![]() |
#1 |
![]() ![]() Yahu hayatımda bu kadar mal bir gazete bu kadar hayata arkasıyla bakan bir ekip mi diyeyim piyon mu diyeyim bilemedim görmedin arkadaş. Beynine tükürdüklerim hayata dünyaya öyle bir bakıyor ki,sanki TSK nın askeri tükenmiş,bu yetmiyormuş gibi eldeki diğer askerleri hükümet almış kızılaya yerleştirmiş,bir bölümünü İHH ya hatta mavi marmaraya yerleştirmiş,orgeneralleri somaliye yollamış,mit'i libyaya yollamış,terörle mücadele edecek insan kalmamış sanki ama gelmişler israili bırak pkkyla uğraş diyorlar. Bunların nasıl bir ülke anlayışı var arkadaş ? israil büyükelçisinin bir gazete/paçavranın müdürüyle ne işi olur daha bunu açıklayamıyorlar,açıkladılarsa bile eminim malum yerlerinden attırmışlardır her zaman manşette attırdıkları gibi. Bu yazılar bir elin beynin işi değil anca ve anca makata dönmüş kafanın işi olur. Bir de vatandaş adına yazmıyorlar mı,ah ulan ah ![]() Zikrine fikrine herşeylerine tükürdüğüm siyonist aşıkları. ![]()
![]() Konu Hüdaverdi tarafından (09-23-2011 Saat 11:09 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ulan zaten dün kuşum öldü bugünde kedimi araba ezmiş dellenmişim burada bir de böyle mal mal sözde gazeteci özde siyonist aşıklarını görünce delleniyorum arkadaş..
Daha dün bu yavşaklar devlet büyüklerinin eşlerini başsayfa yapıp örtüleriyle alay etmişlerdi.Buna benzer onca bok var takip etmediğim için eklemek mümkün değil ne mal oldukları zaten ortada. Bunlar böyle alçak. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Sözcünün ne mal olduğu bu videoda saklı.
Bunların derdi pkkymış askermiş falan değil,bu paçavrada bu tür başlık atan ve attıranlar,yazı yazan ve yazdıranlar ölen her askerin arkasından karılarına dansöz elbisesi takıp mahalleyi de çağırıp her gece bir alem yapmıyorsa ben de ne olayım. http://vimeo.com/25155682 Konu Hüdaverdi tarafından (09-23-2011 Saat 11:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Kahpeler için kendini üzmeye değmez hüdaverdi. Onların devlet anlayışı İsraile organik bağları ifade ederdi.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Yaw ne üzülcem hacı havlayan köpeğe acırım anca
![]() Hırlarsa basarım küfürü ısırmaya kalkarsa basarım tekmeyi. Beni dellendiren şey sanki vatan aşkıyla yanıyorlarmış gibi saldıırp arkalarına siyonistleri alıp saldırmaları. Sıradan gazete olur eleştirir o ayrı,ama bunlar yahudi yavşağı benim kanıma dokunan bu. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() İnternette aradım bulamadım. Bu gazete daha önce de başbakanımız için yahudilerin, siyonizmin emrinde diyordu. Yok efendim partimiz ile İsrail ittifak kurdu diyordu. Başbakanımız cesaret ödülü alarak, yahudilerin tescilli üyesi oldu diyorlardı. Ne oldu o günlere?
Bu arada sadece sözcü değil, rahmetli Necmettin Erbakan Hoca'da buna benzer şeyler demişti. Keşke yaşasaydı da görseydi bu günleri. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bana göre çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooo........~~k
komikaze bir gaste. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Havlayan köpek ısırmaz,bırakın havlasınlar siyonist p.ç leri.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |