![]() |
#1 |
![]() programlarında da reklamlarında da Ak Parti hükümetini hedef göstererek yolsuzlukla suçlayan bu kendini bilmezleri protesto ediyorum !
hiçbir aklı selim insanın kabul etmeyeceği çok komik gerekçelerle halkın zihni bulandırılmaya çalışılıyor. Hayır kim bunlara inanıyor acaba inananın da aklından şüphe etmek gerek ![]() buna benzer kitap reklamları ile ne elde etmeyi amaçlıyorlar halk %50 vermiş daha ne zaman akıllanacaksınız be hey densizler ! Ne diyelim yine de itmemek hor görmemek lazım. Belki Allah hidayet eder ne dersiniz ?
![]() Konu BlueMoon tarafından (07-13-2011 Saat 01:19 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() silmek bir tus kadar uzak.. ben böyle gereksiz kanallarla tv hafizami mesgul etmiyorum..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Sallayin
Açın ülke tvyi süper kadro var müthiş program |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Arama yaptığımda bile çıkmıyor bu kanal.Bu kadar değersiz.
Bir abukatım olsa paso dava açar paso sömürürdüm bu densiz terörist aşıklarını. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() yaptığım küçük bir araştırma neticesinde işçi partisi doğu perinçekin beyoğlunda küçük bir kahvehaneden bozma depoda açtığı bir kanal olduğunu öğrendim.
zaten sürekli ergenekon sanıkları, devrimci örgütler yanlısı haber yapan terörizm yanlısı bir kanal olduğu söyleniyor. sonuç kendimizi boş yere yormanın üzmenin alemi yok. ne de olsa halk nezdinde kıymeti olmayan boş adamlar ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Sil gitsin muhterem, ülke tv ve tvnet listemin baş köşesinde
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Düşmanını dostundan yakın tutacaksın.Ben arada bakıyorum internettende takip etmeye çalışıoyrum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Düşmanını bilmezsen kazanamazsın ! bur-AK kardeşimi tebrik ediyorum... Ayrıca Her yanlış yanlış değildir... Salt gözlerle bakmak lazım gelir... Bütün Ak Parti'de bütün herkez masumdur demek ! Hakikati örtmektir...!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() haarp ve burak kardeşlerimi tebrik ediyorum ve destekliyorum
ara sıra bu densizlerin kanallarına bakıyorum sırf gülmek ve eğlenmek için yoksa başka bişey için değil ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Her şeyin gerisinde kalmış akıl sahiplerini izleyerek eğleniyorum sadece.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|