09-14-2011, 22:19 | #1 |
Devlet reislerine dua...(önemli)
Maneviyat büyüklerinden Fudayl bin İyaz şöyle buyurmuştur: -Eğer kabul edilir bir duam olsa, hemen devlet reisi için dua ederdim. Ona: “Niçin kendinden önce devlet başkanını düşünüyorsun?” dediklerinde cevaben şöyle dedi: “Kendime dua edersem, başkasına faydam dokunmaz. Sadece kendim için iyilik istemiş olurum. Ama devlet başkanına, bizi yönetenlere dua edersem, ülkem, onun adaletiyle ve imarıyla kalkınır, bayındır hale gelir.” Malum çok hassas ve sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz..Şuan ülkemiz ve islam alemi üzerinde çok büyük hesaplar yapılıyor..Bu malum güçlerin içeride ve dışarıdaki uzantılarıda boş durmuyorlar..Fertler olarak bazen biz bile isyan ediyoruz..fert olarak bizler bunları yaşarken birde ülkenin geleceği için alemi islamın geleceği için gecesini gündüzüne katan başbakanımızn,cumhurbaşkanımızın ve diğer devlet adamlarımızn halini düşününemiyorum..Allah başımızdaki idarecilerimize aklıselim,cesaret,hoşgörü ve selamet versin..mümkünse dularımızda yer verilmesi hem bizim hem onlar hemde alemi islam için isabet olur düşüncesindeyim...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|