04-10-2011, 20:28 | #1 |
chp iktidar olacak
Bu seçimde değil,bir sonraki seçimde iktidar olacaklar. Formül çok basit. Başbakan,bir sonra ki seçimde köşeye çekilecek veya cumhurbaşkanı olacak,her neyse sonuçta Ak parti başına başka birisi geçiceği kesin. K.K. ,bu önümüzdeki seçimde hüsrana uğrayacak yine,buna rağmen çekilmeyecek koltuktan. Yine chp içi operasyon olacak artık kaset mi olur başka şeymi olur bilinmez. Veya çekildi diyelim. chp nin başına ülkemizde her kesim tarafından çok sevilen ve çok güvenilen Mustafa Sarıgül geçicek. Duruşu,karizması,çalışkanlığı sebebiyle ak partililerin bile gözü onun üstünde olacaktır kesin. Zaten ak parti de öyle partizan bir duruşta söz konusu değil. Başbakanımız da partinin başında olmayacağı için,onun yerine gelen ismi de benimsemeyen illa ki olacağından dolayı,mustafa sarıgül'ün başında olduğu chp bu sayede iktidar olacaktır kesin. Tek başına iktidar olmasa bile ak parti ile chp nin oyları birbirine çok yakın olacaktır en azından.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-10-2011, 20:33 | #2 |
Sana öyle geliyor...
Sarıgül zaten az olan karizmasını son yaptıkları ile yerle bir etmiş ve bitmiştir... |
|
04-10-2011, 20:35 | #3 |
Unutulur unutulur neler unutuluyor o mu unutulmayacak ?
Öyle koltuk sevdalısı gibi bir görüntüye de sahip değil kendisi. Bu yüzden onun sayesinde olursa olur başka türlü asla olmaz. Ak partiden vekil adayı olsa,chpliler bile ak partiye oy verir. |
|
04-10-2011, 20:36 | #4 |
Bence Sayın Başbakan iç tüzüğü değiştirip vazifesine devam etmeli. Ustalık yeni başlıyor bu veda da neyin nesi =)
|
|
04-10-2011, 20:36 | #5 |
hüda reyiz nabıyon Allah aşkına yav
chp ne zaman iktidar olabildi... Allah korusun şakası bile çok kötü.... |
|
04-10-2011, 20:37 | #6 |
Acı ama gerçek aga
k.k. yerine bu adam gelseydi kesin uçardı chp bu seçimde. Sarıgül bir sonraki seçimi bekliyor bana göre. |
|
04-10-2011, 20:40 | #7 |
Hayal dünyasındasın hüdaverdi ;)
|
|
04-10-2011, 20:44 | #8 |
Bir sonraki seçimlerde görürüz hayal dünyasımı değil mi
Sarıgül kesin gelecek bu parti başına kaçış yok,daha önce denedi engellendi doğal olarak. süheyl batum veya gürsel tekin le çekişebilir,veya birisi onun yanında da olabilir belli olmaz. Ama kaçarı yok,chp nin başında sarıgül varsa,başbakan da ak parti başında değilse,kesin olurlar. Aha yazıyorum buraya Veya başka bir parti kurarsa da,fark etmez. |
|
04-10-2011, 20:45 | #9 |
hüda reyizin kesin canı sıkılıyor
|
|
04-10-2011, 20:47 | #10 |
Bende sana diyorum CHP nin başına Recep Tayyip Erdoğanı getirsen, yinede CHP iktidar olamaz...
Mustafa Sarıgül dediğin adamı Şişliden başka kim tanıyor Allah Aşkına... |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|