09-18-2011, 23:13 | #1 |
Eşlerinden Ayrı kalan öğretmenler ve Eğitim Sistemi
Twiter'dan bir çok öğretmen bize ulaştı ve dert yandılar bu bölüm onlar için açıyorum.Burada eğitim ve atamalar konusu tartışılacaktır..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-18-2011, 23:51 | #2 |
Atamalar yılda bir kere olsun .O da yaz döneminde...
Şubat dönemi atamaları özür grubuna olabilir ama ilk atama tek seferde gerçekleşsin. |
|
09-19-2011, 00:32 | #3 |
nihayet
nihayet sesimizi duydunuz! 1 senedir eşimden ayrıyım 2012 subat özür durmu atamaları yapılmazsa 2 sene olacak reva mıdır bu. çoluğumuzdan çocuğumuzdan nasıl ayrı kalırız. hepimizin psikolojisi bitmiş tükenmiş durumda. yarın okula nasıl gideceğimiz düşünüyoruz. 4 gündür yemeden içmeden kesildim.durmadan ağlıyorum...sesimizi başbakanımıza ve milli eğitim bakanımıza lütfen duyurun çok mağdur durumdayız. 31 ağustos eş özrüne bas vuramadım nedeni 9 temmuzda atnmama rağmen 1 eylülde göreve baslatılmam. tamam dedik bi kaç ay sıkalım dişimizi evimi ocağımı ocakta nasılsa dönücem diye bırakıp geldim. eşim de ben de bu haberi duyunca yıkıldık. lütfen özlük hakkımızı geri verinnnnnn....
|
|
09-19-2011, 00:32 | #4 |
neyi paylaşalım ömer dinçer yaktı bizi kendisi kalsın bakalım çoluğundan çocuğundan da o zaman görüşelim onla bu problemi
|
|
09-19-2011, 00:33 | #5 |
yalnız arkadaşlar şunu baştan söyleyelimde...
forumumuz ak parti sevdalıları tarafından açılmıştır ve yönetilmektedir... partimizle resmi bir bağımız yoktur... |
|
09-19-2011, 00:37 | #6 |
2000 lira bana versinler eşim japonyada olsada olur...
|
|
09-19-2011, 00:58 | #7 |
sen istediğin kadar sabitle senin orayla resmi bir bağlantın yokmuş ki. biz sana ne yazalım. sen sadece bizi orada oyalamak için açmışsındır bu konuyu kesin. diğer yerlere mesaj atmamızı engellemek için. boşuna uğraşma sayımız şimdiden 1600 etti. sesimizi herkese duyuracağız. herkes aileleleri ayırdığınızı öğrenecek.
|
|
09-19-2011, 00:59 | #8 |
Öncelikle sesimizi duyduğunuz için teşekkür ediyorum.Biz eğitimciler olarak yıllardan beri süregelen Ocak Özür Grubu atamalarını göz önüne alarak yüksek lisansa kaydımızı yaptırdık,bazı meslektaşlarımız nikah kıydı , düğün salonunu tuttu.Yeni çıkan K..H.K. ile Ocak Dönemi Özür Grubu atamaları kaldırılmış ve tek atama olarak yaz tatillerinde özür grubu yapılacağı söylenmiştir bize.Yapılan uygulama her ne kadar doğru olsa da zamanlaması benim gibi birçok meslektaşımı mağdur etmiştir.Yarım dönem enstitümdeki derslerime nasıl devam edeceğimi düşünürken bir yıl ne yapacağımı bilemiyorum.Aynı şekilde düğün hazırlıkları yapmakta olan meslektaşlarım hüzün içersindedir.Sizlerden isteğimiz son kez dahi olsa Tüm Özür Gruplarının (eş,öğrenim ve sağlık ) Ocak ayında son kez yapılmasıdır.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
|
|
09-19-2011, 01:03 | #9 | |
Alıntı:
kardeş kusura bakmada bu zihniyette bir adamı öğretmen yapmasınlar zaten diyesi geliyor insanın... devlet sana yanlış yapıyor... sen arkadaşa... iki yanlıştan bi doğru çıkmaz... adam grtlağına mı basıyor istediğin yere sesini duyur... bence de duyur... ortada bir yanlış var sesinizi yükseltin daha da gürleştirin ! sendikalaşın,mitingler düzenleyin yapın birşeyler... ama gelip arkadaşıma iftira atma hakkın yoktur bilesin... |
||
09-19-2011, 01:04 | #10 |
Eş atamalarının sadece istedikleri yere atanabilmek için o yerdeki bazı memurlarla formalite evlilik yaparak istismar edildiğinide biliyormusunuz.Bu konuda yasal boşluk çok
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|