AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 03-02-2011, 15:48   #1
Kullanıcı Adı
Katade
Standart Kaddafi yine MEYDAN OKUDU, İSTİFA YOK
Libya lideri Kaddafi halk yönetiminin kuruluş yıl dönümünde konuştu.. Libya halkına dışarıdan müdahale edenlerin 'gözünü çıkaracağım' diyen Kaddafi, istifa etmeyeceğini de söyledi..

Kaddafi, Trablus'ta canlı yayında konuştu..;

Kaddafi, 'Bu deklarayonla birlikte halkın iradesinin tesis edildiğini ilan ediyoruz' dedi..

'Benim yurtdışında olduğumu söylüyorlar.. Ben ülkemdeyim, Libya'dayım. Libya halkı tamamen özgürdür.. Yetkilerini tamamen kullanmakta özgürdür' diyen Kaddafi, başka ülkerlerden kendilerine bir dayatma yapılırsa bunun kabul edilemeyeceğini söyledi.

Halk komitelerinin özgür olduğunu da söyleyen Kaddafi ,ne kendisinin ne de başkasının bunlara müdahale edemediğini belirtti..

Kaddafi 'Bizim karşımızda meydan okuma var.. Şimdi de Libya halkı da bu meydan okumaya karşılık verdi.' dedi..

Libya lideri, halkına dışarıdan müdahale edenlerin de gözlerini çkartacaklarını söyledi.

HABER7

Katade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-02-2011, 16:01   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Ben Libya dan ümidimi kestim.
Bakıyorum,muhalifler kendilerini örgütlüyor,askeri nizam kuralları silah kullanma vs. öğret,yorlar birbirine ama aması çok işte

Dün trt haber de söylenen göre,muhalifler kaddafiyi indirmek için diğer ülkelerden silahlı güç alma konusu ihtimali üstünde duruyorlarmış.
Oysa bu mallar takımına ordu katıldı,ordunun yarısı katıldı diyelim,bu az buz bir şey değil.Ülkenin çoğu ellerin de.Tanklar,uçak savarlar ellerinde.Kendilerien katılan orduyla birlikte trablus'a girmek varken,yurt dışından yardım istemek demek 'gelin bizi işgal edin' demek.
Hiç bir ülke durup dururken uçaklarını akserlerini insanlık adına yardım için yollamaz,kan dökmez.

Zaten bir kaç kentine kaybetmiş muhalifler.
İçlerinde gezinen yağmacılarda büyük sorun yaratıyor ama engellemiyorlar bu yağmacıları da.

Ne halleri varsa görsün dicem vicdanım izin vermicek
Kaddafi de manyak muhalifler ondan daha manyak.

Konu Hüdaverdi tarafından (03-02-2011 Saat 16:05 ) değiştirilmiştir..
Alt 03-02-2011, 16:03   #3
Kullanıcı Adı
Katade
Libya böle gider. devrilmez kaddafi çok zayıf bi muhalif var aciz.
Katade isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-02-2011, 16:04   #4
Kullanıcı Adı
TYH
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne halleri varsa görsün dücem vicdanım izin vermicek
Kaddafi de manyak muhalifler ondan daha manyak.

Aynen,güzel tahlil olmuş İşin kötüsü demokrasi taşıyan gemiler de yolda çok feci bir durum malesef

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)