08-07-2011, 00:57 | #1 |
BM Somali'de Çürümüş Gıda Dağıtıyor
Somali'de BM ve ABD yardım kuruluşlarının halka çürümüş ve zehirleyen gıda maddeleri dağıttığı ortaya çıkınca Şebab Grubu mücahidleri yardım malzemelerini toplayarak imha etti.
Somali'de BM Gıda Programı çerçevesinde dağıtılan çuvallar içindeki buğday, un ve mısırın çürümüş olduğu ortaya çıktı. Dağıtılan ürünlerden zehirlenen çok sayıda kişinin tedavi altına alındığı ortaya çıkınca, Somali'de murted yönetime karşı cihad eden Şebab (Genç) grubu mücahidleri BM'nin dağıttığı malzemeleri toplayarak imha ettiler. Genç Mücahidler daha sonra halka kendi imkanlarıyla satın aldıkları yardımları dağıttılar. Şebab bütün İslami yardım organizasyonlarından yoksul Somali halkına yardımcı olmaları çağrısı yaptı. Geçtiğimiz yıldan itibaren misyoner çalışmalar yaptıkları gerekçesiyle Batılı yardım örgütlerinin bir çoğunun yardımını reddeden Şebab halka kendi imkanlarıyla yardımda bulunuyor. BM son dönemlerde Somali'yi kriz bölgesi ilan etmişti. Şebab Hareketi yaptığı açıklamada yardım faaliyetlerine izin vereceğini açıklamış ancak BM'nin Somali hakkındaki açıklamalarının politik gerekçelerle yapıldığını BM'nin yardımları murted Şeyh Şerif yönetimini güçlendirmek için kullanacağını açıklamıştı. CİHADERİ.NET-CİHADTV.COM-Ajanslar Genç Mücahidler halka yardım dağıttı
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-07-2011, 01:07 | #2 |
Gavurun Müslümana yardımı ancak böyle olur
|
|
08-07-2011, 01:12 | #3 |
kızılderililere virüs enjekte edilmiş battaniye dağıtanlarda bunlar...
Afrikayi sömürenler zenginliklerini çalanlar bunlar... Ne bekleriz... |
|
08-07-2011, 01:15 | #4 |
Allah bin belalarını versin bu kafirlerin...!
|
|
08-07-2011, 02:22 | #5 |
BirLEŞmiş milletlerden ne beklenir....
|
|
08-07-2011, 02:24 | #6 |
ne bekliyorduk ya aç bıraktıkları toplumu doyurmalarınımı ?
|
|
08-07-2011, 02:30 | #7 |
Afrika'da çıkarılan en kaliteli petrol sudan ve bu bölgede insanların ne hale geldiklerini görüyoruz ALLAH'ım sen bu mazlum mustazaf insanları sömürenleri KAHHAR isminle KAHRET...
|
|
08-07-2011, 02:43 | #8 |
Arkadaş, suç bizde. Adamlar bakın ne diyor: "Şebab bütün İslami yardım organizasyonlarından yoksul Somali halkına yardımcı olmaları çağrısı yaptı."
Bu insanlar aahudi değil. Hıristiyan değil. Müslüman. Belki ağır olacak ama sokaktaki hayvanlar bile bu kadar başı boş bırakılmıyor. Bu insaları, islam dünyası neden kafire muhtaç ediyor? Hiç mi Kur'an bilmeyiz? Hiç mi şu Ramazan-ı Şerif'in anlamını bilmeyiz? Hiç mi peygamber sözü dinlemeyiz? Hiç mi Allah korkusu kalmadı bizde? Keşke böyle dramlara şahit olacağımıza kıyamet kopsaydı da taş üstünde taş kalmasaydı diyeceğim, vAllahi zor tutuyorum kendimi. Konu Eşref tarafından (08-07-2011 Saat 02:45 ) değiştirilmiştir.. |
|
08-07-2011, 02:48 | #9 | |
Bosna savasindada tarihi gecmis ilaclar dagitilmisti.
Alıntı:
Aynaya bakma vakti geldide geciyor bile. |
||
08-07-2011, 02:54 | #10 |
Bu tür ürünlerin hemen kurtlanacağını hemen bilir.Sıradan bir kuş yemi bile nemli ortamda hemen kurtlanabiliyorken,sözde insanlık adına çalışan bu örgütler acaba bu açlıksorunu gerçekleşmeden önce neredeydi ? Bosna savaşında boşnakların öldürülmesi için sırplara teslim eden bm yardım etse ne olur etmese ne olur ? Edeceği de anca bu kadar olur. Kaldı ki bm bir yana,adını çöle yazdıran şerefsiz şeyhleri eleştirmek lazım.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|