AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 12-01-2011, 11:51   #1
Kullanıcı Adı
GüLeMeFTuN
Standart Bebek katili olduğunu böyle anlattı-Apo'dan kan donduran sözler

Teröristbaşı Öcalan'ın avukatlarına “bebek katili olduğunu” övünerek anlattığı ortaya çıktı.

Terör örgütü PKK'nın çatı yapılanması KCK'ya yönelik olarak düzenlenen son operasyonlarda gözaltına alınarak, ardından tutuklanan Öcalan Avukatları'ndan elde edilen dokümanlarda, teröristbaşının bebek katili olduğunu övünerek itiraf ettiği de ortaya çıktı.

Tutuklanan Öcalan Avukatları'nın KCK Önderlik Komitesi yönetici ve üyesi oldukları; İmralı ile Kandil arasında iletişim sağladıkları; teröristbaşından aldıkları sözlü talimatları yazılı hale getirerek, PKK yöneticilerine ulaştırdıkları saptanmış, konuyla ilgili basında çokça haber yer almıştı. Habervaktim, Öcalan-Avukat görüşmelerinin içeriğiyle ilgili yeni bilgilere ulaştı.

BEBEK KATİLİ OLDUĞUNU ÖVÜNEREK İTİRAF EDİYOR

Öcalan'ın, tutuklanan avukatları ile 1 Eylül 2010 tarihinde yaptığı görüşmede bebek katili olduğunu övünerek itiraf ettiği ortaya çıktı. Avukatlarının tuttuğu notta, Öcalan, kendisine “bebek katili” denilmesinin nedenini şu şekilde anlatıyor:

“BUNDAN DOLAYI BANA BEBEK KATİLİ DEDİLER”

“Hiç unutmam bu Hogir'in de içinde olduğu grubu kendi ellerimle eğittim, Kamışlo'dan sınıra kadar getirdik, hatta sınırdan içeri de geçirdik, uğurladık. Kendi ellerimle eğittiğim, gönderdiğim bu grup, hemen ertesi gün -Mardin'in Pınarcık Köyü olmalıydı galiba- bu köyde çoluk çocuk demeden onlarca kişiyi katlettiler. Bundan dolayı bana da bebek katili dediler.”

PKK BEBEK KATLETMEKTEN VAZGEÇMEDİ

Terör örgütü sonraki yıllarda da bebek katliamları gerçekleştirdi. Buna son örnek, Batman'da yaşandı. Teröristler anne karnındaki bebeği katlettiler. 27 Eylül'de Batman'da polis ekiplerine ve sivil vatandaşa ateş açarak saldıran PKK'lılar 8 aylık hamile Mizgin Doru ve 4 yaşındaki kızını öldürdüler. Saldırı sonrası Mizgin Doru'nun 8 aylık bebeği kurtarıldı fakat kısa bir süre sonra o da öldü.

Habervaktim.com

GüLeMeFTuN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-01-2011, 12:09   #2
Kullanıcı Adı
ahmet tarık
tescilli bebek katili..itiraf etmiş..etmese sanki bizler bilmiyormuyduk bebk katili olduğunu..
tutuklandığında hemen asılmalıydı..
ahmet tarık isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)