![]() |
#1 |
![]() bu sayfa ve bu sayfadaki beğeniler listesindekileri şikayet edelim inşallah ... https://www.facebook.com/anti.tayyip
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bunu niye şikayet ediyoruz?
Bize karşıt görüş var diye mi? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Üslubunca düşüncelerini açıklasalar neyse.. AKP nezdinde İslamı da aşağılayıcı ve bazı dini değerleri küçük düşürücü ifadeler kullanıldığı için şikayet ettim.
Yoksa bizim gibi düşünmemesi normal..fikirlerini açıklayabilir. AMA ASLA ALAY EDEMEZ!.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bunları kadir gecesinde muhattabım kabul etmiyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Boşuna uğraşmayın...kapattıramassınız
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ![]() bu yeterlidir aslında şikayete... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Atatürk'ün
öldüğü 1938 yılının 10 Kasım günü, İstanbul Üniversitesi'nde ders ...okutan bir Alman profesörü, Derse girdiğinde öğrencilerinin üzgün halini görünce, Yüreği paramparça olmuş bir halde, üniversite rektörüne telefon edip sorar: -Bugün ders veremeyeceğim, ne yapayım dersiniz? Rektör cevaplar; -Sizin memleketinizde büyük bir adam ölünce ne yapılırsa onu yapın. Rektörün bu sözlerine karşılık profesörün cevabı şu olur: -Almanya'da hiç bu kadar büyük bir adam ölmedi... ![]() la bu kemalistlerin uydurmaları kadar komik şeyler var mı ya :D mustafa kemalin bir bakara muhabbetini döndürüyorlardı bi ara fenaydı... |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ben niye sikayet edecegimizi anlayamadim... salt erdogan karsiti oldugu icin mi yoksa hakaret icerdigi icin mi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|