![]() |
#1 |
![]() ![]() Hamas tarafından yapılan yazılı açıklamada, el Kaide lideri Usame bin Ladin’in şehadeti ile sonuçlanan operasyon kınandı, yas ilan edildi. Yapılan yazılı açıklamada, "biz bu saldırıyı Amerikan politikasının Müslüman ve Arap dünyasına olan baskı ve zulmünün bir parçası olarak kabul ediyoruz," denildi. Heniye: Bin Ladin'e Allah Rahmet Etsin İsmail Heniye, Gazze'deki evinde Filistinli gazetelerin temsilcileriyle yaptığı görüşmede, "Eğer bu haberler doğruysa, Amerikan siyasetinin Arapların ve Müslümanların kanını dökmek üzerine kurulu olduğunu gösteriyor" dedi. Heniye, "Herhangi bir Müslüman'a veya mücahide suikast düzenlenmesini şiddetle kınıyorum" diyerek, Bin Ladin'e "Allah'tan rahmet" diledi.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Şahsen ben üzüldüm...
Milyarder bir adam niye gitsin Dağlarda Cihat etsin... Yok ajan yok terörist... Cumhurbaşkanınıda kınıyorum... Memnuniyet duymuşmuş... Hristiyan biri Müslümanı öldürünce nasıl Memnuniyet duyar anlamak mümkün değil... Naif olalım tamam ama Uysal KOYUN olmayalım... Ben üzülüyorum Ladin'e... Saygımdan Avatarıma Resmini koyacağım... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül bile gelişen olay karşısında mutluluğunu dile getirdi ise ben nasıl bir tavır içinde olmam gerektiğini hala bilemiyorum. Kafam çok karışık.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
bana kalırsa elkaide ve onun kurucusu bin ladin amerika için TAŞERON bi firmaydı,nerede petrol varsa hemen amerika devleti orada BİN LADİN eylemi oluyordu nedense !!! nereye özgürlük ve demokrasi götürülmek istense orada BİN LADİN eylemi veya intihar eylemleri oluyordu.dünyada nekadar zulüm gören müslüman halk varsa o insanlar bin ladin hareketinden sonra katlediliyor,öldürülüyor ,kadınıyla kızıyla tecavüz ediliyor ve akla gelmedik çileler çektiriliyordu.mesela afganistanda uyuşturucu eroin veya uyuşturucu kullanımında yetiştirilen haşhaş ekini.!! el kaide nedense buradan hiç çıkmıyor,ama dahada ilginç olanı koskoca godoş amerika hükümeti bu ülkede binladini bulamıyor, tam bulacakken negörelim 15 kişilik bi ailenin evinde saklandığı istihbaratını alan amerikan askeriye güçleri yine yanlış evi vuruyordu ALLAH rahmet eylesin , |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Türkiye'nin Cumhurbaşkanı ne diyebilir ! Aslan Mücahid dese ne olur ! Kavramları derinlemesine tefekkür icab eder ! Seçilen kelimelere dikkat derim acizane...!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ne olursa olsun efendim o makamın temsiliyeti gereğide olsa bunu ifade etmenin daha farklı yöntemleri olabilir. Bana kalırsa devlet baskısı altında kalmadan Ladinin vurulmasından memnun gibi. Yani terörist olarak kendisini görüyor. Ben ise daha belirginsizlik içerisindeyim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Sevgili Üstat. Abdullah Gül şahsi olarak bu olaydan rahatsızmıdır ve makamı gereği bunu saklıyormu diyorsunuz. Gerçekten bu insan cihat erimidir. Nasıl değerlendirme yapacağız kıstasımız ne olacak hakikaten zor bir durum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Ya bizdensiniz Ya onlardan ! Fitnesine karşı kalben buğz ediyor olmalı acizane ! Aksi Takdirde Yönetim Münafıkların eline geçer ! Abd Chp'yi hazırlayıpta tehdit ! etmiyor mu ki ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|