![]() |
#1 |
![]() gözünü sevdiğim ülkem. hırsızlara devlet eliyle iş verildi
![]() hani dediler ya sınavda kopya çeken 7000 kişi gözetim altına alınacak. 31 ekimdeki sınava girmeyenlere soruşturma açılacak. iptal edilen sınavda 120 net yapıp yeni sınavda düşük yapanlara soruşturma açılacak. hepsi yalan çıktı ![]() başka bişi beklemiyordum zaten. kopyacıları ankara ve istanbulda sınava aldılar. 40 kişilik sınıflarda ortalama 8-9 kişi katılmış sınava. diğerleri katılmadı. hiçbir işlem yapılmadı. kopya çektikleri için, iptal edilen sınavda 120 net yaptıklarından yeni sınavda 100 netin üstüne çıkamayacaklarını bildikleri için devletin kucağına oturup göreve başladılar haram puanlarıyla. 100 tam puan alanlar TRT nin bölümlerinde işe başladılar ![]() http://sinav.trt.net.tr/trtbasvuru/sonuc.htm ünvanların üstüne tıklarsanız kimin kaç puan aldığını görürsünüz http://sinav.trt.net.tr/trtbasvuru/s...roduksiyon.htm
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() yok artık...
bu hak yemektir... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() eğitim fakültesi mezunları mı bunlar çünkü bildiğim kadarıyla sadece eğitim fakültesi yani öğretmen olacaklarda oldu bu kopya olayı?eğer verdiğiniz liste dediğiniz gibiyse çok fena
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
listede çok sayıda öğretmen adayı da bulunuyor. tescilli kopyacılar. eğitim bilimlerinde 120 net yapan hemen hemen tüm adaylara TRT kucak açtı. soruşturmaymış, incelemeymiş hepsi yine yalan çıktı. en acısı kurumun devletin organı olması. devlet eliyle hırsızlar kollandı kendilerine iş verildi. çok seviyorum ülkemi ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Yok artık!..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() İstifa Ulan TRT yönetimi istifa...!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Türkiye de her şey mümkün artık ben şaşırmıyorum..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Uygulamak lazım
![]() Ayakta durabilmek için kazık atmak şart,madem dünyaya kazık çakamıyoruz kazık atalım bari ![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() sizde hep kötü tarafindan bakiyorsunuz.. trt onlarin engin tecrübelerinden yararlanmak icin ise almistir, kolay mi koskoca kpss de kopya cekmek..
emek ister, cesaret ister, uyaniklik ister bunlara sahipsen trt dede neden ise alinmayasin ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|