09-20-2011, 21:54 | #1 |
İmralıyla görüştüğümüzü ispatlamazsanız ş.sizsiniz ,27 Kasım: imralı ile görüşülür
Başbakan Erdoğan: İmralı ile Görüştüğümüzü İspat Edemezseniz Şerefsizsiniz
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Muhalefet Partilerinin İmralı'da Teröristbaşı Abdullah Öcalan ile Hükümetin Görüştüğü İddialarını Kesin Bir Dille Yalanladı. Muhalefetin İddialarını İspatlamasını İsteyen Erdoğan, "Hukukta Bir Kaide Var, Müddei İddiasını İspatla Mükelleftir. KAYNAĞI ERDOĞAN : İMRALI İLE GÖRÜŞÜLÜR Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Lübnan dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Başbakan Erdoğan, 3 generalin açığa alınması konusunda "Sivil irade karar vermiştir. Bu karar, aşılmaya çalışılırsa sivil iradenin de atabileceği, yasalar çerçevesinde veya yasama organıyla birçok adımlar vardır. Gereğini yaparız" dedi. Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ve İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın ortak kanaatlerinin, generallerin Yüksek Askeri Şura'da (YAŞ) emekli edilmesi yönünde olduğunu söyledi. Erdoğan, "Zorla terfi ettirilmesine yönelik yaklaşımı anlamakta zorlanıyoruz" dedi. 'HER TÜRLÜ ENSTRÜMANI KULLANIRIZ' Kürt sorunun çözümü için herkesle biraraya gelmeye hazır olduklarını belirten Erdoğan, "Ancak görüştüğümüz kişiler sözlerine sadık kalmayınca bir daha neden görüşelim" diye konuştu. Abdullah Öcalan ile temas kurulmasını eleştirenlere de yanıt veren Erdoğan, "Devlet her yerle görüşür, sadece İmralı ile değil, normal cezaevleriyle de görüşür. Devleti yönetirken biz de hükümet olarak her türlü enstrümanı kullanırız" dedi. Sadece Kürtlerin değil, lazın da Türkün de çerkezin de sorunu olduğunu belirten Başbakan, sorunların her ülkenin kendi sosyolojik yapısı içinde çözülebileceğini ifade etti. ACI ÇEKTİRENE VEDA Başbakan Erdoğan, devamsız vekilleri seçimde aday göstermeyeceklerini söyledi. Erdoğan, “Bize bu acıyı çektirenlerle yola devam edemeyiz” dedi. BAŞÖRTÜLÜ VEKİL Erdoğan, “Başörtülü vekil olacak mı?” sorusuna ise “Siyasette her şey olabilir” yanıtını verdi. KAYNAĞI
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-20-2011, 22:02 | #2 | |
Alıntı:
az birşey türkçe bilen her insanın anlayacağı üzre birisinde imralıyla görüştünüz iddiası vardı geçmiş zamana yönelik bir iddia vardı ve bunun üzerine söylendi o laf... diğerinde ise henüz gerçekleşmemiş ama gelecekte gerçekleştirilebilecek bir olaydan bahsediliyor... bunlar birbirinin yalanlaması olamaz çünkü gerçekleşmemiş ve ancak gelecekte olacağı söylenen bir olay gerçekleşmemiş ve geçmişte olduğu iddia edilen birşeyin yalanlaması olamaz... |
||
09-20-2011, 22:03 | #3 |
Kürt sorunun çözümü için herkesle biraraya gelmeye hazır olduklarını belirten Erdoğan, "Ancak görüştüğümüz kişiler sözlerine sadık kalmayınca bir daha neden görüşelim" diye konuştu.
Abdullah Öcalan ile temas kurulmasını eleştirenlere de yanıt veren Erdoğan, "Devlet her yerle görüşür, sadece İmralı ile değil, normal cezaevleriyle de görüşür. Devleti yönetirken biz de hükümet olarak her türlü enstrümanı kullanırız" dedi. Burayı okuman gerekiyordu. |
|
09-20-2011, 22:04 | #4 | |
Alıntı:
|
||
09-20-2011, 22:07 | #5 |
Bağcı senin bağcın olunca öyle oluyor tabi : )
|
|
09-20-2011, 22:10 | #6 |
bağcı benim bağcım değil...
öncelikle vatandaş olmayı öğren sonra eleştiri yapabileceğini öğrenirsin... merak ettiğim şey nerden kafanı yıkadılarsa hiç okumadan burada konu açıp paylaşım yapmandır... |
|
09-20-2011, 22:13 | #7 |
bunları her zaman burada söyledim geçmiş konulara bakarsan bulabilirsin
|
|
09-20-2011, 22:14 | #8 |
Hala kanıtlanmış bir şey yok,ne vekil,ne bakan hiç biri imralı ile görüşmemiş.
Başbakan mitinglerde,tv röportajlarında,konunun açıldığı her yerde askerin,mit'in,vs. görüştüğünü ve görüşeceğini söylemişti.Bunda anlamayacak ne var hala anlamıyorum. |
|
09-20-2011, 22:17 | #9 |
2000 'de 1999'da mit pkk ile jitem pkk ile görüşmüyormuydu ?
|
|
09-20-2011, 22:17 | #10 |
Sadece ana başlıkları okudum, gerisini okuma gereği görmedim. Fakat sizler ne güzel niyet okuyorsunuz mübarek.. T.C Başbakan'ı Abdullah Öcalan ile görüştü mü ? "Biz hükümet olarak görüşmeyiz dedik devlet görüşebilir" dedi Sayın Erdoğan keza MİT'in Abdullah Öcalan ile görüşmesinde bir sakınca görmüyorum terörü bitirme hususunda gereken ne varsa yapılmalı bunda bişe yok, hele hele Erdoğan'a saldırılacak bir yan asla yok..
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|