![]() |
#1 |
![]() İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman, Gazze'ye doğru bu hafta yola çıkacak gemilerdeki yolcuların 'çatışma ve kan' istediğini öne sürdü. İsrail Radyosu'na konuşan Lieberman, aktivistlerin askerleri provoke edip çatışma çıkarmak ve tüm dünyaya bunu izletmek istediğini iddia etti. İsrail'in şahin Dışişleri Bakanı, gemilerdeki gönüllülerin bazılarını da 'terör aktivistleri' olarak nitelendirdi. Lieberman, gemilerdeki yardım malzemelerinin İsrail'in Aşdod limanından, Mısır'dan ya da BM aracılığıyla Gazze'ye gönderilmesi tekliflerini yineledi. Bu arada İsrail basını, yardım gemilerinde bazı kimyasal maddelerin bulunduğu ve aktivistlerin, gemilere çıkmaları durumunda bunu İsrail askerlerinin üzerine dökeceği iddialarına yer verdi. Özgürlük Filosu aktivistleri ise barışçıl amaçlarla Gazze'ye gideceklerini belirterek, söz konusu iddiaları gülünç bulduklarını belirtiyor. habervaktim
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Biz buna Hak diyoruz... Kan akıtanlar kan akıtmaktan bahsediyorlar... Bunlarda ne akıl var nede anlayış...
Dün güçlüydük eziyorduk ! Bugün ezemiyoruz ezileceğiz korkusu ! Korkunun Ecele faydası yoktur... ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Akan bütün kanlar hak için aksa
Esirmi olurdu mescidi aksa ! |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı: