AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dini Konular Dinimiz hakkında öğrenmek ve paylaşmak istediğiniz herşey.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-25-2011, 19:57   #1
Kullanıcı Adı
Menderesay
Standart Müslümanlar,Araştırın,Okuyun,Anlatın!
-

DÜNYAYA HAKİM OLACAK BİR DİNİN MENSUPLARINA YAKIŞIR ŞEKİLDE BİLGİYLE DONANIN

DAWKİNS İSLAM OKULLARINDA ATEİST FELSEFELERİ TEBLİĞ EDERKEN, SICAK EVİNDE OTURUP BUNLARA DUYARSIZ KALMAK MÜSLÜMANA YAKIŞMAZ
...
ALLAH BU DUYARSIZLIĞIN HESABINI SORAR

Dawkins kapı kapı dolaşarak ideolojisini yaymak ve taraftar toplamak için gece gündüz çalışıyor. Bilim adamının görevi ikna etmekmidir? Duydunuz mu başka bir bilimsel buluşun böyle kapı kapı gezip anlatıldığını?

Bu 'sözde' bilim adamının çabası Allah'ı inkar için. Peki biz müslümanlar neden oturuyoruz? Neden aynı şevkle biz de Allah'ın varlığını her mecrada tüm dünyaya anlatmıyoruz. Neden evrim diye bir sürecin yaşanmadığını bilimsel bilgi ile her ortamda çürütmüyoruz?

Evrim yok, evrime kimsenin inandığı da yok, boşa anlatıyorsunuz olmadığını demek şu anlama geliyor: Ben evrim konusunda okuyup bilgilenmeye üşeniyorum, çevremde de böyle insanlar yok, bu nedenle benim bu konuyu öğrenmem ve anlatmam gereksiz. Ayrıca rahatıma çok düşkünüm, dizi ve yarışma izlemek varken şimdi evrimin neden geçersiz olduğu konusunu öğrenemem.

Bu sığ bakış açısı peygamberleri örnek alan hiç kimseye yakışmaz. Çünkü peygamberler materyalist felsefelerle mücadele etmişlerdir. Unutmayın Allah, oturanlarla Kendi yolunda mücadele edenleri bir tutmuyor. Mücadele edenleri, oturanlara üstün kılıyor.

Materyalist felsefelerin yok olmasına ramak kala ecrinizi artırmaya ve mücadelede yer almaya bakın. Fikri cihad, tebliğ, tüm ibadetlerin üzerindedir. Ve kimsenin Rabbimizi razı ederek sonsuz hayata geçeceğinin bir garantisi yoktur.

Ben iyi insanım, namaz kılıyorum, kul hakkı yemiyorum, oruç tutuyorum, e hacca da gittim, o kadar kötü insan varken bana cehennemde yer kalmaz demeyin. Cehennem beşere susamış, daha yok mu derken, kendinizi cennet için yeterli zannetmeyin.

Fırsatınız varken siz de İslam ahlakını yaymak, materyalist felsefeleri çökertmek için Allah yolunda ciddi bir mücadele verin, verenlere destek olun!

Yarın çok geç olabilir...



Kaynak

 

Menderesay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi