ruhi zar |
|
10-15-2010, 22:41 | #10 |
Yine ruhi zara bir tas firlatildi burdan
Tuhaf bi konusma sekli var onun. Iyi mi oynuyor kötü mü bisey diyemicem. Kiziltanli kardeslerin en büyügünün 'kkk'lari uzatmasi farkli olmus. Bide aga muhabbeti yok mu orda. Her duydugumda nedense forumda ki 'reyizzz' muhabbeti geliyor aklima : )) Ne yalan söyleyim uzun zamandir ilk defa takip ettigim bir dizi. Reytinglere bakalim neler olacak. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|