![]() |
#1 |
![]() ![]() Teröristbaşı Öcalan'ın avukatlarına “bebek katili olduğunu” övünerek anlattığı ortaya çıktı. Terör örgütü PKK'nın çatı yapılanması KCK'ya yönelik olarak düzenlenen son operasyonlarda gözaltına alınarak, ardından tutuklanan Öcalan Avukatları'ndan elde edilen dokümanlarda, teröristbaşının bebek katili olduğunu övünerek itiraf ettiği de ortaya çıktı. Tutuklanan Öcalan Avukatları'nın KCK Önderlik Komitesi yönetici ve üyesi oldukları; İmralı ile Kandil arasında iletişim sağladıkları; teröristbaşından aldıkları sözlü talimatları yazılı hale getirerek, PKK yöneticilerine ulaştırdıkları saptanmış, konuyla ilgili basında çokça haber yer almıştı. Habervaktim, Öcalan-Avukat görüşmelerinin içeriğiyle ilgili yeni bilgilere ulaştı. BEBEK KATİLİ OLDUĞUNU ÖVÜNEREK İTİRAF EDİYOR Öcalan'ın, tutuklanan avukatları ile 1 Eylül 2010 tarihinde yaptığı görüşmede bebek katili olduğunu övünerek itiraf ettiği ortaya çıktı. Avukatlarının tuttuğu notta, Öcalan, kendisine “bebek katili” denilmesinin nedenini şu şekilde anlatıyor: “BUNDAN DOLAYI BANA BEBEK KATİLİ DEDİLER” “Hiç unutmam bu Hogir'in de içinde olduğu grubu kendi ellerimle eğittim, Kamışlo'dan sınıra kadar getirdik, hatta sınırdan içeri de geçirdik, uğurladık. Kendi ellerimle eğittiğim, gönderdiğim bu grup, hemen ertesi gün -Mardin'in Pınarcık Köyü olmalıydı galiba- bu köyde çoluk çocuk demeden onlarca kişiyi katlettiler. Bundan dolayı bana da bebek katili dediler.” PKK BEBEK KATLETMEKTEN VAZGEÇMEDİ Terör örgütü sonraki yıllarda da bebek katliamları gerçekleştirdi. Buna son örnek, Batman'da yaşandı. Teröristler anne karnındaki bebeği katlettiler. 27 Eylül'de Batman'da polis ekiplerine ve sivil vatandaşa ateş açarak saldıran PKK'lılar 8 aylık hamile Mizgin Doru ve 4 yaşındaki kızını öldürdüler. Saldırı sonrası Mizgin Doru'nun 8 aylık bebeği kurtarıldı fakat kısa bir süre sonra o da öldü. Habervaktim.com
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() tescilli bebek katili..itiraf etmiş..etmese sanki bizler bilmiyormuyduk bebk katili olduğunu..
tutuklandığında hemen asılmalıydı.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|