![]() |
#1 |
![]() CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, âdeta yalan söyleyen bir makinaya dönüşmüştür. Kemal Kılıçdaroğlu devamlı olarak yalanlar söylemekte ve yalanları ve iftiralarıyla etrafa saldırmaktadır. Kemal Kılıçdaroğlu'nun son yalanı, Bakan Hayati Yazıcı'nın ÖSYM Başkanı'na torpil yapmaya çalıştığını ima eden, bir bakanın ÖSYM'ye torpil maili yalanıdır. Bakan Hayati Yazıcı'nın açıklaması sonucunda Kemal Kılıçdaroğlu'nun yalanı ortaya çıkmıştır. Devamlı yalanlar söyleyen ve iftiralar atan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, bu son yalanı ve iftirasıyla yalancı ve müfteri olduğu kesin olarak kanıtlanmıştır. Devamlı olarak yalanlar söyleyen ve iftiralar atan yalancı ve müfteri Kemal Kılıçdaroğlu'nu protesto ediyorum.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Abi tekrarı ne kadar çok seviyorsun ya
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, "yürüyen yalan" olarak nitelendirdiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ÖSYM Başkanı'na bir bakanın torpil maili gönderdiği yalanı ve iftirasıyla AK Parti Hükümeti'ne saldırmıştır. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kemal Kılıçdaroğlu'na, "Onurun varsa çık, benim bu bakanımı açıkla." dediği halde Kemal Kılıçdaroğlu, ÖSYM Başkanı'na şu bakan şu torpil mailini göndermiştir; delili de şudur diyerek açıklama yapamamış, söylediği yalanın, attığı iftiranın altında kalmış ve perişan olmuştur. Milletin gözünün içine baka baka yalanlar söylemekten ve iftiralar atmaktan çekinemeyen yalancı ve müfteri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun da zihniyeti olan bozuk CHP Zihniyeti'ni protesto ediyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bakan Hayati Yazıcı'nın ÖSYM Başkanı Ali Demir'e torpil maili gönderdiği yalanını söylediğini ve bu iftirayı Bakan Hayati Yazıcı'ya attığını doğrulamıştır. Bakan Hayati Yazıcı hakkında söylediği yalanı, ona attığı iftirası ortaya çıktığı halde, Bakan Hayati Yazıcı'dan ve yanıltmaya çalıştığı Türk Milleti'nden özür dilemeyen yalancı ve müfteri Kemal Kılıçdaroğlu'nu protesto ediyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Protesto et et nereye kadar,artık icraate geçmek lazım...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Allah-ü Teala herşeyi görüyor ey yalandaroğlu elbet seninde sonun gelecek...Öbür tarafta nasılsa hesap sorulacak elbet ama burdada birşeyler yapılmalı bu adiye resmen yalan makinesi
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|