AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 12-04-2011, 01:42   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Exclamation Şener: Sav'ın açıklamaları doğru değil

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, ''Ne Önder Sav'ın olduğu, ne de Önder Sav'ın tasfiye olduğu dönemde CHP ile hiçbir görüşmem olmamıştır. Hiçbir teklif de almadım.

Böyle bir teklif almış olsaydım da kesinlikle reddederdim'' dedi.

Şener, yazılı açıklamasında, kendisinin CHP'ye geçeceğine yönelik eski CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın açıklamalarının ''gerçekle hiçbir ilgisi olmadığını'' belirtti.

Parti içi rekabette adının kullanılmasının siyaseten çirkin olduğunu vurgulayan Şener, şunları kaydetti:

''Şimdiye kadar milliyetçi, muhafazakar duruşumu hiç bozmadım. Bundan sonra da hiçbir şey karşılığında yine bozmam. Önder Sav'ın vurgulamaya çalıştığı şey ise tamamen saçmalıktır. Ne Önder Sav'ın etkin olduğu ne de Önder Sav'ın tasfiye olduğu dönemde CHP'yle hiçbir görüşmem olmamıştır. Hiçbir teklif de almadım. Böyle bir teklif almış olsaydım da kesinlikle reddederdim. Önder Sav'ın iddiaları ne kadar çirkinse bu iddiaları, görüşümü almadan 'mal bulmuş mağribi' gibi yayımlayan art niyetli basın yayın organları açısından da o kadar çirkin buluyor ve hepsini kınıyorum.''

AA

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-04-2011, 01:45   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Görüşme olsa ne olur ?Parti kursa ne olur ?
Ak parti kapatma davası sırasında arkasına bakmadan defolup gidene bu halk güvenir mi ?
Haber yapılması bile anlamsız.
Alt 12-04-2011, 01:48   #3
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
CHP'ye gelecekti ben engel oldum

Eski CHP Genel Sekreteri Önder Sav, çarpıcı bir çıkış yaptı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, AK Parti'den ayrılarak Türkiye Partisi'ni kuran Abdüllatif Şener'i CHP'ye getirmek istediğini iddia etti. Sav, "Buna itiraz ettim.
Şener'in Sivas davasındaki zanlıları cezaevinde ziyaret ettiğini hatırlattım. 'Seçmene cevap veremezsiniz' dedim. Bunun üzerine vazgeçmek zorunda kaldı." dedi.

CHP'de durulmak bilmeyen parti içi muhalefet, Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün başlattığı Dersim tartışmasının ardından yeniden hareketlendi. Partinin eski genel sekreteri Sav, bu çerçevede önceki gün 52 eski PM üyeleri, dün de eski milletvekilleri ile Ankara'daki Kahire Caddesi'nde tutulan büroda bir araya geldi. Bugün ise eski il başkanlarıyla durum değerlendirmesi yapacak. Alınan bilgilere göre Sav, toplantıda ilginç değerlendirmeler yaptı. Partide işlerin iyi gitmediğini savunan Sav, Deniz Baykal'la aralarında bir husumet olmadığını belirterek, "Benim 53 yıllık dostumdur. Aramızda bir kavga yok. Örgüt Deniz Bey'in aday olmasını isterse bunu da değerlendiririz." diye konuştu. Kılıçdaroğlu'na yönelik 'çalışkan ama tutarsız' eleştirisinde bulunan Önder Sav, CHP liderinin Tunceli'de 'genel af', Mardin'de 'türban açılımı' yaptığını, bunun parti tabanında şüphelere yol açtığını söyledi. Dersim çıkışıyla parti içinde tartışma başlatan Hüseyin Aygün'le ilgili olarak da "Aygün, seçim bildirgesinde zaten CHP'li olmadığını söylüyor. Burada çelişkili olan Aygün değil, Kılıçdaroğlu'dur." değerlendirmesinde bulundu.

habervaktim
Alt 12-04-2011, 01:49   #4
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
buda Sav'ın iddiası...
Alt 12-04-2011, 01:52   #5
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Yesinler birbirlerini
Bizim partide bu tür salakça durumlar yaşanmasında.
Alt 12-04-2011, 01:54   #6
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
İnşallah yaşanmaz.. onların bu haline bakıp ibret almak lazım...
Alt 12-04-2011, 12:53   #7
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL

"Önder Sav halt etmiş"

“Önder Sav halt etmiştir. Ne Önder Sav ile ne de CHP'nin herhangi bir üyesi ile hiçbir temasım olmadı."

CHP'de Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün başlattığı Dersim tartışmasının ardından parti içi muhalefet yeniden hareketlendi. Eski Genel Sekreter Önder Sav'ın bir süredir 52 eski PM üyesi ve eski milletvekilleri ile Ankara'daki Kahire Caddesi'nde tutulan büroda bir araya geldiği ortaya çıkmıştı. Sav'ın bir toplantıda, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, AK Parti'den ayrılarak Türkiye Partisi'ni kuran Abdüllatif Şener'i CHP'ye getirmek istediğini söylediği ileri sürüldü. İddiaya göre Sav, “Buna itiraz ettim. Şener'in Sivas davasındaki zanlıları cezaevinde ziyaret ettiğini hatırlattım. ‘Seçmene cevap veremezsiniz' dedim. Bunun üzerine vazgeçmek zorunda kaldı” dedi.

ŞENER: “CHP'YE GENEL BAŞKAN YAPALIM DESELER GİTMEM”

Konuyla ilgili Yeni Akit Ankara Temsilcisi Yener Dönmez'e konuşan Abdullatif Şener, Sav'ın sözlerine sert tepki gösterdi. Şener şöyle konuştu: “Önder Sav halt etmiştir. Ne Önder Sav ile ne de CHP'nin herhangi bir üyesi ile hiçbir temasım olmadı. Bence kendi iç kavgalarına beni alet etmek istiyorlar. İç çatışmalarına beni malzeme yapmak istiyorlar. Dolayısıyla kullanmaya çalışıyorlar. Hayali senaryolar üretiyorlar. Dayanak olarak da beni göstermek istiyorlar. Beni değil CHP'den milletvekili, ‘Gel seni CHP'nin başına dikeceğiz' deseler asla kabul etmem mümkün değil. CHP ile yan yana gelmeme mümkün değil. Benim dünya görüşüm ile CHP taban tabana zıt. Bir araya gelmemiz, uyuşmamız imkansız. Milletvekilliğimin sona ermesinden sonra ne CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile ne de Kemal Kılıçdaroğlu ile herhangi bir temasım oldu.”

habervaktim

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)