![]() |
#1 |
![]() BİR KADIN İSTİYORUM !...
Guzelligi erkeklerin gozleri altinda esirlestiren degil, kocasina itaati Allah'in emri sayarak;''Allah'a isyan olan yerde kula itaat yoktur'' kaidesini kendisine prensip edinerek, kocasi Allah'a isyani emretmedigi muddetce, kocasina itaati seref bilerek itaat eden, sereflerin en buyugunu Allah'a kul olmakta bulan bir kadin... BIR BASIN ISTIYORUM!... Sayfalarina bakildigi zaman ciplak kadin resimleriyle, kasap vitrini gibi guruntulerle karsilasilmayacak.Okuyucunun ruhunu sonsuzluga, kalbini Allah'a goturecek, insanin var olus sebebini insana ogretecek, hayata uckur perspektifinden degil, Islam , vahiy gozluguyle bakilacak, hurriyet diye zalimlige,hurriyetsizlige degil, Allah'a inanmakla hur olmaya cagiran bir basin... BIR EVLAT ISTIYORUM!... Babaya itaatsizligi Allah'a itaatsizlik kabul eden, cenetin annelerin ayaklari altinda oldugunu unutmayan.... BIR EV ISTIYORUM !... ISlamin emirlerinden baska emirlerin hukum surmedigi, aile fertlerinin kafalarinda putlar kirikmis, Allah'in hakimiyeti kurulmus, asrin Darul Erkami hukmunde olan bir ev... BIR GENC ISTIYORUM!... Emri ilahiye muhalif olan her seyi rezalet sayarak, mutluluk ve saadeti rezalet hanelerde degil, Kur'anda, Islamda arayan, hayati pahasinada olsa Hakki hakim kilmak icin mucadele veren, hayatin ''Iman ve Cihad'' dan ibaret oldugunun suurunda olan... alıntı
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|