![]() |
#1 |
![]() Uzun süredir "medyatik" açıklamarıyla gündeme gelmeyen Cübbeli Ahmet Hoca suskunluğunu bozdu ve Samanyolu Televizyonu'nu kızdıracak sözler sarfetti.
DİZİLERİ İZLEYENLER GAVUR OLUR 21 Nisan'daki vaazında dizilerden bahseden Cübbeli, "İslami dizi" olarak bilinen STV'deki dizileri izleyenlerin "gavur" olacağını söyledi. Cübbeli, "Saman Televizyonu" dediği STV'deki bir diziden örnek verdi ve Fethullah Gülen cemaatini küplere bindirecek sözler sarfetti. http://www.rotahaber.com/cubbeli-ahm...ti_166317.html Bu adamın yediği naneler bini geçti artık.Haddini de aştı,belaltı muhabbetinden başka bir marifeti yok.Üzülüyorum bu kıllı hocaya.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() sohbetini dinlemediğim için yorum yapamayacam
ama adnan oktar cübbeliyle çok uğraşıyor onu biliyorum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Adnan oktar'da kılıçdaroğlu iyi adamdır diyen biri...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() evet öyle herkesin iyi yönlerini söylüyor
cübbeli mehdilikten bahsedince,sevdiği bölümleri yayınlıyor,takdir ediyor ak partilidir kendisi tahminimce |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ülkedeki hocaların hali şuan yaramaz sınıftaki öğrenciler gibi..
Herkes bir birine kağıt atıyor saldırıyor.. Ama tutup sorsan hiç biri neden saldırdığını bilmiyor maksat gelenek bozulmasın.. Tabi olan her zaman ki önde oturup sırf ders için okula gelen çocuğa oluyor. Başına atılan kağıtların hesabı yok lakin işte o asaletini bozupta kalkıp karşılığı vermiyor.. Dervişin hikayesi geldi aklıma bakalım bulacaklar belalarını ama bir bulacaklar pir bulacaklar.. İşte o zaman....Bolca konuşurlar... Konu El Emin tarafından (05-09-2011 Saat 12:54 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ben izlemiyorum ama şimdi gidip 5 dakika bakayım ki cübbelinin rivayet dininin gavuru olma şerefine ulaşalım
![]() rivayeti arapça höbföfööbnön diye sallıyor millette ayet okuyor zannediyor din mafyacısı tam ya ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bir Mülahaza yapılıyor ifrat ve tefrit noktasından çıkılıyor... Haber merkezleride balıklama atlıyor fitne yayılıyor... !
Hem doğru Hem yanlış...! Lakin yanlış olan deccali şekilde yansıtılıp haber yapılmasının nedeni daha önemli ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Bu yukarıda ki yazı da yine kendi yumurtlamaları. Bakalım Karamanın koyunu sonra çıkar oyunu.Cübbelinin takkesi ne zaman düşecek |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|