![]() |
#1 |
![]() Ladin’in öldüğü evdeki günlük hayatı
![]() Usame Bin Ladin'in evinin tam karşısında oturan 12 yaşındaki Ahmet Zarar, Ladin'in çocuklarıyla top oynadığını bu sayede aileyle yakın bir ilişki kurduğunu söyledi. Küçük Ahmet, "iki oğlu bir de kızı vardı, ben kendisini tanımıyordum ama evlerine girer çıkardım, kapılarının önünde bir kamera vardı, ben gelmeden önce geldiğimi anlarlardı, bir gün bana 2 tavşan verdiler, tavşanları evimizin terasında besliyorum" dedi. Ahmet Tanvir adlı bir başka çocuk ise "biz onların evinin önünde futbol ya da kriket oynardık, çok kez topumuz evin bahçesine kaçtı, hepsinde gidip topumuzu istedik ama ne bizi bahçeye aldılar, ne de topları geri verdiler, onun yerine her seferinde 150 Ruple (yaklaşık 5 TL) para veriyorlardı. Topu her kaçırdığımızda gidip paramızı alıyorduk" diye konuştu. ![]() BAKKALDAN COLA ALIRMIŞ Ve söz sırası mahallenin bakkalında. Raj Shuja adlı bakkal, Ladinlere gün boyu servis yaptığını söylüyor, "yılllarca onlara servis yaptım, evde çok çocuk vardı, gelip şeker, dondurma alırlardı, ayrıca her gün şişe şişe kola götürürdüm, parayı da peşin verirlerdi" dedi. Vecit Mustak ise semtteki oto tamircisi, Ladinlerin Suzuki marka otomobili bundan 10 gün önce arızalanmış, şoför aracı Vecit'in tamirhanesine getirmiş, Vecit Mustak, "10 gün önceydi, arabayı getirdiler, eksozundan çok duman çıkıyormuş ve ses yapıyormuş, ben de arabayı tamir edip, tekrar teslim ettim" dedi. Sabah
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bakkalın "evde çok çocuk vardı" sözleri dikkatimi çekti. Acaba baskın anında da çocuklar o evde miydi?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Yaralı çocuk olduğunu tv de duymuştum ama kaç çocuk vardı bilinmiyor sanırım.2 veya 3.
Ölenler arasında 1 çocuk vardı heralde. Saysıını tam hatırlamıyorum ama baskın sırasında evde çocuk olduğu,yaralı çocukların olduğu haberi geçmişti. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İlgiç habermiş. Teşekkürler Eşref paylaşım için.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Arkadaşlar
O bölgede bu kadar rahat para harcayabilecek o kadar savunmali bahçesine kaçan topu dahi vermeyecek kaç insan var Allah aşkına 10 yıldır amerikadan saklandığı iddia edilen adam bu kadar insan içinde bu kadar göz önündemi yaşıyormuş ;) Hemde boykota ne gerek var ladin bile koli koli içiyormuş öyle değilmi ![]() Dünyayı aptal yerine koyuyorlar ona yanıyorum |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Bu insanlarda inanıyor...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bizde yedik =)
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Amerika Ladin'i bulacağım dedi, Afganistan'ı Pakistan'ı karıştırdı / işgal etti. Sonra Saddam Ladin' destek verdi, elinde nükller silahlar var deyip Irak'a saldırdı. Orayı da işgal etti. 10 yılda sayısız müslüman kanı akıttı. Bizi birbirimize düşürdü. Özgürleştireceğiz diyerek namusumuza bile el uzattı. Şimdi Afganistan'dan çekilme kararı alıp tam çekilirken, bir de baktık Ladin bulunup öldürüldü. Adam canlı ve silahsız olduğu halde kurşuna dizildi. Hem de neymiş? Bir kuryeyi takip edip yerini bulmuşlar. Siz gerçekten Amerika'nın 10 yıldır Ladin'i bulamadığına inanıyor musunuz? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Açıkcası ben Ladin diye birinin olduğuna halen inanmıyorum,
Amerika'nın imaj düzeltme operasyonlarından biri bence. 11 Eylül'ü ABD - İlluminati'nin yaptığı alenen ortada. 11 Eylül diye birşey olmadığına göre Ladin de yok. Büyük Ortadoğu Planı dahilinde olan şeylerdir Afganistan'a girmek, Irak'a girmek... Konu hakkında yazılacak çok şey var ama benden size tavsiye, Duyduğunuza inanmayın, gördüğünüzünde yarısına inanın. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() İnsanların gözün de yeni bir Ladin imajı da yaratmaya çalışıyorlar.
abd nin yayınladığı sinevizyona bakın,abd askerinin ne kadar eğitimli olduğu gösteriliyor. Ardından,sinevizyonda Ladin'in önünde bir kadın olduğunu gösteriyorlar. ''Kadının arkasına sığınıp öldü'' imajı verilmeye çalışılıyor.''Erkek gibi çarpışmadı'' demek isteniyor. İlk önce ''çatıştı'' dendi,sonra ''çatışmadı'' dedi abdli yetkililer. Hangi askeri birliklerin katıldığı belli. Ev belli.Yaralananların sayısı belli. Evde ölenlerin sayısı tam belli değil. Oynanmış fotolar servis edilmiş. abd,ladin'in fotosunu yayınlamama kararı aldı. Evin görüntüeleri çekilmiş. Evin içi olduğu iddia edilen görüntüler var. Kan var. Bunlar bir yana,abd nin üst düzey adamlarının toplanıp operasyonu izlediği fotoğraflar var. Obama'nın,otururken özenle çekilmiş görüntüsü var,haberler ''yaptığından memnun gurrulu lider'' olarak dillendirdi.Özenle,planlı çekilmiş klip resmen. Ulan bunları geçtim,Ladin'in tavşan ettii iddia edilen çocuk,la bunu da geçtim tavşanların görüntüsü bile var. Ama bunca şeyin arasında olayın kahramanı Ladin yok ![]() Senaristler bie böyle bir senaryo yazamaz. O kadar film izledim,böyle senaryo görmedim ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|