Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz. |
Anketimiz: SİZCE "DTP" LİLERİN DOKUNULMAZLIKLARI KALDIRILSINMI .KALDIRILMASINMI![]() |
|||
KALDIRILSIN (fikirlerini açıklayabilirsiniz) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 60.87% |
KALDIRILMASIN (fikirlerini açıklayabilirsiniz) |
8 | 34.78% |
KARARSIZIM (fikirlerini açıklayabilirsiniz) |
1 | 4.35% |
Katılımcı sayısı: 23. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() DTP LİLERİN DOKUNULMAZLIKLARI KALDIRILMALIMI SİZCE
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() tabi ki de. zaten partiyi kapatma davası da açıldı. teröristleri temsil eden bir partinin mecliste ne işi var. en başından gelmeleri meclise bir garabetti zaten. inşallah gereken yapılır..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bencede kaldırılsın
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() hayır kaldırılmasın;bu onların istediği ve onların eline böyle bir koz vermek hiç kimseye yarar sağlamadığı gibi üstüne birde onlara fayda sağlar;artık türkiyenin parti kapatma gibi,dokunulmazlıkları peşin hükümlerle kaldırmak gibi anti demokratik uygulamaları gündeminden çıkarması lazım.
soğuk kanlı sabırlı olmak türkiyenin büyük kazancınadır;fevri hareketler tamda oy kaybeden marjinalleşen dtp nin yeniden oy almasına neden olur ve oynanan oyun çok açıktır;ak partinin güneydoğuda yaptığı oy patlamasından rahatsız olan statukocu bürokratlar ile şahinlerin yönettiği dtp arasında gizli bir ittfak kurulmuştur; dtp tahrik edecek ;statukocu bürokratlar dtp yi kapatacak ve böylelikle dtp bölgede yeniden oylarını artırırken;ak partide bölgede oy kaybına girecek bu oyunu iyi görmeliyiz ve soğuk kanlı olmalıyız . bugün bir seçim olsa dtp ye oy veririm diyenlerin oranı ,%4 lere % 5lere düşmük iken ak partinin oyları bölgede % 60 lara hatta%70 lere ulaşıyor iken ;dtp kapatmanın ona prim kazandırmaktan başka hiçbir amaca hizmet etmiyeceği gün gibi ortada. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() erenon ben de önceden böyle düşünüyordum. yani onlarda temsil edilsin ki böylece en azından haklarını dağda değil de demokratik çerçevede arama fırsatı bulmuş olurlar diye düşünüyordum. ama malesef şimdiki tabloda pek bu şekilde olmadı. onların mecliste olması terör olaylarını bitirmedi malesef. bu parti kürtlerin değil, kendi çıkarlarının peşinde bir parti. zira kürt vatandaşlara gereken ehemmiyet veriliyor herhangi bir ayrılcalık da yok. belki kapatılırsa güçlenme riski de var doğuda. ama hergün bunların pkk propagandalarını dinlemek de pek yenilir yutulur birşey değil..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() sabır çok önemli.. feride bunu zaten baştan itibaren biliyorduk;dtp nin meclise girmesi pkk yı bitirmeyecekti;ama dtp meclise girince ne oldu dağda ki silahlı terör eylemi dayandığı meşru zemini kaybetti;önceleri bize temsil edilme hakkımız verilmiyor ,bu yüzden dağa çıkıyoruz diyorlardı ve ab toplumu onlara sempati duyuyordu;oysa son büyükelçiler toplantısında ab ülkelerinin bir çok elçisi dtp li lerle aynı kareye girmek istemedi ve dtp ye ,açık açık, artık silahlı mücadeleye gerek yok, mecliste temsil ediliyorsunuz dediler ve pkk yı kınayın dediler , ve ardından da türkiyenin pkk terörü ile olan mücadelesini destekliyoruz dediler bunu ilk defa söylediler, çünkü, ab ülkelerine göre artık silahlı mücadele meşru zeminin kaybetmişti.dtp artık şunu biliyor ki pkk yı terör örgütü olarak kabul etmez ise marjinalleşecek işte bu yüzden partisinin kapatılmasını sağlayarak ,pkk nın, ab ülkeleri nezdinde ,yaptığı terör eylemlerini yeniden meşru gösterme sürecini işletecek en büyük kozları bu olacak. partimiz kapatıldı bizim gençlerde dağa çıktı ;bu oyuna düşmemeliyiz ve inanıyorum ki ak partinin tepe yöneticileri bu oyuna düşmeyecek; zaten mehmet ali şahin kapatma ifadesinden rahatsız oldum diyerek ilk tepkiyi verdi. burada oyunun bir diğer aktörleride ak partinin yükselişini kesmek isteyen rütbeli generallerinden;savcılarına ,hakimlerine kadar statukonun devamını isteyen atanmış bürokratlardır;çember ak parti için çift yönlü daralıyor;umarım bu çemberi çabucak yararız. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() evet aslında bu görüş doğru. yani avrupa artık pkk yı savunacak kozlarını dtp nin meclise girmesi ile birlikte kaybetti. bu açıdan söylediklerin gayet mantıklı ve de hak veriyorum. ama ben hadiseye belki biraz da duygusal açıdan yaklaşarak dtp nin defolup gitmesi taraftarıyım. >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() evet,hayırlısı neyse o olsun( gerçi bu sözü fazla sevmiyorum biraz teselli gibi) ben ak parti yönetimine güveniyorum çünkü işini çok iyi bilen soğukkanlı;pragmatik bir ekib var, o yüzden bu çemberide yarıp çıkacaklar ....zira daha zor şeyleri atlatmışlardı. yargıyat cinayetini, hablemitoğlu suikastıni ,rahip cinayetini,malatyadaki hristiyanların katl edilmelerini hep ak parti ile ilişkilendirmek istedikçe batmışlardı yine batacaklar
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() pkk da dtp de bunu istiyor.. dtp kapatılsın.. hapse atılsınlar ve dünyaya bunun reklamını yapsınlar.. zaten bunu bekliyorlar.. ellerine kozverilmesini istiyorlar.. koz verilmemeli.. vede dtp kapatılmamalı.. böyle devam etsinler...
son açıklamaları şöyle: ""DTP Grup başkan vekili Selahattin Demirtaş, "Türkiye bir siyasi parti mezarlığına dönüşmüş durumda. Siyasi parti kapatmak demokratik ülkelerde de olmaması gereken bir uygulamadır. Siyasi partileri halk açar halk kapatır. Hiçbir kapatma, kapatma girişimi Türkiye'ye fayda sağlamaz. Bu talihsiz bir durumdur. Sadece partimiz açısından değil, Türkiye demokrasisi açısından da talihsiz bir durumdur." diye konuştu. DTP'nin kapatılacağına inanmadıklarını anlatan Demirtaş, "Partimizin kapatılmasını gerektirecek en küçük bir eylem bir tavır, söylem olmamıştır. Umut ediyorum ki akli selim hakim olacak ve partimiz kaldığı yerden Türkiye demokrasisine katkı sunmaya devam edecektir." şeklinde konuştu."" böyle söylüyor dtp liler.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() hayırlısı olsun sözü iyidir. hayır dileyelim Allah'tan o iş hayır olur inşallah.tabi elimizden geleni yapamamak demek olmuyor bu. neyse bu küçük bi nottu..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|