AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 01-31-2011, 19:33   #1
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
Lightbulb Üniversitelerde seçim politikası nasıl olmalı? görüş ve önerileriniz?
Bulunduğum üniversitede ak parti gençliği çok pasif malesef, herhangi bir aktivite, teşvik, organizasyonlar vs yapılmıyor... geneli mhp chp görüşlü ve çok aktifler...
bunun için ne yapabiliriz? çevremize katkımız nasıl olabilir? seçimler için ne tür bir sistem oluşturabiliriz?...

tüm forum ehlinden, yorumunuzu ve tavsiyelerinizi bekliyorum

_Ednâ_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-31-2011, 19:49   #2
Kullanıcı Adı
Katade
üniversitenın bağlı olduğu ilçenin gençlik kollarına senın onerınle öncü ve bu oluşumda sana destek olabilir.
Katade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-31-2011, 20:00   #3
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
Alıntı:
WildSymbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
üniversitenın bağlı olduğu ilçenin gençlik kollarına senın onerınle öncü ve bu oluşumda sana destek olabilir.
evet güzel...
bunu denedim, şunu rahatlıkla söyleyebilirimki ak partinin gençlik kolları büyük oranda pasif...
şahsım adına ben o oluşuma giremiyorum zaten şuan tam olarak, vazifem gereği okul dönemi aşırı yoğunluğumdan.

ama üniversite okuyan arkadaşlara ufuk olabilir burda verilen öneriler diye düşünüyorum...

Alt 02-01-2011, 08:06   #4
Kullanıcı Adı
İntifada
Chp mhp dediğimiz partiler uzun süredir var olan partiler olduğu için kemikleşmiş bir tabana sahip ve o tabanın istekleri doğrultusunda rahatça teşkilatlanıyor...
Mesela yüzde 3 lük parti diye güldüğümüz sp teşkilatcılık ve organizasyon olarak bizden çok daha iyidir...
Bizim belli bir seçmen yapımız olmadığı için teşkilatlar o yönde fazla aktif olamıyor...
Mesela seçim mitingleri hariç herhangi bir miting göremezsiniz ak partide çünkü tabanda kimi gruplar sevmez miting olayını...
E kusura bakmayalım ama eylemin hareketin dava kavgasının olmadığı yerdede gençlik olmaz...
Allahtan başbakanımız var eğer teşkilatlara bugün hala gençler geliyorsa bu tayyip erdoğan sayesindedir
Alt 02-02-2011, 00:15   #5
Kullanıcı Adı
_Ednâ_
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Chp mhp dediğimiz partiler uzun süredir var olan partiler olduğu için kemikleşmiş bir tabana sahip ve o tabanın istekleri doğrultusunda rahatça teşkilatlanıyor...
Mesela yüzde 3 lük parti diye güldüğümüz sp teşkilatcılık ve organizasyon olarak bizden çok daha iyidir...
Bizim belli bir seçmen yapımız olmadığı için teşkilatlar o yönde fazla aktif olamıyor...
Mesela seçim mitingleri hariç herhangi bir miting göremezsiniz ak partide çünkü tabanda kimi gruplar sevmez miting olayını...
E kusura bakmayalım ama eylemin hareketin dava kavgasının olmadığı yerdede gençlik olmaz...
Allahtan başbakanımız var eğer teşkilatlara bugün hala gençler geliyorsa bu tayyip erdoğan sayesindedir
yani sebep bir ideoloji partisi olmamak ve dolyısıyla genç kesimin beklentileri hareketlilik olduğundan beklentilerini karşılamaması...
peki yapılabilecek birşey yokmu? sadece gençlik kollarıylamı sınırlı?
Alt 02-03-2011, 01:19   #6
Kullanıcı Adı
İntifada
bir üniversite öğrencisi oalrak söylüyorum az bile yaptılar...
Alt 02-03-2011, 02:02   #7
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
_duygu_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yani sebep bir ideoloji partisi olmamak ve dolyısıyla genç kesimin beklentileri hareketlilik olduğundan beklentilerini karşılamaması...
peki yapılabilecek birşey yokmu? sadece gençlik kollarıylamı sınırlı?
Bende bu hususta Akıncı'ya katılıyorum. Ak Parti bir ideolojinin partisi değil. Bunun etkisi büyük.

Ayrıca Ak Parti insanı, tam bir anadolu insanıdır. Biraz fakir, biraz da çilelidir. Bu nedenle de mazlumdur biraz. Mazlumdur ama doğruyu yanlışı da iyi bilir. Hayat tecrübesiyle yoğrulmuştur. Bu öyle bir tecrübedir ki adalet ve merhametten şaşırmayan, şaşırtmayan bir tecrübedir bu. Anadolu insanı çok fazla bağırmaya, çağırmaya da gelemez. Zaten bu yüzden değil midir ki tarihimiz boyunca bir kez olsun, bu millet topyekün ayaklanmamış, isyankar olmamıştır.

Ama chp'ye baktığınızda anadolu insanından çok burjuva sınıfını görürsünüz. Onlar bizi yani bu milleti küçük görür. Kendileri çok yüksektedir. Bu nedenle daha kolay toplanırlar. Ne de olsa onlar farklıdır bizden. Burjuvadır.

Ya mhp? Onlar da kendini kurtlar vadisinin setinde sanırlar. Ağadır, kabadayıdır onlar. Güç de onlardadır, kuvvette. Oturdukları yerden ses getirirler. "Var mı ulan bana yan bakan" dercesine dolaşırlar. Akşam Kurtlar vadisini izleyen gençler, dizinin havasına kapılıp kendilerini bulurlar ülkü ocaklarında. Ama zekanın emaresi pek olmaz orada. Herşey güçtedir, bilektedir. Taş devri zamanında olduğu gibi.

Sizi bilmem ama ben partimden de partimin insanlarından da mutluyum Varsın bağırmayalım. Biz zaten sokaklarda, caddelerde, camilerde hep birlikteyiz. Ayrıca bizler sandıkta bir olduktan sonra, gerisi çok da önemli değil.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2011, 02:19   #8
Kullanıcı Adı
Eşref
Alıntı:
EvrenBilimci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen o ögrencıler bi koli yumurta al bak sana nasıl Teşekkür ediyorsar sonucu gör.
Sen üniversiteyi Kömüre muhtaçmı sandınki üniversite doğal gaz var
Sizin kadar bilgili olup elimizdeki yumurtayı atmaktansa, cahil kalıp yumurta yemeyi tercih ederiz.
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2011, 02:51   #9
Kullanıcı Adı
ALmi´
Alıntı:
Eşref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende bu hususta Akıncı'ya katılıyorum. Ak Parti bir ideolojinin partisi değil. Bunun etkisi büyük.

Ayrıca Ak Parti insanı, tam bir anadolu insanıdır. Biraz fakir, biraz da çilelidir. Bu nedenle de mazlumdur biraz. Mazlumdur ama doğruyu yanlışı da iyi bilir. Hayat tecrübesiyle yoğrulmuştur. Bu öyle bir tecrübedir ki adalet ve merhametten şaşırmayan, şaşırtmayan bir tecrübedir bu. Anadolu insanı çok fazla bağırmaya, çağırmaya da gelemez. Zaten bu yüzden değil midir ki tarihimiz boyunca bir kez olsun, bu millet topyekün ayaklanmamış, isyankar olmamıştır.

Ama chp'ye baktığınızda anadolu insanından çok burjuva sınıfını görürsünüz. Onlar bizi yani bu milleti küçük görür. Kendileri çok yüksektedir. Bu nedenle daha kolay toplanırlar. Ne de olsa onlar farklıdır bizden. Burjuvadır.

Ya mhp? Onlar da kendini kurtlar vadisinin setinde sanırlar. Ağadır, kabadayıdır onlar. Güç de onlardadır, kuvvette. Oturdukları yerden ses getirirler. "Var mı ulan bana yan bakan" dercesine dolaşırlar. Akşam Kurtlar vadisini izleyen gençler, dizinin havasına kapılıp kendilerini bulurlar ülkü ocaklarında. Ama zekanın emaresi pek olmaz orada. Herşey güçtedir, bilektedir. Taş devri zamanında olduğu gibi.

Sizi bilmem ama ben partimden de partimin insanlarından da mutluyum Varsın bağırmayalım. Biz zaten sokaklarda, caddelerde, camilerde hep birlikteyiz. Ayrıca bizler sandıkta bir olduktan sonra, gerisi çok da önemli değil.
Harika açıkladınız. Söyleyecek çok fazla bir şey bırakmadınız. Teşekkürler..
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2011, 20:00   #10
Kullanıcı Adı
xfce
genelde universite gençlerinden oy alamazsınız daha çok orta yaş ve uzerinden olabilir.
xfce isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)