AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 01-23-2011, 15:46   #1
Kullanıcı Adı
yusufurkan
Standart siyasi partiler nereye gidiyor?
türk siyasi tarihi boyunca önemli gelişmeler olmuş ,bunların neticesinde siyasiler bazen demirparmaklık arkasından ,bazen evlerinde hapis hayatı yaşarken bazende serbest olarak ne olduklarını veya ne olmadıklarını halka ifade ederek oy talep etmişlerdir.halkın nabzını tutarak veya dışarıdan empoze edilen öğretileri uygulayıp ,türk halkını değiştirme ve dönüştürme çabalarında bulunmuş siyasiler sonuçta güç ve para-medya iklisi neredeyse o yöne oy olarak pasta dağılmış fakat halk olayı kavramasın diye bir yığın ara formüllerle uyutulmuş,uyuşturulmuştur.özellikle 1980 ve sonrasında gelişen olaylar siyasetçilerin kendi ideoloji anlayışları yerine vekil olma veya ego tatmin yollarına sapmaları neticesinde halka bir şey verememiş ve vatandaşın güvenlerini tamamen kaybetmişlerdir.bugün hasbel kader seçilen vekiller daha düne kadar taparcasına savundukları ideolojik görüşlerini bir kenara bırakarak büyük bir ahlaki erdem göstermeleri beni hayretler içerisinde bırakıyor.dünün koyu solcusu canını bile verebileceği ideolojisini terk edip hiç beklenmedik bir alanda siyaset yapabiliyor.veya düne kadar sağcıyım ve islamcı-muhafazakar geçinen kişilerin sol cenahta siyaset yapmları gerçekten hayrete mucip.bu bence az öncede ifade ettiğim gibi ya egolarından ,ya dünya menfaatlerine aşırı düşünlüklerinden yada tamamen kendilerini inkardan dolayı olduğu kanısındayım.bir insanın 40 yıl boyunca solcuyum diyip bir anda yön değiştirmesi veya sağcıyım,muhafazakarım ,islamcıyım diyip bir anda kulvar değiştirmelri nasıl izah edilebilir bilemiyorum.özellikle abd nin 2000 yılından beri düşünce kuruluşları vasıtasıyla oluşturmak istediği 2 kutuplu siyaset uygulaması giderek ülkemizde şekil bulmaya başladığı gözler önüne serilmektedir.gidişat ülke üzerinde oynanan oyunları sonucu ürkütücü ve düşündürücü bir şekilde hızla menziline doğru akmaktadır.eğer bugün siyaset kurumu milli ve manevi değerlerin yoğrulduğu bir ülke olarak vatanımızı bırakmak istiyorsa kendine çeki düzen vermelidir.yoksa vatikan projeleriyle,siyasi alanda düşmanca sözler söyleyip masa başında gülüşmlerin bu ülkeye verebileceği hiçbir şey yoktur.yaldızlı sözlerle ve ödüllerle osmanlı medeniyetinin devamı olan türkiye cumhuriyetini kandıramayacaklar ancak anlamayan saf ve temiz anadolu halkını ancak oyalayabileceklerdir.uyanık olmak özellikle bu ülkenin aydın insanlarına düşmektedir.milleti uyarıp uyandırmalıdır.yoksa çom sürmeden bu enkazın altında hep beraber kalırız.siyaset kurumu ise kısır çekişmlerin peşinde ...

yusufurkan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-23-2011, 15:50   #2
Kullanıcı Adı
Mavera
kardes paragraf denen ögeyi kullanirsan daha bir okunur olur bu haliyle bu yaziyi benim gibi okumayacan cok olur ;)
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-23-2011, 17:47   #3
Kullanıcı Adı
cartman
oncelıkle belirtmek isterim sol degerleri bugun ak partide bulmanın mumkun olması o insanların bu partide siyaset yapmasını normal karsılar.Eger bir dogru olduguna ınanıyorsunuz bunun sag ve sol ideolojisi diyerek kabul etmemek hata olur.neyden rahatsızız tek partili hukumetten mi yoksa muhalefetin eksikliğinden mi ..
cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-23-2011, 17:58   #4
Kullanıcı Adı
0000000000
Toplumun hangi gelişmesinde eksiklik var varsada bunu tamamlayacak başka siyasi bir irade varmı ? Bırakın sosyal dönüşüm vs gibi şeyleri daha demokrat olma ile olamama arasında ki ince cizgiye hakim olamayan muhalefet anlayışı varsa bu ülkede tek çıkar yolun mevcut olan hükümet olduğunu anlarız.
0000000000 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-24-2011, 19:06   #5
Kullanıcı Adı
yusufurkan
özellikle ülkemizdeki siyasilerin 90 derece dönüşlerine alıştım ve doğru bulmadığımı belirtmek isterim.şimdi hayatını mhp li ülkücü olarak geçiren ramiz olgun sizce ne kadar akp sistemine uyacak.görülen köy kılavuz istemez.bakın ertuğrul günay çatlağı ve gafları bitiyormu.bir bakıyorsunuz baş örtüsü meselesinde bir bakıyorsunuz kurban meselesinde son olarak efendimizin ismiyle ilgili gafları herkesin olduğu gibi onunda iç dünyasını yansıtmıyormu?siz ne kadar doğru bulsanız ben bulmuyorum.40 yıllık katmerlenmiş insan ancak menfaat için çalışır yoksa o partinin düşüncesine inadığı için değil........
Alt 01-24-2011, 19:08   #6
Kullanıcı Adı
Meçhul
enteresan .
Alt 01-24-2011, 19:49   #7
Kullanıcı Adı
0000000000
Alıntı:
yusufurkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
özellikle ülkemizdeki siyasilerin 90 derece dönüşlerine alıştım ve doğru bulmadığımı belirtmek isterim.şimdi hayatını mhp li ülkücü olarak geçiren ramiz olgun sizce ne kadar akp sistemine uyacak.görülen köy kılavuz istemez.bakın ertuğrul günay çatlağı ve gafları bitiyormu.bir bakıyorsunuz baş örtüsü meselesinde bir bakıyorsunuz kurban meselesinde son olarak efendimizin ismiyle ilgili gafları herkesin olduğu gibi onunda iç dünyasını yansıtmıyormu?siz ne kadar doğru bulsanız ben bulmuyorum.40 yıllık katmerlenmiş insan ancak menfaat için çalışır yoksa o partinin düşüncesine inadığı için değil........
Siyasette tam işte bu , merkez partisi olmak istiyorsanız söylediğiniz tarzda ki manevraları yapmak zorundasını ha yapmıyormusunuz azınlıkta kalarak alır maaşınızı ülkeye zerre hizmet etmeden yersiniz parayı , siyasetin cilveleri olur bunu idrak edemeyenler zaten silinip gidiyor bu arenadan.
0000000000 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-24-2011, 19:57   #8
Kullanıcı Adı
İntifada
puntolar o kadar kötü ki arkadaşın açtığı konularda hiç okuyasım gelmiyor...
Alt 01-24-2011, 20:15   #9
Kullanıcı Adı
yusufurkan
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
puntolar o kadar kötü ki arkadaşın açtığı konularda hiç okuyasım gelmiyor...
ya güzel kardeşim sende bir tutturmuşsun punto munto.senin yazdığın kend düşünce veya fikrin 3 kelimeyi geçmiyorki.şu konuya bile yazdığın toplam 10 kelime.az saksıyı salla bırak punto munto demeyi.sen yaz ben senin puntosuz yazınıda okurum..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)