11-13-2007, 15:01 | #1 |
Kocaelispor 'canla başla' çalışıyor
TFF 1. Lig ekibi Kocaelispor'un kulüp başkanı Serhan Gürkan, Süper Lig'e çıkmayı hedeflediklerini, bunun için başta yönetim kurulu olmak üzere teknik heyet ve futbolcuların ''canla başla'' çalıştığını söyledi.
Gürkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda Mardinspor karşısında alınan 4-0'lık galibiyetin çok önemli olduğunu, futbolcuların bu karşılaşmada çok başarılı bir oyun ortaya koyduğunu ifade ederek, ''Uzun zamandır böylesine bir Kocaelispor görmemiştim. Takımımla gurur duydum. Futbolcularımın hepsi adam gibi adam'' dedi. Bu hafta sonu Malatyaspor ile yapacakları maçtan saha ve seyirci avantajını da kullanıp galibiyetle ayrılmak için yeşil-siyahlı ekibin bazı günler çift, bazı günler tek antrenman yaptığını belirten Gürkan, şöyle devam etti: ''Malatyaspor'u yenip yolumuza devam etmek istiyoruz. Güzel bir çıkış yakaladık. Futbolcularımızın performansından memnunuz. Lig uzun soluklu bir yol. Hedefimiz Süper Lig'e çıkmak. Bunun için başta yönetim kurulu olmak üzere teknik heyet ve futbolcularımız canla başla çalışıyor.'' Kocaelispor'a herkesin elinden geldiğince sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Gürkan, ''Taraftarlarımızı 12. futbolcu olarak yanımızda görmek istiyoruz'' diye konuştu. Futbolculara bu hafta 600 bin YTL ödeme yapacaklarını da ifade eden Gürkan, sakatlıkları bulunan Fatih, Serkan ve Umut'un tedavisinin sürdüğünü, Malatyaspor maçında oynayamayacaklarını kaydetti. kaynak sporx
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-13-2007, 15:24 | #2 |
Kocaelispor 'canla başla' çalışıyor
Malatyaspor inş bu maçla cıkışa geçecek
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|