AK Gençliğin Buluşma Noktası
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 12-04-2007, 13:46   #1
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Standart SAMANYOLU HABER'i ankette en iyi haber bülteni seçen izleyicilerin çarpıcı yorum
SAMANYOLU HABER'i ankette en iyi haber bülteni seçen izleyicilerin çarpıcı yorumları...
Samanyolu Haber neden birinci?

www.internethaber.com adlı sitede devam eden "en iyi anahaber hangisi?" adlı ankete katılım hızla artıyor.
http://www.internethaber.com/poll.php?poll_id=20

Gece yarısı itibariyle ankete katılanların sayısı 28 binleri aştı. Ankete katılan site ziyaretçilerinin çok önemli bir bölümü Samanyolu Haber'i 'en başarılı ulusal kanal haber bülteni' olarak gördüğünü ortaya koydu.

İşte gece yarısı itibariyle oy kullanan ziyaretçilerin en iyi haber tercih yüzdeleri...

1. SAMANYOLU HABER % 42
2. TRT HABER % 15
3. KANAL 7 HABER % 10
4. KANAL D HABER % 7
5. ATV HABER % 6
6. SHOW TV HABER % 2
7. STAR HABER % 2
8. FOX HABER % 1

Ve işte ankette Samanyolu Haber'e oy verip, neden Samanyolu'nun haberlerimizi izlediklerine dair yorum yazan vatandaşların tespitleri:

ssami

STV kalitesini tescillemiş durumda...

Yorumculardan anlaşıldığına göre gerçekten STV seviyeli bir kanal. Diğerleri geneli kalitesiz ve içi boş olduklarından izleyicilerininde içini boşaltmış görünüyor. Ayrıca yorumcuların seviyesini kalitesini epey düşürmüş. Ayrıca bol hakaret ve aşağılama var. Bu da insanları sıradanlaştırmış. Esasında bu durum üzücü. STV bundan sonra daha duyarlı ve her kesimi kucaklayan yayınlar yapmalı ki seviye yükselsin. Tersten bakıldığında STV nin kalitesi tescillenmiş görünüyor......

göktanBERKMEN

bu kanalı izliyorum çünküüüüü

Bu kanalı izliyorum çünkü çok light haberleri var diğer programları da öyle.... İzlerken adamı kasmıyor, sinirlerini bozmuyor, duvarlara tırmandırmıyor ve hepsinden önemlisi gerçekten tarafsız haber sunuyor....Öle birilerinin tarafıda değil... ve diğer kanallardaki bazıları gibi birleriniin tetikçiside değil yani bu anketin sonucun KATILIYORUM VE STV ÇALIŞANLARINI KUTLUYORUM.......

dededede
STV

TABİ Kİ STV.. SADECE HABER.. VE OBJEKTİF.. VE EĞİTİCİ.. VE AHLAKLI.. DÜRÜST.. TARAFSIZ.. HALKIN TELEVİZYONU..İNANÇLARA SAYGILI...

ksarici

GERÇEKTEN DE

Cidden en iyi ana haber Samanyolu'nda. Diğerleri televole gibi....

gabbel
STV

1 STV, 2 Kanal 7, 3ATV, 4 trt güvenilir haberlere o kadar ihtiyacımız var ki! DİĞER KANALLARI ZAMANINDA ÇOK İZLEDİK BİR ADIM İLERİ gidemedik...

halitunal
Tabiki STV Haber

Kim ne derse desin. Tarafsiz, yeri geldiginde hukumet karsiti haberi de STV Haber yapiyor.

mymaster
Güvenerek izlemek...

Güveni sarsmadan doğru haberi yapan tabiki...bence Samanyolu haber kanal7 nin haberlerini de güvenerek izliyorum....diğerlerinin ise malum zamanlarda yaptığı iftira haberler belli zaten güvenimizi defalarca kırdılar artık izlemek güven vermiyor...İzlediğiniz bir haberin düzmece olduğunu anacak Samanyolu haber izlerseniz anlarsanız çünkü o kadar iyi kurgulanıyor...İnandığınız gibi yaşamazsanız ,yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız.

fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-04-2007, 14:02   #2
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Standart Sizde katılın En iyi haber bülteninize oy verin..
BU MİLLET YANLIŞTA BİRLEŞMİYOR..
ÇOĞUNLUK HEP İYİDE , GÜZELDE HAKLIDA OLMUŞ.
NE DERSE DESİNLER HEP DOĞRUYA OY VERMİŞLERDİR..
RABBİM BU MİLLETİ DÜNYADA HAKETTİĞİ YERE GETİRSİN. DÜNYA DENGESİNE ETKİ EDECEK GÜCE ERİŞTİRSİN. AMİN.

http://www.internethaber.com/poll.php?poll_id=20
Alt 12-04-2007, 14:09   #3
Kullanıcı Adı
ak_mavish
Standart SAMANYOLU HABER'i ankette en iyi haber bülteni seçen izleyicilerin çarpıcı yorum
verdim oyumu teşekkürler...
Alt 12-04-2007, 14:11   #4
Kullanıcı Adı
Hıfz-ı lisan
bende oyumu verdim..Teşekkürler fütüvvet ;)
Hıfz-ı lisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2007, 14:43   #5
Kullanıcı Adı
fütüvvet
ben teşekkür ederim "ak mavish" ve "hıfz-ı lisan" kardeşlerim..
Alt 12-04-2007, 19:06   #6
Kullanıcı Adı
sumeyra_tonkal
BENDE VERDİM OYUMU HABERDAR ETTİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER.

HERKEZİN DOĞRUYU BULMASI ZOR OLMUYOR.
Alt 12-04-2007, 19:22   #7
Kullanıcı Adı
yasmin
kimi kesim bu başarıları (fem dersaneleri,zaman gazetesi,samanyolu televızyonu,TÜRK OKULLARI)gözardı edip gundeme gelmesede bunlar en güzell gerçekler....zaten GERÇEKLER ZAMANLA ANLAŞILIR... ;)
yasmin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-05-2007, 09:55   #8
Kullanıcı Adı
akzeinebu
Rabbim hoca efendi ve ekibinden razı olsun! Yapılan hizmetler ortada, samanyolu ve zaman da kendi katogorilerinde çok başarılılar fazla söze gerek yok herşey ortada bende kullandım oyumu : ;)
akzeinebu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)